Hra podľa vaších predstáv

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ROFL ludia..., ved chodte robit do MHD :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

johny_sk napísal:ROFL ludia..., ved chodte robit do MHD :roll:
No to zatial nechcem, ale ked mi nevyjdu plany, co mam teraz tak sa musim nejako dostat k soferovaniu dialkovych autobusov, to bude žúžo :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

GTA style MMORPG
zasadene do pritomnosti +- 10 rokov
fantasy uz je otrepane, stale len draci, mece, ...ja chcem auta, motorky, pistolky, plne mesto, ... to by bolo nieco :P
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

GothaR napísal:No ak by to boli iba elektricky, tak by ta to asi prestalo po 1-2 tyzdnoch bavit. Ja by som uvital podobny simulator rozsireny o ostatne druhy MHD a tiez primestske linky autobusov, tam by som sa zase vyzival ja :)
Sheep nepisal ze len elektricky...Pisal ze aj za autobusarov,vodici metra a takto...Podla mna by to bolo fajnove...len kebyze je to freeware :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mamutv napísal:Sheep nepisal ze len elektricky...Pisal ze aj za autobusarov,vodici metra a takto...Podla mna by to bolo fajnove...len kebyze je to freeware :D
Aha ano, ale freeware by to nemohol byt, potom by tam podla mna bolo vela nezodpovednych ludi, co si chcu iba vyskusat model poskodenia.
Ja som za to, aby to bolo normalne platene (jednorazovy poplatok) a potom by bol server iba pre platiacich hracov.
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

Live For Speed - s vacsou rozsiahlostou, s licencovanymi autami, a s moznostou tunningu, grafika by mohla ostat, + mesto daco ako TDU
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Waldo napísal:Sheep vsak to uz rovno mozes ist pracovat do dopravneho podniku a este ti aj za to zaplatia a nie bodmi :)
Nato aby si sa mohol stat vodicom elektricky potrebujes mat vodicak skupiny B, minimalne 21 rokov, dobry fyzicky aj psychicky stav, zmysel pre vykon az prilis zodpovedneho povolania a mal by si tu pracu mat aspon trochu rad, pretoze sichty trvaju 10-12 hodin, cize dlha pracovna doba a rataj ze o 4. rano uz vychadzas z vozovne a niekedy kolo polnoci sa do nej vracias ale v neposlednom rade musis mat znamosti v DP lebo bez tych sa tam tazko dostanes. Samotne riadenie elektricky nie je taky problem slapete na pedal a idete dalej ale proste nie je to ziadna sranda preto si myslim ze nie kazdy moze byt vodicom elektricky :wink: .
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

od stvrtej hodiny do polnoci je 20 hodin....okolo obeda sa striedaju pre srandu kralikov? trhane neratam, tam je uz ina buzeracia, robis od stvrtej do osmej rano potom mas pauzu 2-4 hodinky a potom od tobeda az do vecera a su tam prejazdy ci jak sa tomu nadava ze chvilu robis tu linku a jedno kolecko druhej....ale tema nie je zivto v dp
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

u mna jednoznacne spojenie mafia+gta
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mirak2 napísal:od stvrtej hodiny do polnoci je 20 hodin....okolo obeda sa striedaju pre srandu kralikov? trhane neratam, tam je uz ina buzeracia, robis od stvrtej do osmej rano potom mas pauzu 2-4 hodinky a potom od tobeda az do vecera a su tam prejazdy ci jak sa tomu nadava ze chvilu robis tu linku a jedno kolecko druhej....ale tema nie je zivto v dp
take su sichty robis od 4 do 14 napr. alebo od 14 do 24 napr. myslim ze uplne najdlhsie sluzby trvaju tusim 13 hodin ale aj tam su naviac zahrnute 2 velke prestavky
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja by som privital WoWoW :) ale nie.. urcite by ta moja hra mala nieco so sexom ako sa poznam.. :?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

nejaký poriadne premakaný 18WoS. s peknou grafou min. ako v crysis.
Pri moteli by sa dalo vystúpiť a ísť dnu ubytovať sa na noc. ísť sa najesť. Pekný model poškodenia kamiónu. Návesy zo všetkým čo môže byť.
Mapa celého sveta. To by bola pohodička. Ešte poriadny volant k tomu a už by som si aj zahral. Idem hrať toho starého trápneho American long haul.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ja by som bral poriadne RPG :D Hlavne velmi vela skillov, charakterov, moznost kombinovania classov, vela dobrych itemov, akuratna obtiaznost a paradny pribeh :D

Alebo nieco na styl EvE alebo Freelancer :D Proste mat vesmirnu lod, volnost lietania, dobre misie, ....
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

ja by som navrhol navrhnut realisticky rally simulator. nieco na sposob RBR, ale s mnoho mnoho autami (od saabu 96, po nedavno predstavenu imprezu). samozrejme chutovky skupiny b a ani triumfalne MBecky by tam nemali chybat. mohlo by to byt oddelene na rozne obdobia, rozdelene podla dolezitych milnikov, alebo desatroci. takato hra by mala obsahovat obdobiu prisluchajuce sutaze. nebranil by som sa moznosti tvorenia vlastnych skinov, za ucelom replikovania lokalnych teamov, v neskorsej volnej hre. tazko hovorit o fyzike, ale mala by byt co najrealnejsia. toto by mala byt hra pre fajnsmekrov, ktori maju potrebne vybavenie na podobny druh hry. no offence prilezitostny klavesniciari, ale moje srdce tuzi po "realistickom" zazitku, ktory by mi kompromisna hra myslim nedokazala poskytnut :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

ja by som chcel nhl, ale perfektne realisticke, kde by sa normalne puk odrazal ako sa ma, skakal by... blokovali by sa strely, no proste ako naozajstny hokej.

