F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Su dve moznosti: 1) Lewis je daltonista 2) Pises kraviny. Tak mi povedz, ktora moznost je spravna.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

t0m4s3 niekto sa strapnuje, niekto pise kraviny, niekto este stale hlada najvacsieho babraka medzi pilotmi (pomocka: nie je to ani massa ani piquet).
nie je daltonista. keby aj bol, tak snad hluchy nie je! team mu oznamil, ze na konci pitlane je cervena!!!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

krija napísal:niekto este stale hlada najvacsieho babraka medzi pilotmi (pomocka: nie je to ani massa ani piquet).
Niekedy ma skutocne prekvapujes, krija.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ten pocit je vzajomny :D
lewis je jasnym dokazom toho, ze talent nie je vsetko. zatial dokazal iba ukazat ten talent, nechal pocut svoju velku hubu a vdaka jeho banalnym chybam je McL tam kde je. pokaslal teamu minuly rok a tento rok to vyzera zrovna tak. uz niekolkokrat som ho usvedcil, ze si dokaze odporovat v priebehu par sekund. teraz mu to trvalo dva dni.
nedela:
"It wasn't a great stop. I saw the two guys in front battling in the pitlane and all of a sudden they stopped. I saw the red light but by the time I stopped it was too late,"
utorok:
"We are baffled how it came to that in the space of 30 seconds," he said. "They fuelled me longer I had two guys in front of me and suddenly they have stopped as I have looked at the red light.

"Personally I think the rule is silly. We are in the race, how can you see a red light at the end of the pitlane? But that's the rule and I accept it."
zaujimava je aj posledna veta o pravidle. dvaja piloti sleduju jeden druheho a stihaju sledovat v 80 km/h aj semafor. cervenu bolo vidiet aj z kimiho monopostu (z kamery) pocas pit stopu. mcl ma az 5. box a tym ovela viac casu na reakciu. a v neposlednom rade: s kym on v nedelu pretekal v pitlane??? nikoho som v jeho blizkosti nevidel!
a cele to zaklincuje: "nothing can stop". to je tak ked najvacsia brzda v teame vyhlasi, ze nic ju (ich) nemoze zastavit. a pokial tomuto PR driverovi teamu mcl nepristrihne ron dennis kridla tak do tej doby z neho mcl osoh mat nebude!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

krija: Hadzat vinu minulej sezony na Hamiltona je trapne, radsej sa pozri ako cerveni bojovali proti McLarenu, pozri sa co tam narobil Alonso a vsetko okolo.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko, co tam mal alonso narobit? priniesol do mcl 0,5 sekundy na kolo a vdaka vyhrazaniu maxa mosleyho prikladne :) spolupracoval pri spionaznej afere. zatial posledne vyjadrenie alonsa na tuto temu a dalej by to bolo iba opakovanie toho co tu odznelo.
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

http://www.sport.aktuality.sk/motosport ... eho-jazdca

No veci ohladom Renaultu sa zrejme zacinaju hybat, Grosjeana som videl v nejakej relacii na Eurosporte, bol extremne precizny a rychly.
Bude zaujimave sledovat Piqueta na dalsich VC, slubil ze na europskych to ukaze, no som zvedavy.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Jednoznacne Hamiltonova chyba ale tak stava sa
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

bizzy napísal:http://www.sport.aktuality.sk/motosport ... eho-jazdca
No veci ohladom Renaultu sa zrejme zacinaju hybat, Grosjeana som videl v nejakej relacii na Eurosporte, bol extremne precizny a rychly.
Ďalší Ranault made pilot - automobilka sa oňho stará od jeho juniorskej kariéry, tlačí ho do brandovaných šampionátov
(Grosjeanová kariéra:
03` Swiss Formula Renault,
04` French Formula Renault,
05` Formula Renault Eurocup
Teraz v GP2 poháňanej motormi Renault, a v tíme s ktorým získali titul Hamilton a Rosberg (tie mená hovoria kam to teoreticky môže Grosjean dotiahnuť). Sám som ho nikde v TV v žiadnych pretekoch nevidel (ako vidím je to škoda), ale "na papieroch" vyzerá výborne. 8). Už aby tam bol, Piquet nejazdí nič... :aasmile10:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Mateq, neboj, tie Grosjeanove testy neboli ziadna nahoda... obdobne sa vyvijal scenar kariery u Koviho. Tlacenka Piquet imo tuto sezonu konci, ak ju vobec dokonci.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ziadne ohlasy na kvaldu? Ten cerveny dvojblok sa mi vobec nepozdava :-)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

mne sa praveze velmo pozdava, ale nechcem nic zakriknut, posledne dva preteky boli dost smolne..., tak si radsej pockam do preteku

//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 14:21 )
ved preto..., som sa divil, ze hamilton tam predbieha, ked to evidentne nezvlada dobrzdit, skrati trat, ziska tym miesto a supera nepusti spat pred seba?
som sa divil, ze penalizacia neprisla, nakoniec si to ale vsimli aj kompetentni a poslali ho drive through

//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 14:57 )
a presne kvoli tomuto som to nechcel zakriknut!
kimi ma tuto sezonu opat raz do smoly..., snad to monopost vydrzi az do ciela...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No nakoniec vsetko vyslo ako ma, sice by som bol radsej, keby vyhral Kimi, ale aj tak to dnes dopadlo vyborne :smt112
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

