Takze problem je nasledovny. Som na intraku a mam balkon. A na ten balkon mi furt sadne techno holub--pomenovanie dostal podla toho ako furt hybe hlavou--- a zacne mi ze hurku hurku. Ja viem znie to smiesne ale lezie mi to dost na nervy dakedy.
holuby a ina operena haved
-
qwerty-xyz
holuby a ina operena haved
prve co napisem bude to aby sa mi nevyhrazali ochrancovia zvierat - nemam ich moc v laske.
Takze problem je nasledovny. Som na intraku a mam balkon. A na ten balkon mi furt sadne techno holub--pomenovanie dostal podla toho ako furt hybe hlavou--- a zacne mi ze hurku hurku. Ja viem znie to smiesne ale lezie mi to dost na nervy dakedy.
A nielen to. Tie prtave sive svine oseru vsetko na co sadnu. Mojmu kamaratovi znicili tymi svojimi vykalmi nove nike botasky. Keby nevedeli lietat asi ich pozabija na mieste. Takze tato tema je o tom ako sa tych hajzlov zbavit a ci sa mozu strielat lebo mam postel hned pri balkonovych dverach tak by som ich mohol strielat. Tolko si uz vzduchovu pistol kupim.
K dalsim vyznavacom a zastancom mieru ktory tvoria holubice. Zazili ste uz ked holub ide za holubicou aby sa oné? boze to su zvuky a odozeniete ich a oni priletia zase. Ja by som ich len tak strelil a vyhodil do kosa. A dalej ich neznasam ked sa mi pletu do cesty v meste
no a kopnem do nho a vyleti a zase ide predo mnou. no mne to nesmierne vadi-pretoze minule vzlietol cely krdel a letel rovno na mna a ostatni ludia pozeraju kopec z nich ma z toh sradnu a ja len nervy.
Doporucujem :
+ k tomu 4000 guliciek a maju po ptakoch 
Kód: Vybrať všetko
http://www.municak.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_modern&product_id=3670&category_id=339&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1-
in your world
Light Star
-
qwerty-xyz
TO kolko tých lastovičiek tam bolo? Veď to je uplne mile (narozdiel od holuba). Taliani ich vo velkom hubia kôli stehienkam a ešte to strielať airsoftkou? Nemal by som to srdce.jackb napísal:on zije v UK
nie na holuby, ale na lastovicky tiez minuly rok platila airsoftka, ale ta ma zniceny zaver a ani neviem kde je a humannejsie riesenia mna nenapada... vas ano?
Ked skusis kazdy vecer cisit tu osratu logiu a zahnusene parapety... potom sa ti to mozno bude zdat menej milsieFrikso napísal:TO kolko tých lastovičiek tam bolo? Veď to je uplne mile (narozdiel od holuba). Taliani ich vo velkom hubia kôli stehienkam a ešte to strielať airsoftkou? Nemal by som to srdce.
Ale ked zozeniem novu zbran asi zacnem export do Talianska, diky za radu