Signaly
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Signaly
podme sa bavit o signaloch ktore vysielaju zeny (alebo aj muzi).v poslednom case o nich stale viac rozmyslam.brat ich vazne? ako rozoznam signal od "wannabe" signalu ktory si len sugerujem? vysielate signaly? aky doraz na nich davate a ked sa vam zda ze ina osoba vam nieco signalizujete ako vazne tieto signaly beriete? ako je to s falosnymi signalmi od homosexualnych ludi?
celkom ma to zaujma lebo jedna (fakt fakt mila) kamoska mi vysiela (si myslim) signaly ale problem je v tom ze je zadana a druha si myslim ze mi tiez vysiela ale zas na druhej strane mam podozrenie ze je lesba tak neviem co si mam mysliet...
(nenasiel som podobnu temu tak ked nahodou je tak sa ospravedlnujem)
celkom ma to zaujma lebo jedna (fakt fakt mila) kamoska mi vysiela (si myslim) signaly ale problem je v tom ze je zadana a druha si myslim ze mi tiez vysiela ale zas na druhej strane mam podozrenie ze je lesba tak neviem co si mam mysliet...
(nenasiel som podobnu temu tak ked nahodou je tak sa ospravedlnujem)
no to ze je zadana neznamena ze s tebou nemoze flirtovat...kazda zena sa chce hadam pacit a je rada ked vidi ze maju o nu zaujem aj ini...to ze vysiela ,,signaly,,neznamena ze chce nechat svojho frajera a ist za tebou prepac...no a co sa tyka samotnych signalov,neviem no...neviem ci mas na mysli ze si prehadzuje vlasy sem a tam,alebo ze pred tebou kruti zadkom kolko len vladze...
Hmm, v zenach sa vyznat neda, na to si este neprisiel? Keby sme na to prisli tak zeny by nemali svoje caro
Niekedy sa Ti zda ze Ti zena (dievca) vysiela signaly a nakoniec zistis ze to tak nie je a ze "si len namyslas" a niekedy to moze byt naopak
Nevravim ze signaly si netreba vsimat, prave naopak, treba si ich vsimat, ale dokladne, ci to si len nenahovaras, ci sam si to nevsugerujes az tomu uveris, musis proste s nadhladom na to pozriet a snazit sa triezvo nezaujato posudit, lenze ako vravim niekedy to moze byt pekne tazke 
pina: skus poriadne naladit prijimac....
co sa signalov tyka... vacsiu cast si nahovoris sam, lebo ona to tak nemysli,len ti je sympaticka a niekde v hlave mas zakorenenu tuzbu po babe tak si hned namyslas... polovicu skutocnych signalov si nevsimnes, lebo mas ine zmyslanie ako baba a co ona povazuje za jasny signal voci tebe si ty myslis ze je normalne spravanie... a ostatna polovica skutocnych signalov spociva asi v tom, ze daj mi pokoj, nemam zaujem atd... preto chalan nikdy babu nepochopi... bud sa spyta priamo a priamu odpoved dostane alebo nie... na signaly sa fakt spoliehat neda
co sa signalov tyka... vacsiu cast si nahovoris sam, lebo ona to tak nemysli,len ti je sympaticka a niekde v hlave mas zakorenenu tuzbu po babe tak si hned namyslas... polovicu skutocnych signalov si nevsimnes, lebo mas ine zmyslanie ako baba a co ona povazuje za jasny signal voci tebe si ty myslis ze je normalne spravanie... a ostatna polovica skutocnych signalov spociva asi v tom, ze daj mi pokoj, nemam zaujem atd... preto chalan nikdy babu nepochopi... bud sa spyta priamo a priamu odpoved dostane alebo nie... na signaly sa fakt spoliehat neda
-
pinacolada
Guru wannabe
nj to beriem v uvahu,ale zas nechcem na vsetko pozerat zhora a nechat si ujst sancu ak existujejozinko napísal:Hmm, v zenach sa vyznat neda, na to si este neprisiel? Keby sme na to prisli tak zeny by nemali svoje caroNiekedy sa Ti zda ze Ti zena (dievca) vysiela signaly a nakoniec zistis ze to tak nie je a ze "si len namyslas" a niekedy to moze byt naopak
Nevravim ze signaly si netreba vsimat, prave naopak, treba si ich vsimat, ale dokladne, ci to si len nenahovaras, ci sam si to nevsugerujes az tomu uveris, musis proste s nadhladom na to pozriet a snazit sa triezvo nezaujato posudit, lenze ako vravim niekedy to moze byt pekne tazke
mi-chau: no a niektora si povie,ze sa vykasle na to,ked chlopek nereaguje na signaly..
Najlepsie je vsetko ignorovat, taky chladny odstup potom zapricini, ze vysielac signalov sa naserie a vysiela na vyssich frekvenciach a zrozumitelnejsie. Ak to ovsem mysli vazne, ak to robila zo spasu a nema zaujem tak prestane. Kazdopadne.. chlapi nenechavajste so sebou tak zametat ze niekto hodi vlasmi.. zachovajme si hrdost a len ich potichu ocumujme...
//ale zas vyriesit to mozes ako chlap: postav sa, prid k nej a opytaj sa "to si hodila vlasmi po mne alebo ti lezu do tvare?"
//ale zas vyriesit to mozes ako chlap: postav sa, prid k nej a opytaj sa "to si hodila vlasmi po mne alebo ti lezu do tvare?"
co hovorite na (ne)signal (takmer) neustaleho pohladu do oci? Pretoze vzdy ked sa pozriem (nahodou) na jedno dievca, kuka na mna a uskrna sa asi takto
. A ja uz nefim ci je to len nahoda, alebo tym chce daco naznacit, abo mi trci zelene z nosa ci co. Nie, ze by mi to vadilo, ale citim sa potom dost zmatene a hlavne divne.