btw. rozmyslali ste kolko GB by mali tie hry :lol: :lol: :lol:
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

profik napísal:btw. rozmyslali ste kolko GB by mali tie hry :lol: :lol: :lol:
Sak idu blue-ray ne?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

v prvom rade by tá hra musela byť riadne dlhá alebo by nemala konca :D
niečo možno na štýl GTA ale bolo by to rozsiahlejšie v tom zmysle že by to bolo ako reálny život a všetko čo k tomu patrí...kópia života...a samozrejme ako písal mi-chau nemal by tam chýbať sex :twisted:
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Moju hru by som si predstavoval hlavne grafický vymakanú.Bola by to FPS zo všetkým čo k tomu patrí...Boli by tam úplne nové zbrane ktoré by mali niečo do seba..Fyzika by sa podobala čo najviac realite ...V singleplayeri by mali vaši spoločníci vlastné nápady a boli by vám stále na pomoci...Každý by mal inú povahu a iné vlastnosti (určite by som tam dal aj nejakého tvrdohlavého maníka :D )
Dalo by sa hrať za rôzne typy postáv nielen napr. za Snipera , Assaulta a Medic...(niečo také...)Boli by tam postavy od výmyslu sveta...
Taktiež vozidlá by boli krásne spracované a grafika by bola natoľko vymakaná že by po tých vozidlách ostávali parádne stopy po ktorých by sa napr. jeden z vašich vojakov dostal na miesto nepriateľa.
Bolo by to proste niečo s fyzikou 5 krát lepšou ako má Crysis zbrane by boli omnoho novšie ako sú napr. v CS , WarRock...Dali by sa upgradovať podľa misie....Taktiež by tam nechýbalo obrovské množstvo príslušenstva ale na misiu by ste si mohli zobrať len isté množstvo...(Aby vojak mal výdrž)
Plány a misiu by ste zostrojovali vy alebo vaši spoločníci.Zranenia by boli úplne reálne...Napr. by tam bolo vyvrtnutie členka ktoré by obmedzilo rýchlosť chôdze...(preto by bolo dobré zobrať so sebou na každú misiu zaučeného lekára.
To by bolo hádam všetko , síce by som mohol ešte napísať všeličo tak si myslím že toto stačí.
A inak podľa mňa vôbec nie som náročný. :D

:wink: :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ma napadlo nieco zo sveta rally..
bol by som jazdec aj manager v jednej osobe.. alebo len jazdec.. robil by som presne to co robia skutocny jazdci v rally.. cize.. zacal by som niekde na nejakych slabsich strojoch.. by som sa prepracovaval dalej a dalej az k WRC.. no a potom obvykle nasleduje.. prejdenie si trate.. trosku uprava auta (i ked to uz je)... samotna skuska.. a po dokonceni presunutie sa na dalsiu casovku.. ale tak ako napriklad v TDU alebo v GTA.. ze real svet.. by som mal urcenu trasu alebo by som si vybral kade tam ist...
a jazdilo by sa tiz nejaky 20-25 casoviek ako to byva.. mal by som vselijake problemy pri jazde.. napriklad by mi nieco skocilo pod kolesa.. alebo ludia by boli nepozorny.. stretaval by som aj ine rally auta pocas jazdy.. napriklad pomalsich alebo ja by som bol pomalsi... keby som nejako poskodil auto tak by som si to pekne opravil.. spolujazdec by robil chyby.. divaci by robili veci ako robia.. ze by posypali cestu spinou, strkom alebo ju nejako poskodili len nech sa trosku zapotim.. proste skutocny real.. zarabal by som si peniaze.. prestupoval z tymu do tymu :P ... taktiez fyzika ako je v RBR.. a nejaka bomba grafika..
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Majco teraz si trafil!
Ako gothar vie tak aj ja aj on máme radi lfs, ja by som najradšej spojil Richard Burns Rally, Live For Speed, k tomu y som pridal brutálne prepracovanú techniku odpadávania dielovm na to by som im dal rok aby to premakali(nie ako v gta že to už pozunáš na spamäť, napr že ti odletí kapota, nárazník a šak poznáte)potom by som asi pozval svetoznámych jazdcov rally,WTCC a každý by pridal svoje skúsenosti z auta aelbo svojho závodu.
to by ani zdaleka nebolo všetko.
Ozaj a zabudol som, na požiadavky by som kašlal keďže som navrhol hru tak samozrejme že mi musia dať aj nadupaný komp ab som mohol testovať či sa mi to páči nie?:)

Šu-do perfektne to by tiež bodlo, mne by najviac vyhovovalo k tej tvojej pridať, minimálne 1000 rôznych chýb že by to dokonale prepracovali grafiku, napr, že by sa ti zavril motor, alebo ja neviem by sa ti zlomila poloos, alebo by ti praskol kotúč a proste takéto haluze, to by bolo super

Trip master: nedá sa náhodou do RBR dať auto aké chceš? myslím že to ide že nie len auto jako skin zovňajšok, ale aj fyzika auta, ak to hraješ tak si kukni bhmotorsports.com, alebo tak nejak kukni na nete
Napísať odpoveď