Colin McRae Rally 2005
Colin McRae Rally 2005
Zdravim, tak som tu zas.. snaziac sa ziskat rank lama
Nainstaloval som podla crack navodu CMR05, crackol, stiahol no dvd miniimage.. spustim a iba prebehne toto cez obrazovku a nic. Ma s tym niekto skusenost?
skusil si to spustit z cd romky?:)ja to mam nainstalovane ked to spustim s tej zlozky kde to je napise mi to co si tam dal ty a ked to spustim normalne CMR.exe z image tak mi to zapne normalne 
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 14:56 )
popripade kolko ma mb ten tvoj crack co si dal do hry ten exe subor ze by som ti skusil poslat moj ci by ti to neslo moj ma 3 3900 464
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 14:57 )
3,23 MB (3 390 464 bajtů)
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 14:56 )
popripade kolko ma mb ten tvoj crack co si dal do hry ten exe subor ze by som ti skusil poslat moj ci by ti to neslo moj ma 3 3900 464
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 14:57 )
3,23 MB (3 390 464 bajtů)
Neviem ci to pomoze lebo ked som instaloval ja prvy raz, tak som to spustil a nedal crack a ono si to nahodilo drivre a rebootovalo. Potom ked som odinstaloval hru, drivre uz neinstaloval, ani nerebootoval, asi preto to nejde, pohnojil som prvu instalacku a nasledky sa odisntalaciou neodstranili... lenze kde tie nasledky su? Registre? DPC, stoji vobec ta hra za to?bibinko32 napísal:hm skusim to odinstalovat a nainstalovat ci mi to pojde:D ak hej niak si zapametam ako som to instaloval hh
no ta hra je podla mna good
ja som to tiez na viac krat instaloval lebo mi to neslo
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 15:24 )
uz som to nainstaloval nic som tam nedal a ide to hh
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 15:25 )
ziadny crack som tam nedal nic hned ako som to naistaloval zapol som to a ide to
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 15:24 )
uz som to nainstaloval nic som tam nedal a ide to hh
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 15:25 )
ziadny crack som tam nedal nic hned ako som to naistaloval zapol som to a ide to
Ak sa ti to nepodari rozbehat, tak skus takyto postup. Odinstaluj hru, ccleanerom prebehni registre. Stiahni si applikaciu na odstranenie ochrany starforce. Odstranis ochranu a restartnes pc. Po restarte nainstaluj hru, ale nespusti ju. Skopiruj crack a spusti. Malo by to ist. Teda mne toto robilo len raz, tiez som najprv spustil hru 
S tymto by to mohlo ist odstranit: Starforce driver removal tool
S tymto by to mohlo ist odstranit: Starforce driver removal tool
Pato83, tak teda uz instalujem ale ktory crack konkretne pouzit? Je ich viac.. daj napovedu alebo posli ss s linkom bo som uz reinstaloval tu hru 50x a faaaaaakt nemam naladu skusat zas.. 
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 16:15 )
Odinstaloval odstranil ochranu, rebootol, nainstaloval crackol pustil rebootol... a stale to iste co na zaciatku.
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 16:39 )
DPC aj s Colinom, odinstaluvam, dvd lamem, disk polievam kyselinou... kto ma mat na toto pevne nervy?!
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 16:15 )
Odinstaloval odstranil ochranu, rebootol, nainstaloval crackol pustil rebootol... a stale to iste co na zaciatku.
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 16:39 )
DPC aj s Colinom, odinstaluvam, dvd lamem, disk polievam kyselinou... kto ma mat na toto pevne nervy?!