(Dížke popisu hry sa nebránim
Hra podľa vaších predstáv
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hra podľa vaších predstáv
Vžime sa do situácie. Nájme si vás nejaká veľmi bohatá firma ktorá vytvára hry. Počuli o vás že máte dobré nápady a tak sa vás pýtaju, aku hru majú vytvoriť? Pretože tie čo vytváraju už niesu ničím výnimočné. Teraz je to len na vás...Máte neobmädzene penazí, ľudí, času, proste čohokolvek. Čo by ste vytvorili?
)
Mne by uplne stacilo, keby Valve vydali Half-life 3 a drzali sa pri tom svojej beznej kvality.
Tiez by som privital spojenie modelu poskodenia z RD: GRID so vsetkym ostatnym z Live for speed + pridane zahrievanie brzd.
A inak pre mna dokonalou hrou ostava Condor: The Competition Soaring Simulator, ten nema jedinu chybicku.
//presne...GTA4 poskytuje velku volnost a peknu grafiku, tie busy by sa dali poriesit cez Rigs of rods, len ta hra vyzaduje este poriadnu optimalizaciu
Tiez by som privital spojenie modelu poskodenia z RD: GRID so vsetkym ostatnym z Live for speed + pridane zahrievanie brzd.
A inak pre mna dokonalou hrou ostava Condor: The Competition Soaring Simulator, ten nema jedinu chybicku.
//presne...GTA4 poskytuje velku volnost a peknu grafiku, tie busy by sa dali poriesit cez Rigs of rods, len ta hra vyzaduje este poriadnu optimalizaciu
-
Šu-Do
Redeemer
uuha...
ja by som prijal nejaky brutalny autobusovy (MHD) alebo trolejbusovy, mozno elektrickovy simulator.. krasna grafika a mnozstvo veci.. tak ako je to naozaj... proste mam robotu a mam smeny, rano alebo na vecer alebo to je jedno kedy si pridem na parkovisko MHD busov pre bus a idem si svojou trasou.. normalne by bola doprava.. uplne presne take nieco ako je BA napriklad... to by bola supa...
no a potom este jedna.. ale to uz je asi aj jedno pretoze vsetko splna GTA.. hlavne uz GTA4.. vsetky tie rysy co si moze hrac ako ja priat... mesto kde mozem vsetko..
ja by som prijal nejaky brutalny autobusovy (MHD) alebo trolejbusovy, mozno elektrickovy simulator.. krasna grafika a mnozstvo veci.. tak ako je to naozaj... proste mam robotu a mam smeny, rano alebo na vecer alebo to je jedno kedy si pridem na parkovisko MHD busov pre bus a idem si svojou trasou.. normalne by bola doprava.. uplne presne take nieco ako je BA napriklad... to by bola supa...
no a potom este jedna.. ale to uz je asi aj jedno pretoze vsetko splna GTA.. hlavne uz GTA4.. vsetky tie rysy co si moze hrac ako ja priat... mesto kde mozem vsetko..
rpg na styl falloutu s tym,ze ked dojde k boju by to bola surova FPS a po boji opat pekne rpg, herna doba aspon 20h, dej nieco v zmysle ze si "nesmrtelny" bojovnik so silami pekla
- nesmrtelny v tom zmysle ze si vecne vo veku trebars 24 rokov, ale ak ta zabiju tak papa a proste pocas storoci by sa to tiahlo, vzdy by si sa musel s novymi vecami ucit, vzdy nove skilly atd... viem ze take tu urcite uz je, ale kedze za posledne skoro 3 roky som hral az CS a nejake ine somariny tak ani nemam prehlad ...
alebo take GTA je proste genialitka.. natom sa asi zhodne dost ludi
alebo take GTA je proste genialitka.. natom sa asi zhodne dost ludi
-
.:M4jco:.