Tak to je jasne, bez za nou a opytaj sa kadial sa dostanes na letisko, alebo sa zaujimaj o jej rodokmen.. to uz pojde samo.Skorocel napísal:co hovorite na (ne)signal (takmer) neustaleho pohladu do oci? Pretoze vzdy ked sa pozriem (nahodou) na jedno dievca, kuka na mna a uskrna sa asi takto. A ja uz nefim ci je to len nahoda, alebo tym chce daco naznacit, abo mi trci zelene z nosa ci co. Nie, ze by mi to vadilo, ale citim sa potom dost zmatene a hlavne divne.
-
pinacolada
Guru wannabe
a ona si povie "vzdy jak na toho skorocela pozeram,tak na mna cumi.nechcem ho urazit tak sa vzdy radsej usmejem a neriesim dalej"..taketo kukace nahody byvaju niekedy zdrojom poriadneho trapasu tak bacha na vecSkorocel napísal:co hovorite na (ne)signal (takmer) neustaleho pohladu do oci? Pretoze vzdy ked sa pozriem (nahodou) na jedno dievca, kuka na mna a uskrna sa asi takto. A ja uz nefim ci je to len nahoda, alebo tym chce daco naznacit, abo mi trci zelene z nosa ci co. Nie, ze by mi to vadilo, ale citim sa potom dost zmatene a hlavne divne.
Zas nevravim ze mat vsetko na haku a nic si nevsimat, myslim len neprehanatpinacolada napísal:nj to beriem v uvahu,ale zas nechcem na vsetko pozerat zhora a nechat si ujst sancu ak existuje
mi-chau: no a niektora si povie,ze sa vykasle na to,ked chlopek nereaguje na signaly..
-
Martin44
Professional
Toto su signaly, ktore vysielaju zeny.
Obrazok rozkliknite, pre efekt.
Obrazok rozkliknite, pre efekt.
- Prílohy
-
- bouncing-boobs.gif
- (397.82 KiB) 582 stiahnutí
-
Sagittarius
Guru
Ženskými signálmi sa nedá veľmi riadiť...lebo ako tu už bolo spomenuté, tak nie sú pre nás a tým, že budeme na tým, ako to myslí veľmi rozmýšľať, môžme prísť jedine o šancu
...resp. keď naozaj bude nejaká dávať signály tak tomu už nebudem veriť...
Inak, pred nedávnom som čítal jeden článok o výskume ženských signálov. Chlapom ukázali tri fotky na jednej bol odmietavý postoj, na druhej priateľský pohľad a na tretej pohľad ženy, ktorá má záujem...Zatiaľ, čo odmietavý postoj spoznali skoro všetci, v rozhodnutí o tom, či ten pohľad je priateľský alebo má žena záujem o vzťah mali dosť veľké problémy...
Inak, pred nedávnom som čítal jeden článok o výskume ženských signálov. Chlapom ukázali tri fotky na jednej bol odmietavý postoj, na druhej priateľský pohľad a na tretej pohľad ženy, ktorá má záujem...Zatiaľ, čo odmietavý postoj spoznali skoro všetci, v rozhodnutí o tom, či ten pohľad je priateľský alebo má žena záujem o vzťah mali dosť veľké problémy...
S tymi signalmi to je narocne a hlavne odlisne od zeny k zene. Pri niektorej si to nevsimnes a povie ti to len okolie, pri druhej potom zistis, ze si si to namyslal a pri tretej sa mozno zhodnete 
OT: prave sa ucim na skusku, kde sa preberaju signaly a neda mi rypnut do mi-chaua: vysielanie na vyssich frekvenciach prijem nezlepsi, treba zvysit amplitudu a rozsirit spektrum, viac vykonu nesu nizsie frekvencie.
A ten amplitudovo modulovany signal co sem dal martin44 ma prave nizku frekvenciu a preto je aj velmi ucinny
OT2: vykon prijimaneho signalu je priamo umerny vykonu vysielaneho signalu, utlmu prostredia a stratam pri sireni(ovplyvnene aj vzdialenostou), z toho vyplyva, ze ak si chces byt isty, tym co prijimas, musis byt v pokojnom prostredi a ist blizsie, pripadne nadviazat spojenie priamym kontaktom
//Maki: toto nie je fyzika, to je radiokomunikacia
OT: prave sa ucim na skusku, kde sa preberaju signaly a neda mi rypnut do mi-chaua: vysielanie na vyssich frekvenciach prijem nezlepsi, treba zvysit amplitudu a rozsirit spektrum, viac vykonu nesu nizsie frekvencie.
A ten amplitudovo modulovany signal co sem dal martin44 ma prave nizku frekvenciu a preto je aj velmi ucinny
OT2: vykon prijimaneho signalu je priamo umerny vykonu vysielaneho signalu, utlmu prostredia a stratam pri sireni(ovplyvnene aj vzdialenostou), z toho vyplyva, ze ak si chces byt isty, tym co prijimas, musis byt v pokojnom prostredi a ist blizsie, pripadne nadviazat spojenie priamym kontaktom
//Maki: toto nie je fyzika, to je radiokomunikacia
-
marteenka.s
Light Expert
Bohuzial, ja som sa pristihla ze aj napriek tomu ze som zadana, tak dokazem hadzat take pohlady, ktore mozu posobit vabivo a neviem ako sa ich zbavit. Na jednej strane zensku potesi ak sa na jej lep chytaju musky, ale som zadana, nepotrebujem inych chlapcov.....preto je to take zvlastne. Kazdopadne neverte babam
su to prefikane svine
a to hovorim za seba