Čo chcete robiť v budúcnosti??
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hehe smejte sa mi ale aj napriek tomu ze robim VS tak chcem byt hasicom teda konkretne hasickym zachranarom
a ked sa zadari popritom podnikat - mat vlastny obchodik z vecami ako su frisbee draky a podobne veci ktorim sa venujem a viem aky problem je ich obcas zohnat 
A urcite sa chcem venovat aj socialnej praci konkretne rieseniu problemu bezdomovcov a detskym domovom (vypracovavat projekty na pomoc a tak. par myslienok sa uz umna zrodilo)
A urcite sa chcem venovat aj socialnej praci konkretne rieseniu problemu bezdomovcov a detskym domovom (vypracovavat projekty na pomoc a tak. par myslienok sa uz umna zrodilo)
-
Začiatok Konca
Professional
Zaujimaju ma tie prjekty,nepodelil by si sa s nimi cez ss ?Runes napísal:Hehe smejte sa mi ale aj napriek tomu ze robim VS tak chcem byt hasicom teda konkretne hasickym zachranaroma ked sa zadari popritom podnikat - mat vlastny obchodik z vecami ako su frisbee draky a podobne veci ktorim sa venujem a viem aky problem je ich obcas zohnat
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
chcel by som dokoncit skolu, a ak tu skolu uspesne dokoncim tak budem mat vela moznosti co dalej robit , staci si len vybrat. Mozno by som isiel studovat nieco ine a potom sa rozhodnut. Alebo by som par rokov robil napriklad programatora a potom si zalozil nejaku predajnu + servis pc ... neviem este vsak ci vobec skoncim tuto skolu , zatial len prvy rocnik a to nieje vela
cize fantaziu si zatial drzim na uzde
ak by som nahodov vyletel tak by som isiel na rok niekde do eng. makat a potom by som na tu skolu isiel znovu pretoze ju chcem dokoncit za kazdu cenu
.
to este milionkrat zmenisjenny177 napísal:chcela som byt chirugicka,ale ete to nie je iste...
neviem sice, ci to sem niekto napisal, ale ja nechcem robit nic a este za to aj dostavat peniaze
90 percent tých, ktorí si robia plany do buducnosti sa tým nebudú živit pripadne tak nebudú žiť ako si predstavuju, budete dakovat (bohu, alahovi, sami sebe, rodine) ze neskoncite so socialnou podporou....v horsich pripadoch pod mostom ....ak vam chyba stopercentna motivacia odhodlanie splnit vase plany a ist si za cielom maximalne tak to nesplnite