bibinko32 napísal:a co sa snimi robi ked ich niekto nechce?aby tu nebol bordel
ak niekto nechce účet, to je v podstate ako by tu nechcel viac vystupovať. Nikto ho tu nedrží, no účet má stále aktívny. Možno si to časom rozmyslí. Duplicitné účty sa banuju ale nemažú. A nemám pocit že by tu bol bordel, funguje to tak roky rokúce.
ludia karmu mam viete kde? svoj nazor si poviem aj ked sa niekomu nebude pacit to mam v p... naco mi vobec je karma???
napr 4body som dostal zato ze som povedal niakemu lolcovi ze predava draho blbost no ako mozem osrat karmu
len chcem zmenit nick kapis to?karmu mi mozete dat aj plnu cervenu
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 20:30 )
karma za toto
minus karma za tuto temu? zmazanie nicku :D no dakujem ani nevies dovod preco chcem zmenit nick a das mi karmu minus a nepodpises sa si frajer
bibinko32 napísal:minus karma za tuto temu? zmazanie nicku :D no dakujem ani nevies dovod preco chcem zmenit nick a das mi karmu minus a nepodpises sa si frajer
a zevraj mas karmu vies kde. Tymto si to potvrdil.
sry za OT
btw. ako uz pisali vyssie, ak si chces zmenit len nick, tak napis nejakemu moderatorovi a nick ti zmenia.
ppt napísal: a zevraj mas karmu vies kde. Tymto si to potvrdil.
sry za OT
btw. ako uz pisali vyssie, ak si chces zmenit len nick, tak napis nejakemu moderatorovi a nick ti zmenia.
omg ide o to ze chlapec nevie a nieco spravi vies??a ani sa nepodpise som sa ho chcel spytat ci vie dovod preco chcem zmenit nick
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 20:38 )
keby mi islo o kramu nestaral by som sa nikomu do kseftov staci niekomu napisat ze to predava naprd a hned mas karmu menej cize tak ja si svoj nazor poviem vzdy ci sa niekomu paci alebo nie
nac tu vlastne spamujes uz ti tu x-krat povedali ze sa to neda zmen si nick a hotovo osobne by som sa za nick bibinko 32 zakopal pod zem (kkk-ko-konrad je lamer)
omfg sak ten pi*us konrad oznamil svoj nick v tretej superstar tusim bibinko 5 a vsetci zacali kopcit a tato tema by sa už mala locknut nechapem naco tu dalej spamujes a teraz zaj*b nieco v style ja som si ten nick vymyslel nech sa este zasmejem