chcel som, ale nenasiel som si na to cas.. inak ak je to z tvojej tvorby, taj je to fajn, ale ak si stiahol nejaky obrazok z netu, na taketo komercne ucely sa na to IMHO vztahuju autorske prava...
addictor napísal:chcel som, ale nenasiel som si na to cas.. inak ak je to z tvojej tvorby, taj je to fajn, ale ak si stiahol nejaky obrazok z netu, na taketo komercne ucely sa na to IMHO vztahuju autorske prava...
uz vidim ako sa to ten napr. Burns Flipper dozviem ze nejaky clovek pouzil jeho wallpaper na plat. kartu
btw. ked uz som pri tom , ten dizajn vlastny a vydanie je zadarmo ze? ale to chcem , PIN by som asi tiez dostal iny co?
hmm nie dnes som bol v banke ze to si spravis na vlastnakarta.sk a ti to normalne poslu ako novu kartu po ktoru si mozes prist do banky napr. ale plati sa 199,-SK
Kedze mi bude koncit teraz o par mesiacov karta, tak som si dal spravit novu, len neviem ci to schvalia.
Barta, ktoreho mam ako avatar na fore som nemohol dat, pretoze ho nemam v dostatocnom rozliseni a riskovat, ze to bude nekvalitne vytlacene predsa nechcem. Takze som zvolil obrazok, ktory som nasiel vo vysokom rozliseni.
hojko napísal:Kedze mi bude koncit teraz o par mesiacov karta, tak som si dal spravit novu, len neviem ci to schvalia.
Barta, ktoreho mam ako avatar na fore som nemohol dat, pretoze ho nemam v dostatocnom rozliseni a riskovat, ze to bude nekvalitne vytlacene predsa nechcem. Takze som zvolil obrazok, ktory som nasiel vo vysokom rozliseni.
to horsi obrazok uz nebol? ked sa na tu kartu mam divat kazdy den a mam moznost si vymysliet dizajn tak nech to vyzera krajsie ako nejaky listok do centra volneho casu
a aj tak ti to tam nedaju pretoze na Barta nemas autorske prava
taaakze 400x400 sak myslim ze to bude asi na stranke nejak vyriesene len zatial sa tam moc nehrabem najprv nech mi pridu peniaze na ucet a potom mozem aj zainvestovat 200 korun do toho
nuz v ramci uvadzacej akcie takato karta s vlastnym dizajnom bola zadara, tusimze do konca januara... ako je to teraz, neviem, ale mne je fuk, ako karta vyzera, hlavne, ze ju mam a ze funguje
Tazkze ako uz niekto avizoval, to sa aj stalo: Lutujeme, ale Vas obrazok nemohol byt spracovany, pretoze nesplna pravidla pre vyber obrazku.
Edit: Ako tak citam pravidla, tak na tej karte nemoze byt skoro nic, mozno tak nejaka fotka, ktoru vyhotovim, pretoze co vsetko tam zakazuju, tak to az pekne nie je.