za tu zabavu to vayne stoji.urcite nevahaj a kupujRunes napísal:muehehe no jasne asi 2x som dotoho kopol a potom sme sa zacali s tym ohadzovatale lubi sa mi to ale ja som skor na frisbee a chalani vymysleli daco podobne len kopeme a buchame do taniera je to ovela tazsie ale prenas dako zabavnejsie a dava nam to daku schopnost spracovat odrazene disky
btw vzdy som si cel hakis kupit ale 150sk sa mi zdalo vela zato dat
hacky sack
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Tripmaster
Light Star
mate niekto skusenosti s touto strankou. zda sa mi cudna (nieje tam tabulka akceptovanych kariet alebo sluzieb a tie ich pochvalne spravy sa mi zdaju cudne), tak sa preistotu spytam tu. inac ak by ste vedeli o inych EU shopoch, mozte to tu napisat 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Martin44
Professional
Aky zmysel ma podla teba futbal,hokej,tenis ked si zahras s kamosmi?beli napísal:Podla mna je tento hack najvačšia debilina aku kedy mohol niekto vymyslieť mam radsej praktickejšie napr. futbal,hokej,,,,,,,,,,,šak toten hack nema žiadny zmysel kopanie si vrecka s ryžou,,,,,,to nahlavu postavene !!!
Ide o zabavu mente omg...
varoba
cawte nevie niekto z vas ako sa to vlaste strikuje vyraba.,alebo aspon napiste nejaky link kde najdem nejaky postup ako si ta vyrobim sam
Re: varoba
Veď stačí Ti vedieť štrikovať a ak to naozaj vieš, tak nemôže byť problém uštrikovať guľu a naplniť ju ryžou alebo šošovicouanakinko napísal:cawte nevie niekto z vas ako sa to vlaste strikuje vyraba.,alebo aspon napiste nejaky link kde najdem nejaky postup ako si ta vyrobim sam
Ale na youtube máš kopu návodov, stačí napísať do vyhľadávania "How to make a hacky sack" a vybrať si...
Ja som našiel dosť jednoduchý -
to som zase ja
ok dik ved ja sa prave chcem naucit to ustrikovat
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 11:40 )
a neviete prosim z vas niekto najst navod na internete ako sa to srikuje ci hackuje
//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2008, 11:40 )
a neviete prosim z vas niekto najst navod na internete ako sa to srikuje ci hackuje
hh
ved prave ze som nie