preskušanie v štatnej skušobni

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

preskušanie v štatnej skušobni

Príspevok od používateľa sebci »

Vie niekto o tom ako funguje reklamacia pri ktorej prikažete predajcovi ktory vam predal výrobok aby ho nedaval na reklamaciu k autorizovanému distributorovi ale aby bol vadný vyrobok poslany do štatnej skušobne na preskušanie?

počul som že sa tak dá najjednoduchšie obisť 30 dnova reklamačna lehota kedže štátna skušobna je zavalená inými "dôležitejšimi" skuškami (cca že to tam trva 5 mesiacov). Je to vraj najzaručenejši sposob ako na isto ziskať do 30 dní peniaze späť. hlavne pri ťažko reklamovatelných výrobkoch.

Máte s tým niekto skusenosti? :)

že je to aj niekde v zákone.. ale v zákone o ochrane spotrebitela som to zatial nenašiel .. pravda však je že som silno nehladal ešte :)

Sám som v minulotsti potreboval využit niečo takéto ale neodvažil som sa preto sa pýtam či to niekto skusil už...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

zakon hovori ze ak vyrobok nieje reklamovany do tricat dni od zanesenie ku predajcovi tak mas pravo na vratenie penazi ale vimenenie za novy kus .Ale o tej statnej som este nepocul ale pochybujem lebo neviem ktori virobca bi to uznal keby mu to reklamoval stat.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

okej chcem vyjadrenie od niekoho znalejšieho ... to co si mi tu napisal davno viem... nakolko maš malo rokov sudim podla tvojej gramatiky a pravopisu skus sa prosim dalej nevyjadrovat k tejto téme.. dakujem
Napísať odpoveď