Kosovo

Diskusie na politické témy...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Bosko jel si iz srbije?

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=hD8hhEcFQWM
Velka zaujimavost, ze Srbsky rap je narodne orientovany :D
Na Slovensku mozme o niecom takom iba snivat :D U nas si radsej balia palicky a varia sluky.
bosko6
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bosko6 »

normalne ze som from serbia wonder land......

a ty si isto???
zapalka
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zapalka »

* som si to tam az teras vsimol sry :(

Kosovo v najblizsich dnoch uzna Macedonsko.
bosko6
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bosko6 »

@zapalka

nepropaguj terorizmus!!!!!!!!!
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Bosko nerozculuj sa Zapalka je vlastne Sabo ktoreho uz na fore banli ale nemoze sa zmierit s tym ze je len provokater a nikto ho tu nechce tak si musi robit dalsie nicky a buzerovat nam zivot.

OT: Mam Srbske korene, a narodil som sa v BG.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zapalka napísal:* som si to tam az teras vsimol sry :(

Kosovo v najblizsich dnoch uzna Macedonsko.
ak by bola Transylvania stat, a existovala by samozvana "republika Juzne Slovensko", Transylvanski Madari by ju neuznali? ved je ich tam tiez viac ako Rumunov...
zapalka
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Bosko nerozculuj sa Zapalka je vlastne Sabo ktoreho uz na fore banli ale nemoze sa zmierit s tym ze je len provokater a nikto ho tu nechce tak si musi robit dalsie nicky a buzerovat nam zivot.

OT: Mam Srbske korene, a narodil som sa v BG.
Zabudol si povedat ,ze nepravom bannli. Som provokater, co si potom ti. A nijake pravidla neporusujem. Takze tak. :)

A inak ja som brutalne proti terorizmu, takze tak. (co sa na rozdiel od inych co podporuju islamsky terorizmus povedat neda)

Zober si momentalnu situaciu v Kosove. Je tam NATO takze su tam su neni ziadne albanske teroristicke skupiny a ani Srbske.

Keby tam teroristi, to je jedno ci Albansky, moslimsky, Srbski napriklad obsadili nejake mesto, hned by som bol za tvrdy zasah proti nim.

(gramatiku si nevsimajte som 2 dni nespal)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Kosovo vytvorila UCK co je Moslimska teroristicka organizacia. Ale ano uz som zabudol ze Albanci a "Kosovcania" su vlastne ateisti :D Sabo kakas si do huby.
:cokolvek:
zapalka
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

UCK je moslimska??? hej tak to hovoris novinku... UCK nebola viazana na ziadne nebozenstvo...a bola to reakcia na Milosevicovu teroristicku zberbu.
A uz ani Milosevicova a ani UCK neexistuje.

Keby sa objavi "zrazu" UCK so zbranami a "obsadi" nieco, bol by som hned pre zasah.

Ver mi ,ze Kosovo je bezpecnejsie momentalne ako napr. nejaka Ruska krajina (Cecensko, Dagestan).

Mozem ty povedat ,ze Milosevicove jednotky boli "krestanske". Ale neboli. Boli to narodne.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

naozaj nechápem ako môže byť niekto zároveň proti terorizmu a ten istý človek podporuje štát, kde vo vláde sú usvedčený teroristi - to je čistá schyzofrénia
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Kosh napísal:naozaj nechápem ako môže byť niekto zároveň proti terorizmu a ten istý človek podporuje štát, kde vo vláde sú usvedčený teroristi - to je čistá schyzofrénia
Nie nie Kosh to je politika :?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Som tu na fóre nový, ale neda mi nezareagovať na túto tému, v podstate sa tu už všetky dôležité veci spomenuli i keď...Kosovo ako územie patrí k Srbsku, bol to národ, ktorému toto územie patrilo a bude patriť. Bitka na Kos. poli to nikdy nezmenila. No ak sa na vec pozrieme z tej druhej strany kos. albánci tvoria obrovskú väčšinu, ktorá potláča práva domácich (privlastňuju si ich domy, katolíci sú tam v obrovskom nátlaku), ľudia ktorí utiekli pred vojnou do Srbska si už svoje domovy nenašli, kedže ich samotní albanci zničili.Zamyslite sa, je v Kosove ešte miesto pre Srbov?Je to tam pre nich bezpečné? Samotné jednotky KFOR, mi tam niekedy pripadajú ako na okrasu, kedže sa viackrát stalo, že nezasiahli pri plienení ... Dosť ma prekvapili názory užívateľa P4ra:
Srbi boli/su/aj budu narod, kt. si vzdy chcel privlastnit to, co im nikdy nepatrilo.
P4ra, žiadny útok na teba je to tvoj názor, ale ak si sám naznačil, že máš pôvod z Kosova, či z Chorvatska...tak tvoje výroky nemajú ani štipku logiky.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Mala chyba Srbi su pravoslavni nie katolici!
Ten kus zeme Srbsko stratilo uz davno, Kosovo uz nebude nikdy to co byvalo. Ale ide o to ze velka cast su oblasti vyznamnou kulturnou hodnotou nie len pre Srbsko ale aj pre Slovanov a Europu. Su tam kostoli kotre su starsie jak Albansko a Albansky narod, ktore teraz nicia. Ked si to tak vezmete Albansko nemalo vlastny stat strasne dlho najprv na ich uzemi bolo Velke Grecko, Rimska Risa a potom Velke Srbske kralovstvo.
Srbi co tam ostali nemaju ziadnu sancu o dve generacie budu bud poalbanceni alebo vyhubeni.
Najnovsi trend je zaberat majetky pravoslavnych kostolov a obmedzovat dovoz a vsetku komunikaciu Srbov v Kosove.

