som dement z maticnej problem s AGP - vyriesene

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Filipito
Darca
Darca

som dement z maticnej problem s AGP - vyriesene

Príspevok od používateľa Filipito »

Caute kamo ma dosku PCCHIPS M811LU a chcel by tam neaku silnejsiu grafiku (neaku 7300gt alebo nieco podobne) ale na oficialnej stranke pisu ze to podporuje AGP 4x ale v jednom inzerate na nete som videl ze tu dosku predava s 6600gt ktora je agp 8x. a tymto sa chcem spytat ci mu bude pasovat napr ta 7300GT
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: som dement z maticnej problem s AGP

Príspevok od používateľa cORP. »

Filipito napísal:Caute kamo ma dosku PCCHIPS M811LU a chcel by tam neaku silnejsiu grafiku (neaku 7300gt alebo nieco podobne) ale na oficialnej stranke pisu ze to podporuje AGP 4x ale v jednom inzerate na nete som videl ze tu dosku predava s 6600gt ktora je agp 8x. a tymto sa chcem spytat ci mu bude pasovat napr ta 7300GT
doska podporuje slot agp nie pci-e ako si povedal a teda staci najst graficku kartu ktora je pre slot agp8x nic viac nic menej ak zozenies geforce 7300gt do agp nebude ziaden problem :)
Filipito
Darca
Darca

jj to chapem ale ja som myslel ze na stranke je napisane AGP 4x a ta grafika by bola AGP 8x
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Zvyčajne to býva spätne kompatibilné, aj keď sa môže vyskytnúť problém s rozličným napätím. Problém je ten, že AGP 4x má voltáž 1,5V a AGP 8x má voltáž 0,8V. Treba kuknúť konkrétnú grafiku, či zvládne aj jedno aj druhé, ale mám pocit, že väčšine by to nemalo robiť problém, horšie by to bolo s kompatibilitou AGP 2x, ktorá má 3,5V.. ;)
Filipito
Darca
Darca

brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Filipito napísal:jj to chapem ale ja som myslel ze na stranke je napisane AGP 4x a ta grafika by bola AGP 8x
to mas jedno to mas to iste ako traz pci-e je verzia 1.1 aj verzia 2.0 lisi sa len teoretickou vacsou priepustnostou a vie dodat viac stavy inak su kompatibilne nemusis sa nicoho bat ale musis vyskusat nikde nieje napisane ze to musi ist sto pero
Filipito
Darca
Darca

diky som lama no a co :P
Napísať odpoveď