O dnesnom preteku taktne pomlcime, radsej som mohol spat. Konecne solidny vykon Hekkiho, naopak Hamilton to dobre dodrbal, nechapem preco ho nepustil pred seba ...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mno pozeral som video kedy Hamilton predbieha Vettela. Hamilton bol evidentne rychlejsi mal predok uz davno pred Vettelom ked isli do sikany.Vettel volil dalej idealnu stupu takze to dopadlo jak dopadlo...Komisari Hamika asi nemaju moc v laske ako aj celi McLaren...Kebyze je McLaren viac cervenejsi tak tu prisnu penalizaciu nedostane :lol: toto je uz taka politika az az to neni pekne...takychto subojov bolo uz neskutocne mnozstvo a kolko ich nebolo potrestanych a este k tomu vo Francuzku kde sa tazko predbieha a oni o tom dobre vedia :? Viem ze vo F1 sa toci neskutocne mnozstvo penazi ale tak jak Haug povedal "Sympatie sú na našej strane a ja som za udeľovanie trestov. Musia sa ale udeľovať v prospech niekoho či niečoho."
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

prosim ta..., hamik by sa do tej sikany evidentne nezmestil, proste to nedobrzdil a vdaka tomu predbehol. keby pustil supera opat pred seba, nic sa nedeje. ale pretoze je neskuseny a nejako nepremysla, tak pokracoval dalej v pozicii, ktoru sa mu takymto sposobom podarilo ziskat. jednoznacna penalizacia, tu nebolo o com...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

MP4-23 napísal:Komisari Hamika asi nemaju moc v laske ako aj celi McLaren...Kebyze je McLaren viac cervenejsi tak tu prisnu penalizaciu nedostane :lol: toto je uz taka politika az az to neni pekne...takychto subojov bolo uz neskutocne mnozstvo a kolko ich nebolo potrestanych a este k tomu vo Francuzku kde sa tazko predbieha a oni o tom dobre vedia :?
Podľa mňa úplne opodstatnená penalizácia... To akože mali komisári prižmúriť oko lebo sa vo Francúzsku zle predbieha?
Niekedy mám pocit, že ak je Hamilton viac pod tlakom, vyrába takéto chyby. Minulý rok sa to dalo prepáčiť, lebo bol nováčik, ale teraz by sa to už stávať nemuselo. To že si to skrátil je OK, ale mal ho proste pustiť naspäť. No nie všetko je len na Hamiltonovu hlavu -

OMG, mám niekedy pocit, že McLaren je banda fušerských nováčikov - v Číne 07 necháme pilota zodrať mokré plášte až na plátno namiesto toho aby sme ho stiahli do boxov, necháme tímových kolegov vraždiť sa navzájom a zahodíme tak oba tituly, v minulej VC síce máme vysielačku ale pilotovi to že má červenú "asi nepovieme dosť jasne" (podľa slov tímu), potom si nedokážeme uvedomiť že získal výhodu predbiehaním Vettela a neprikážeme mu pustiť ho späť...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

hamiltonove vykony minulu sezonu boli skreslene alonsovou pritomnostou v mclarene. Tuto sezonu prevzal ulohu lidra po alonsovi a tym aj vacsiu zodpovednost a tlak, ktory bol v minulej sezone na alonsovych pleciach. Oproti alonsovi ma vsak jednu vyhodu a to ze nema takeho "legendary" tymoveho kolegu akym bol on alonsovi, co bolo vidiet aj vo francuzku, ked ho kovi pustil bez vsetkeho pred seba, co by asi on pre alonsa nikdy neurobil
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ale hamik sa do pozicie jednotky (lidra) postavil sam svojimi vyjadreniami. ak by mal tolko smoly ako ma v tejto sezone finske duo (kimi a heikki) tak by sa krcil v celkovej klasifikacii s piatimi bodmi niekde za davom C. jeho vysledky zatial nedosahuju urovne jeho silnych slov.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

velavravna statistika
1 SCHUMACHER Michael 1 369 5.50
2 PROST Alain 798 .5 4.01
3 SENNA Ayrton 614 3.81
4 COULTHARD David 533 2.26
5 BARRICHELLO Rubens 524 2.03
6 ALONSO Fernando 500 4.46
7 RAIKKONEN Kimi 499 3.87
8 PIQUET Nelson 485 .5 2.38
9 MANSELL Nigel 482 2.58
10 LAUDA Niki 420 .5 2.46
11 HAKKINEN Mika 420 2.61
12 BERGER Gerhard 385 1.83
13 STEWART Jackie 360 3.64
14 HILL Damon 360 3.13
15 SCHUMACHER Ralf 329 1.83
16 REUTEMANN Carlos 310 2.12
17 MONTOYA Juan-Pablo 307 3.27
18 HILL Graham 289 1.65
19 FITTIPALDI Emerson 281 1.95
20 PATRESE Riccardo 281 1.10
21 FANGIO Juan Manuel 277 .64 5.44
22 CLARK Jim 274 3.81
23 FISICHELLA Giancarlo 267 1.32
24 BRABHAM Jack 261 2.12
25 SCHECKTER Jody 255 2.28
26 MASSA Felipe 249 2.62

49 HAMILTON Lewis 147 5.88-len tak dalej raz budes lepsi :wink: 5.88bodu na pretek vravi za vsetko aj ked vtedy bola ina klasifikacia
Napísať odpoveď