Medium Star
Ja by som prijal hru z mafiánskeho prostredia. Bol by tam pohlad ako v Mafii avšak celá hra by bola jedno veľké MMORPG. Zo začiatku by ste začínali ako obyčajný robotník a postupom času ako by ste chodili napríklad do práce by ste spoznali zopár ľudi a začali by ste pre nich robiť questy. Za ne by ste dostávali stat. body napríklad pre dlhšiu výdrž, rýchlejšie bežanie, lepšie zachádzanie so zbraňou. Ľudia by mohli vstupovať do vlastných Rodín (Guild) do ktorých by mohol zakladateľ príjmať koho by chcel. Avšak toho koho by prijal musel by ho aj nejako vyplatiť. Čiže peniaze a a veľkú moc v meste. Avšak to neni také lahke kedže v MMORPGčkach je veľa ľudí čo su od vás silnejší a nenechaju si sr*ť do huby. Ďalej mapa by sa napríklad každé tri dni zvačšovala a za peniaze by si mohla rodina kupiť pozemok a na ňom postaviť vlastné bývania alebo nočné kluby ktoré by potom zarábali. Pokial by vás niekto z inej rodiny zabil tak nehrali by ste hneď ale museli by ste počkať nejaký čas napríklad pol hodinu aby ste mohli hrať. Kradnutie aut by nebolo na takom systéme ako v GTA alebo Mafii ale ovela prepracovanejšie. Auta by sa nedali kradnuť za denného svetla a keď hej, tak velmi komplikovane. Pokial by vás chytili pri kradnutí aut, išli by ste do basy kde by ste napríklad prišli o nejake stat. body alebo o peniaze a o hernu dobu. Ale pokial máte bohatu rodinu a kontakty v hre tak sa odtial možete dostať bez stráty a podobne. Dalo by sa pokračovať do nekonečna 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Ja by som zas skor privital singleplayerove misie pre CS Source a trocha prepracovanejsie ako boli v CS:CZD34Dlife napísal:to by bolo huste a mohol by byt aj futbal ... no a ja by som chcel nove CS- krasna grafika vacsie mapy , nove zbrane a mohli by ste si vyrobit vlastneho hraca
Kazdy vodic elektricky ma pridelenu 1 az 3 elektricky na ktorych najcastejsie jazdi. Na serveri by bolo nahrate mesto a hraci by sa tam pripajali ako vodici elektriciek, autobusov, metra...atd, proste multiplayerovy simulator na MHD
. Ked pride novy hrac tak dostane 1 pridelenu elektricku a zacne hrat tym ze zacne vozit ludi(v tom pripade NPC)podla cestovneho poriadku a pocas hrania bude zbierat body, samozrejme cim viac bude hrat tym bude mat vacsi skill, body by sa zapisovali do webovej statistiky a vyuzivali by sa aj v hre(cim viac bodov, tym vacsia sanca jazdit s lepsou elektrickou/supravou, ine linky atd). Hra by zacala tym ze hrac sa po pripojeni do hry spawne vo vozovni kde si od vypravcu vyziada cestak(quest), v nom budu napisane pokyny pre jazdu a jaku elektricku ma zobrat. Pride na urcenu kolaj, nastupi do elektricky a ide prec. S tym by v hre bola aj moznost vystupit z elektricky a normalne sa pohybovat po svete(napr. v pripade nehody, manualne prehodenie vyhybky). Pocas sichty by hraci mali prestavky na obratiskach, cize by mohli vystupit z elektricky a komunikovat s ostatnimi hracmi cez verejny chat a vsetky odchody a prichody by boli casovo synchronizovane serverom a ak by niektory hrac zdrziaval dopravu, urobil schvalnu nehodu alebo vykolajil supravu tak by sa mu zato zase strhavali body, resp pridelovali trestne body. Samozrejme hra by bola technicky premyslena, mapa realneho mesta, realne modely elektriciek, ktore by ste museli nie len riadit ale aj nastavit si napr. displeje, otvrat dvere a mohli by ste ju dokonale ovladat(napr. stiahnut a vytiahnut zberace, zapnut svetla, kurenie, klimatizaciu), hadzat smerovky, moznost spajat elektricky do suprav alebo ich rozpojit, samozrejme ze cim by to viac hrac hraval tak ty by mal pristupnych viac liniek, alebo by si mohol vybrat medzi viac linkami a elektrickami ktoru prave zoberie a mnoho ineho. Je to zlozite ale ak by takato hra existovala tak by nemala chyby
.
No ak by to boli iba elektricky, tak by ta to asi prestalo po 1-2 tyzdnoch bavit. Ja by som uvital podobny simulator rozsireny o ostatne druhy MHD a tiez primestske linky autobusov, tam by som sa zase vyzival jamamutv napísal:Sheep teraz si mi precital moje myslienky...Takto by som si to aj ja predstavoval...Kebyze taka hra existuje,tak nehram nic ine iba tu hru...