Area 51/Oblasť 51
podla mna tato oblast urcite existuje. verejnost o nej vie, ale nema tam pristup. to co sa tam deje, sa nikto nedozvie. ak sa nieco pokaka, vsetko sa ututla, lebo je to mimo obyvanych oblasti. samozrejme, ze to nie je cele ohranicene a "nedotknutelne" kvoli tomu, ze by tam hrali vojaci poker. pravdupovediac som aj trochu rad, ze neviem co sa tam deje. niekedy je lepsie nevediet a kludne spavat. no na druhej strane ma trosku stve, ze velmi vela informacii je utajenych. co sa tyka tych mimikov, tak by ma vobec neprekvapilo, keby tam nejake tie dokazy o ich existencii mali. vesmir je oooobrovsky (nekonecny) a neverim tomu, ze sme tu len my. nechapem ale preco sa taketo informacie nemozu dostat na verejnost. pochybujem, ze by sa niekto zdvihol a chcel by si ukradnut odtial nejaky tanier 
Area 51, u mna stary znamy pojem. Mam doma aj niekolko druzicovych snimkov vo vysokom rozliseni keby ste tu chceli
. Robil som o nej referat, je to oblast do ktorej ma pristup len armada, je tam zakazany akykolvek vstup (na vlastne riziko) a samozrejme zakaz fotografovania.
Co tam amici robia je vec druha. Ja si myslim, ze testovanie prototypov lietadiel je blbost totalna, je to cover-up niecoho tajnejsieho, nehovorim ze to musi byt UFO
Co tam amici robia je vec druha. Ja si myslim, ze testovanie prototypov lietadiel je blbost totalna, je to cover-up niecoho tajnejsieho, nehovorim ze to musi byt UFO
http://blogs.sdf.unige.it/wordpressMU12 ... uly_03.jpg
Plus mozem pridat aj nejake videa zo satelitu ale tie mam doma a momentalne som v praci
Plus mozem pridat aj nejake videa zo satelitu ale tie mam doma a momentalne som v praci
-
ledenaster
Medium Professional
niekto zjavne nema zmysel pre humorradek21 napísal:sry ale myslím, že to je najmenej pravdepodobné
![]()
samozrejme, ze vsetko tajne sa musi robit pod zemou
je jasne ze to asi bud underground...ja si vsak myslim ze to je len zastierka...jednoducho podla mna vlada sama chce aby sa ludia zaujimali len o areu 51 a ostatne zakladne nechali viac menej na pokoji...a podla mna prave na tych dalsich zakladniach je toho ovela viac zaujimaveho ako v area 51...toto je len cover...a akoze nechtiac sa dostali na povrch infomacie ze je tam skryte UFO...prave preto aby sa o to ludia zaujimali;)
možno to tam všetko už pred nejakou dobou vysťahovali za susedný kopec...maníci chodia pozerať na prázdne hangáry v Area 51 a zatiaľ niekde inde sa armáda v pokoji a ničím nerušená hraje...ale pochybujem, že by Amíci dokázali niečo dosť dlho utajovať v dnešnej dobe, veď nedokázali utajiť ani plán na výrobu vodíkovej bomby 
//sakra, ktosi ma predbehol v mojej brilantnej úvahe

//sakra, ktosi ma predbehol v mojej brilantnej úvahe
napr. vojenský areál na Záhoríden333 napísal:ale ked si to tak vezmete takych Area 51 moze byt na svete plno a nielen v amerike ale aj napriklad v takom rusku..
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tiez si myslim ze je to len "obycajna" vojenska zakladna a samozrejme ze je tak strazena kedze tam pracuje armada na novych lietadlach , cital som ze prave tam testovali "stealth" bombardery , alebo SR-71 ktore prekona viac ako 3 machu , tiez som sa docital ze vyvyjaju nove lietadlo ktore dosiahne rychlost 6-8 machu
-
pinacolada
Guru wannabe
-
chrobakos
Light Star
hhhh videl som take video trapne co akoze mimozemstan pristal a ho tam odviezli
a robili vysluch
a on po anglicky im tam vypraval
no skratka hrozne okaty fake 
podla mna tam ziadny ufoni nikdy neboli .. to co videli ludia lietat boli tie supernove lietadla co tam amici vyvyjaju. A je aj jasne preco to tam tak strazia a taja. Je prirodzene ze taja svoje vynalezy.
podla mna tam ziadny ufoni nikdy neboli .. to co videli ludia lietat boli tie supernove lietadla co tam amici vyvyjaju. A je aj jasne preco to tam tak strazia a taja. Je prirodzene ze taja svoje vynalezy.
-
Šu-Do
Redeemer
to som videl aj jachrobakos napísal:hhhh videl som take video trapne co akoze mimozemstan pristal a ho tam odviezlia robili vysluch
a on po anglicky im tam vypraval
no skratka hrozne okaty fake
inak... co sa tyka schovavania pred verejnostou vynalezy... zbrane hlavne.. lietadla... tak amici su na poslednom mieste utajovania.. praveze sa tym chvalia... ak sa to da tak povedat
vsetko bezi väcsinou na discovery.. testy novych stihaciek... a o zbraniach.. Future Weapons.. tie ich nove rakety, vozidla.. Atomovky... vsetko filmuju a väcsinou zverejnuju... ale co taki rusi ? maju v p. nikdy som este nevidel ze by toto robili aj oni... len si potichucky vyrabaju..
ze netaja? sak keby sa cinania dozvedeli o tom ako amici vyvijaju lietadla tak tu mame 3. svetovuŠu-Do napísal:to som videl aj ja
inak... co sa tyka schovavania pred verejnostou vynalezy... zbrane hlavne.. lietadla... tak amici su na poslednom mieste utajovania.. praveze sa tym chvalia... ak sa to da tak povedat
vsetko bezi väcsinou na discovery.. testy novych stihaciek... a o zbraniach.. Future Weapons.. tie ich nove rakety, vozidla.. Atomovky... vsetko filmuju a väcsinou zverejnuju... ale co taki rusi ? maju v p. nikdy som este nevidel ze by toto robili aj oni... len si potichucky vyrabaju..
-
p4ra
Redeemer
Zakladna urcite existuje. Co v nej ale je si mozeme len domyslat. To, ze F117-A alebo B-2 boli povodne testovane najprv tam, znamena, ze vela noviniek z vojenskeho americkeho arzenalu pochadza prave odtial. Ci tam su nejake mimozemske technologie, to asi nemoze povedat nikto, okrem ludi, kt. tam pracuju. No, kedze neverim ani nahodou, ze sme jedini v celom vesmire, som ochotny istu cast svojho vedomia obetovat aj tej idei, ze tam nieco o mimozemskych civilaziach bude.