Notebook s datovou kartou

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Notebook s datovou kartou

Príspevok od používateľa Suffel »

ahojte vsetci...
chcel by som si zobrat intertent a k nemu aj notebook co to teraz ponukaju ked si zoberiete internet tak si mozete k nemu zobrat aj notebook a musite doplatit... tak chcel by som sa spytat ci s tim ma niekto skusenosti a ci sa to opalati...

a este na jednu vec by som sa chcel opytat ze keby mam ten NB a mam datovu kartu tak ako by som mohol respektive ci sa to da, zapojit nan druhe PC myslim normalne PC aby som mal aj na NB aj na PC net...

Dakujem za vsetky odpovede...
Bobr
Guru
Guru

Re: Notebook s datovou kartou

Príspevok od používateľa Bobr »

Suffel napísal:ahojte vsetci...
chcel by som si zobrat intertent a k nemu aj notebook co to teraz ponukaju ked si zoberiete internet tak si mozete k nemu zobrat aj notebook a musite doplatit... tak chcel by som sa spytat ci s tim ma niekto skusenosti a ci sa to opalati...

a este na jednu vec by som sa chcel opytat ze keby mam ten NB a mam datovu kartu tak ako by som mohol respektive ci sa to da, zapojit nan druhe PC myslim normalne PC aby som mal aj na NB aj na PC net...

Dakujem za vsetky odpovede...
Ja mam na chalupe tento mobilny net, sice nemam datovu kartu ale ten modem co k tomu davaju, pretoze u nas je na datovu kartu slab signal, pouzivam to na chalupe len na bezne veci to je napr. update stranok, mazanie prispevkov, teda ziadne stahovanie ani nic take na to je ten net dobry len to obmedzenie na dve giga co tam mam. a notebook no pokial je v ponuke msi take male 1,8kg tak to mam doma a som s nim nadmieru spokojny aj ked ho nemam a t-mobilu alenormalne kupene, len neviem ci ti to bude stacit lebona dlhsiu pracu je to nevhodne kedze to ma maly monitor ale ja ked ho casto prenas mne vyhovuje. A co sa tyka toho prepojenia PC a notebook na nete tak myslim ze sa to da cez zdielane pripojenie co sa nastavuje dakde v sietovych nastaveniach ale nevyhoda je ze vzdy ked chces ist na pc tak musis mat zapnuty aj notas... :?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

jj diky s tim ze keby chcem ist na net na PC a musim mat zapaty NB tak to by mi nevadilo to je v pohode..
a ten NB tak nie to nechcem ten mali co teraz ponukaj ja chcem normalny s normalnou uhloprieckou 15 alebo 15,4 ....
Napísať odpoveď