Otuzilci
-
qwerty-xyz
Otuzilci
Zakladam tuto temu pretoze obdivujem svojho jedneho kamarata ktory sa uz 3 roky ci je leto alebo zima nesprchuje v ziadnej inej vode ako LADOVEJ.
Zatial co my ostatni sme na konci novembra naobliekani on ma na sebe kratasy a tomu hajzlikovi nikdy nic neni. Za tie tri roky nebol ani raz chory ani nedostal chripku. Tak sa cchem spytat kto z vas tu pozna podobnych ludi alebo sa sam cvachta v studenej vode. Pretoze ja osobne sem tam prilezitostne do tej studenej vody skocim ci uz pre srandu s kamaratmi alebo len tak.
-
qwerty-xyz
Velkymi pismenami pisem temy skoro furt si prvy co ma zato drbe a myslim ze nadpis vystihuje temu ktoru tu cem rozbehnut.Ujo Marky napísal:Pravidlo 19:
Názvy tém nepíšte veľkými písmenami. Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...
OT:zvykni si... stale sa nejde niekto kto sa bude chciet votriet modom doprdele tymto sposobom ze sa budu hrat na ich pracu.... ked im to ze su TUPCI povie niekto narovinu, obvolaju kamosov z fora a daju mu (v tomto pripade mne) vela vela K- lebo sa nemam do nich starat
tak cakam, ale poprosim aj podpis ked to uz musi byt
k teme nepoznam, niesom, ale chcel by som byt, ak by niekto bol, nech popise zaciatky, a ako na to
tak cakam, ale poprosim aj podpis ked to uz musi byt
k teme nepoznam, niesom, ale chcel by som byt, ak by niekto bol, nech popise zaciatky, a ako na to
No, taky extrem ze byt cez zimu v kratasoch, tak to nemusim, ... Ale uz sa mi vysekrat stalo, ze mi spoluziaci nadavali, nech zavriem okno [ v skole sedim pri okne] ze im je zima a mne bolo uplne teplo
Alebo u dedka vpohode aj do 23:00 len v kratkom tricku aj ked je zima a ostatny maju uz na sebe bundy a svetre. [ Tecie nam cez pozemok aj potom, takze je tam cez leto uplne super, ...]
Inac to aj ja robim ze na konci sprchy pustim ovela studensiu vodu.
Inac to aj ja robim ze na konci sprchy pustim ovela studensiu vodu.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa otuzujem v polsku v malom jazere pri dome. Kedze su noci strasne studene tak rano ma voda cca 11-14°C Rano si tam vzdy skocim, vyrazi mi dych ale ked z nej vyleziem tak to je uplne nenormalny pocit. Cely den som sviezi atd...
Tiez niekedy v oktobri, novembri este beham v kratkom tricku/koseli ale nohavice uz nosievam dlhe.
Dipset ja sa tam hodim cely cize aj hlavu. A musis v tej vode chvilu vydrzat az kym pominie ten efekt ladovej vody. Mne to trva tak do 5minut
Tiez niekedy v oktobri, novembri este beham v kratkom tricku/koseli ale nohavice uz nosievam dlhe.
Dipset ja sa tam hodim cely cize aj hlavu. A musis v tej vode chvilu vydrzat az kym pominie ten efekt ladovej vody. Mne to trva tak do 5minut
Ja sa nechcem vtierat modom do zadku. Ale vadi mi proste ked je kazda druha tema velkymi pismenami, vyzera to neprehladne a su tu pravidla aby sa dodrziavali.Pezzo napísal:...
To sem potom mozme rovno davat aj warez a nadavat si a ponizovat sa furt dokola a komu to bude vadit tak ten sa vtiera modom do zadku hej?
No mne uz tiez zopar ludi povedalo, ze som iny, tiez nosim kratke tricko ked zlezie sneh a v kratasoch som uz chodil aj pri -3, take veci ako ciapka a spodky cez zimu nepoznam, vodou sa vsak neotuzujem...
raz by som si chcel ist zaplavat cez zimu v ladovej vode, to musis byt inak super...(samozrejme, ze len na par minut, tak ako to robia Ladove medvede z Blavy)
raz by som si chcel ist zaplavat cez zimu v ladovej vode, to musis byt inak super...(samozrejme, ze len na par minut, tak ako to robia Ladove medvede z Blavy)
-
c.a.r.n.e.
Medium Star