Para asi pozna niakych syncekov Albanskych mafosov na Slovensku tak sa ich treba zastat :) Ale bez opozicie by diskusia nebola o nicom :P

// Albanci sa pysia svojim nabozenstvom ze je najsilnejsie a ovladne planetu. Zhodou okolnosti najstarsia duchovna stvaba v Albansku je synagoga z 5. str :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Ujo Marky napísal:Mala chyba Srbi su pravoslavny nie katolici!
Ten kus zeme Srbsko stratilo uz davno, Kosovo uz neude nikdy to co byvalo. Ale ide o to ze velka cast su oblasti vyznamnou kulturnou hodnotou nie len pre Srbsko ale aj pre Slovanonov a Europu. Su tam kostoli kotre su starsie jak Albansko a Albansky narod, ktore teraz nicia.Ked si to tak vezmete Albansko nemalo vlastny stat strasne dlho najprv na ich uzemi bolo Velke Grecko, Rimska Risa a potom Velke Srbske kralovstvo.
Srbi co tam ostali nemaju ziadnu sancu o dve generacie budu bud poalbanceny alebo vyhubeny.
Najnovsi trend je zaberat majetky pravoslavnych kostolov a obmedzovat dovoz a vsedku komunikaciu Srbov v Kosove.

Para asi pozna niakych syncekov Albanskych mafosov na Slovensku tak sa ich treba zastat :) Ale bez opozicie by diskusia nebola o nicom :P

// Albanci sa pysia svojim nabozenstvom ze je najsilnejsie a ovladne planetu. Zhodou okolnosti najstarsia duchovna stvaba v Albansku je synagoga z 5. str :D
Ujo Marky, pekne pises, len tu gramatiku, pls :wink:
Ta synagoga nieje nahodou v Tirane a nieje v nej nic okrem obrovskych hodin? (to som cital v cestopise od dobrodruhov z Ceska)
p4ra by mal pribuznych z Chorvatska, alebo Srbska... teda z toho co som si na tomto fore precital
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Kosh napísal:naozaj nechápem ako môže byť niekto zároveň proti terorizmu a ten istý človek podporuje štát, kde vo vláde sú usvedčený teroristi - to je čistá schyzofrénia
Presnejšie sa tomu hovorí rozdvojenosť osobnosti a to je horšie ako terorizmus :!:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nadl napísal:Presnejšie sa tomu hovorí rozdvojenosť osobnosti a to je horšie ako terorizmus :!:
ehm chod to povedat pacientom do nejakeho sanatoria,ze su horsi ako teroristi..panecku taketo nazory :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

presne si to vystihol, pacien v sanatóriu - ale keď taký človek chodí medzi nami, nebodaj je prezident nejakého štátu, to je to nebezpečenstvo, pretože napríklad prezident USA má jednoznačné rozdvojenie osobnosti - nerozumiem ako človeka s absolútne jasnou psychickou poruchou môžu stále mať ako prezidenta
jackb
Redeemer
Redeemer

http://dnes.atlas.sk/svet/209141/albanc ... dalsi-stat
Sabo, dufam ze citas o mierumilovnych Albancoch... len skoda ze uz neprispievas :(
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Metalista90 »

Inak to ze UCK vyvrazdila aj Kosovskych Zidov sa tu nejako nikde nepise a ani sa o tom nehovori...
Napísať odpoveď