Maki napísal:tempus: preto mas bydlisko havaj a avatar plaz? :D lol .. kazdopadne leto je best obdobie - pod podmienkou ze nemusis nic robit, len sa valat na slnku a vo vode
Je tam lepšie:
Havajské počasie je fantastické. Príjemné, teplé so severovýchodnými vetrami, ktoré vanú počas celého roka. Pri pobreží sú najvyššie priemerné teploty okolo 27°C. Rozdiel medzi letom a zimou je minimálny. Najviac prší medzi decembrom a marcom. Najsuchšie a najviac slnka je na juhozápadnej, od vetrov odvrátenej strane ostrovov.
trikrat do dna studena sprcha , hlavne po prichode z mesta,:D..a potom kratasy, nejake tie tielka. .podla toho ci som doma sama...heh..no a noci obdobne..ale perinu vzdy skopem na bok. dost ma schladi ladova kava:)
nemám rada osobne moc veľké horúčavy.mne stačí tak max 27°C.prekáža mi to, pretože musím počkať na podvečer aby som si mohla ísť zajazdiť na biku.inak by som sa uškvarila. ochladzovanie riešim tak, že sa hodím pod sprchu, alebo si namočím vlasy, hlavne vzadu krk.bola by som radšej keby bolo okolo 27° hlavne cez týždeň a cez víkend môže byť teplejšie aby som dopriala aj tým vodárom
/// v noci to riešim tak, že som stroho oblečená a ešte si na seba pustím ventilátor. hneď je potom lepšie
ja na teple najviac neznasam, ze sa aj bez namahy vela potim.. preto castokrat za den davam rychlu studenu sprchu, ale ajtak je dobre iba pocas sprchovania.. potom zasa teplo.. dalej nemam rad, ze sa rychlo opalim niekedy az bolestivo spalim.. mam tmavsiu pokozku a ked som opaleny som jak cernoch co sa mi az tak nepaci.. ale co mam robit ked v lete pri horucavach je najlepsie vo vode dakde na kupalisku
Teplo moze byt, pokial sedim kdesik v tieni a fuka akuratny vetrik Ale v skole je to total fatal zabijak , ... Sediet 7 a vyse hodin v skole za oknom na ktore stale svieti slnko je hroza.
Shamway napísal:KEdze nam ide letu a par teplych dni tu uz bolo si myslim ze by bolo vhodne zalozit tuto temu... takze
Ako znasate letne horucavy? Ako sa ochladzujete? Ako to znasate v noci?
vsetky tipy ako sa cez den ochladit piste sem
podobnu temu som nenasiel takze ked je nejak nevhodna mozte lock
Horucavy znasam v pohode a v noci otvaram okno a ostavam spat len v trenkach a prikryty som maximlane plachtou alebo vobec...
Najlepsie su teploty od 20-22 stupnov, ked pod mrakom tak aj 24 . Ja som sice vyssim teplotam pomerne odolny, no asi kazdy sa najlepsie citi ked nieje az tak horuco. A osvedcene recepty? okrem znamych ako je sprcha lad a ine spomenute, ochladit sa da aj pomocou pravneho dychania a trosky koncentracie...ale to je uz na inu temu
Ja tieto teploty neznasam. Proste nie som stavany na taketo horucavy. Len vyjdem z domu, hned skapinam. Do izby mi nikdy priamo nesvieti slnko, takze v nej mam aky-taky chladok. A ako sa ochladzujem? Snazim sa chodit podla moznosti co najviac po tieni. Minuly rok som presiel k priatelke cez mesto s trickom na chrbte uplne mokrym od potu. V zahrade maju taky mensi bazenik, tak hned po mojom prichode som si to zamieril tam.Len som si vyzul slapky a komplet obleceny som sa tam smaril.
inak, vopchať si hlavu pod točku odporúčam. čosi to schladí a kým sa to z hlavy vysuší, tak to tiež niečo málo pomôže
kámoš si pred spaním dal do mrazničky na pár minút vankúš