brigada v cesku - skusenosti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kolac
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

brigada v cesku - skusenosti

Príspevok od používateľa kolac »

ake mate skusenosti s pracou v česku cez leto napr.
konkretne sa jedna o pracu za pasom
cena je 75kč/hod nič moc ale je v cene ubytko a vraj aj strava

oplati sa to neoplati sa to ? resp. račej ist na vlastnu past a vybavit lepsie platenu poziciu :D kamoš mi spominal ze v siemense mu ponukali az 145 kč/ hod samozrejme nie cez agenturu a bez byvania a stravy ...

i keď zárobok nič moc, beriem to aspon ako novu skusenosť a moznsot vypadnut na chvilku s kamarátmi niekam " do sveta "
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: brigada v cesku - skusenosti

Príspevok od používateľa miki690 »

kolac napísal:ake mate skusenosti s pracou v česku cez leto napr.
konkretne sa jedna o pracu za pasom
cena je 75kč/hod nič moc ale je v cene ubytko a vraj aj strava

oplati sa to neoplati sa to ? resp. račej ist na vlastnu past a vybavit lepsie platenu poziciu :D kamoš mi spominal ze v siemense mu ponukali az 145 kč/ hod samozrejme nie cez agenturu a bez byvania a stravy ...

i keď zárobok nič moc, beriem to aspon ako novu skusenosť a moznsot vypadnut na chvilku s kamarátmi niekam " do sveta "
hmm no tak to je asi ako vsade .... ked ides cez agenturu mas istotu ze mas robotu, ale dostanes za nu menej ako keby si si nasiel brigadu sam... len hladat si sam brigadu nieje bohvieco, ale da sa. inac v cesku to je s brigadami podobne ako na slovensku cize velku vedu okolo toho netreba robit .
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No za pas by som urcite nesiel, ale zas je fajn to ubytovanie a strava. Napriklad v Prahe by si urcite zohnal lepsie platene miesto, ale vela by si daval na ubytovanie a stravu.
Hod sem aj meno agentury, podla skusenosti ostatnych sa potom bude dat zistit, ci nic nehrozi.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

75kč/hod spolu s ubytovanim a stravou sa ti vidi byt malo? :shock:
panabeka, ta ty si fakt musis zit na vysokej nohe?
ja som bol minuly rok 5tyzdnov v cechach a mal som 60kč/hod a to bolo uz vraj dost. makal som s lopatou v ruke a za ten cas som zarobil docela peken prachy, dalo by sa povedat, ze este teraz nich zijem, hoci je to uz malo a cakam len na dalsie let. prazdniny.
podla mna je to celkom slusna ponuka a pokial tam budes mat dobru partiu, tak by som ani domov neisiel.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ako to vymysliet s uctom v banke, ked idem do Ciech len na dva mesiace?Teraz mam ucet vo VUB a nechcem ho rusit.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Holubar napísal:Ako to vymysliet s uctom v banke, ked idem do Ciech len na dva mesiace?Teraz mam ucet vo VUB a nechcem ho rusit.
No mozes sa dohodnut, ze ti peniaze budu posielat na slovensky ucet s tym, ze poplatok za prevod ti strhnu z vyplaty. To by malo byt do 500 sk.
matus121: ved som to tam aj napisal, ze so stravou aj ubytovanim to je fajn, precitaj to poriadne :)
A za pas by som za tu sumu nesiel, to je najhorsia robota ako si viem predstavit.
//holubar: alebo ak mas nejakeho znameho v CR, tak mozu vyplatu poslat na jeho ucet, on to vyberie z banky a da ti na ruku.
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

Holubar napísal:Ako to vymysliet s uctom v banke, ked idem do Ciech len na dva mesiace?Teraz mam ucet vo VUB a nechcem ho rusit.
z toho dovodu som si robil ucet v ČSOB-čke dufam ze budu vediet dávať peniaze na tento učet

all: je to agentura vd work

matus121 nie nežijem si na vysokej nohe :arrow: len čo som pocul tak to vraj nieje az tak vela, ale nebudem to už riešit, len ma zaujimal vas nazor na to
Napísať odpoveď