krija napísal:a to ci pripustam, ze mcl startoval s tazsimi monopostami, to sa pytas preco? nikde som to nespochybnil. napisal som len malu opravu tvojho nazoru, ze lewis dotankoval, lebo na zaklade lewisovej zmenej taktiky si nemohol vediet, ze kolko ma paliva. ak by k nej nedoslo, tak by mal lewis podobne problemy ako napr. mark webber.
Ani zmienka o dotankovani Lewisa pocas neplanovanej zastavky (ta prisla vo forme otazky az v nasledujucom prispevku).Tomasito napísal: Popri samotnom triumfe Hamiltona ma potesila i ta skutocnost, ze McL startoval s tazsim monopostom ako Ferrari, co su dobre vyhliadky pre Kanadu.
Nikde si nespochybnil, "ze mcl startoval s tazsimi monopostami"?krija napísal:Tomasito, nestartoval. pri 1. pit stope dotankoval.
Pokial ide o zvysok, podla tvojich vlastnych slov Dominicali trepe "dve na tri", pravdu nehovori ani Massa a vsetky popisovane chyby ako teamu, tak jazdcov su pre teba nadalej irelevantne, kedze podla teba je pricinou neuspechu Ferarri to, ze im trat v Monaku nesedi (napriek slovam Dominicaliho: "nebyt chybne zvolenej strategie, Massa by na 100% preteky vyhral", "Bolo veľa okolností, ktoré sme nemali pod kontrolou", napriek kvalifikacnemu double Ferrari a napriek najrychlejsiemu kolu Kimiho). Plus:
- Smedley vyjadril sklamanie z výkonu Ferrari v Monaku
Felipe Massa vstupoval do pretekov v Monaku z prvého miesta, ale skončil až tretí. Brazílčan sa navyše nevyhol chybám. Jeho inžinier pre preteky Rob Smedley bol i preto po pretekoch sklamaný.
"Som naozaj veľmi sklamaný," uviedol Smedley. "Pre nás to dopadlo veľmi zle. Mali sme jednoducho odviesť oveľa lepšiu prácu. Čo už, s tým už teraz nič nenarobíme. Niekedy zažijete perfektné dni, inokedy nie. Napríklad v sobotu sme pritom perfektný deň zažili."
"Potom ale prídu aj také dni, kedy vám veci nevychádzajú. V Monaku si obul Robert Kubica suché gumy skôr ako my, pretože my sme v tom čase nepovažovali suché gumy za ideálne riešenie. Nevedeli sme, či to bude správne. Je pravdou, že intermediálky sa už drobili, ale my sme chceli ešte trochu počkať. Napokon sa bohužiaľ ukázalo, že Robert mal lepšiu taktiku."
http://www.f1.sk/clanok26668.htm