holuby a ina operena haved

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

holuby a ina operena haved

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

prve co napisem bude to aby sa mi nevyhrazali ochrancovia zvierat - nemam ich moc v laske.

Takze problem je nasledovny. Som na intraku a mam balkon. A na ten balkon mi furt sadne techno holub--pomenovanie dostal podla toho ako furt hybe hlavou--- a zacne mi ze hurku hurku. Ja viem znie to smiesne ale lezie mi to dost na nervy dakedy. :evil: A nielen to. Tie prtave sive svine oseru vsetko na co sadnu. Mojmu kamaratovi znicili tymi svojimi vykalmi nove nike botasky. Keby nevedeli lietat asi ich pozabija na mieste. Takze tato tema je o tom ako sa tych hajzlov zbavit a ci sa mozu strielat lebo mam postel hned pri balkonovych dverach tak by som ich mohol strielat. Tolko si uz vzduchovu pistol kupim.

:roll: K dalsim vyznavacom a zastancom mieru ktory tvoria holubice. Zazili ste uz ked holub ide za holubicou aby sa oné? boze to su zvuky a odozeniete ich a oni priletia zase. Ja by som ich len tak strelil a vyhodil do kosa. A dalej ich neznasam ked sa mi pletu do cesty v meste :evil: no a kopnem do nho a vyleti a zase ide predo mnou. no mne to nesmierne vadi-pretoze minule vzlietol cely krdel a letel rovno na mna a ostatni ludia pozeraju kopec z nich ma z toh sradnu a ja len nervy.
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

kup si orla alebo sokola ten ich potrha ako na letisku :D

realne sa neda nic robit, poznam to byvam v panelaku....
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Doporucujem :

Kód: Vybrať všetko

http://www.municak.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_modern&product_id=3670&category_id=339&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
+ k tomu 4000 guliciek a maju po ptakoch :lol:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

skús si spraviť nejaké strašidlo, také čo si ľudia dávajú ľudia do záhradiek aby odplašili vtákov.budeš to mať lacnejšie a ľahšie ako ich ZABÍJAŤ :evil:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

lol co riesit nam sa nastahovali na strechu furt tu klepotali otec si pozical kalacha xD bola haluz padali jak zadara a nas hafan sa napapal aspon xD... ODPORUCAM !!...a iny sposob mno jedine hodit pirata abo tak...alebo nieco menej drasticke...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

odpraskni ho s airsoftovou pistolou ako sa to podarilo mne, to ale bola nahoda vtedy, ale predtym vela holubov chodilo kadit na strechu panelaku ale uz asi zmizli

btw je tu clovek co sa vola holubar tak jemu davaj take otazky :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

hmm s tym neurobis nic su to proste holubi a holubmi ostanu a budu tam lietat ci sa ti to paci alebo nie jedine ze by si si dal na balkon sietku :DDD
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Flinstone napísal:hmm s tym neurobis nic su to proste holubi a holubmi ostanu a budu tam lietat ci sa ti to paci alebo nie jedine ze by si si dal na balkon sietku :DDD
NO a je to trestne ked ho zastrelim? lebo ak nie tak sa maju svine naco tesit. :twisted:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tam kde sadaju ponabijaj klince a nebudu si tam mat jak sadnut :D
Inac ja nemam rad cajky, seru na ludi.
A su riadne vydzubane lebo seru len nad dav ludi kde sa isto trafia, a stale niekto padne za obed. A nieje to prijemne ked ste v skole a vyserie sa vam na tricko cajka. :?
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja to nevidim inac ako na tu pistol airsoftovu :D som sa pytal aj bracha ze ci maju na intraku holubov, povedal ze hej, ... a ze ich tam aj striela s pistolou obcas ked uz nevedia co zo sebou :shock:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sorry za OT, ale Lub0$.. na akú školu chodíš, keď Vám ponad hlavy lietajú čajky? ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

brm napísal:Sorry za OT, ale Lub0$.. na akú školu chodíš, keď Vám ponad hlavy lietajú čajky? ;)
on zije v UK
nie na holuby, ale na lastovicky tiez minuly rok platila airsoftka, ale ta ma zniceny zaver a ani neviem kde je a humannejsie riesenia mna nenapada... vas ano?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Natiahni nad balkonovy parapet špagát do výšky cca 20cm a naň naviaž pásiky alobalu alebo nejakej lesklej fólie. Prípadne tam pozavesuj stare cedečka. Keď sa to bude hýbať a lestnúť sa, holub tam nesadne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jackb.. to som si aj ja prečítal, ale aj jeden môj známy študuje v UK a oni majú nad sebou strechu.. ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jackb napísal:on zije v UK
nie na holuby, ale na lastovicky tiez minuly rok platila airsoftka, ale ta ma zniceny zaver a ani neviem kde je a humannejsie riesenia mna nenapada... vas ano?
TO kolko tých lastovičiek tam bolo? Veď to je uplne mile (narozdiel od holuba). Taliani ich vo velkom hubia kôli stehienkam a ešte to strielať airsoftkou? Nemal by som to srdce.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

brm napísal:jackb.. to som si aj ja prečítal, ale aj jeden môj známy študuje v UK a oni majú nad sebou strechu.. ;)
...ved mozno, ked su na nejakej prestavke vonku (rozumej vonku pod holym nebom) tak vtedy...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

s tymi holubmi aj ja mam problem vsade seru a len zeru . svine jedne
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Frikso napísal:TO kolko tých lastovičiek tam bolo? Veď to je uplne mile (narozdiel od holuba). Taliani ich vo velkom hubia kôli stehienkam a ešte to strielať airsoftkou? Nemal by som to srdce.
Ked skusis kazdy vecer cisit tu osratu logiu a zahnusene parapety... potom sa ti to mozno bude zdat menej milsie
Ale ked zozeniem novu zbran asi zacnem export do Talianska, diky za radu :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

qwerty-xyz napísal:NO a je to trestne ked ho zastrelim? lebo ak nie tak sa maju svine naco tesit. :twisted:
pokial ta nikto nevidi nemal by s tym mat nikto problem takze odporucam uz podvecer ked je sero ;) :lol: a za mesiac z teba bude magor oblecies sa do maskacov daas si na hlavu kricek a budes strielat holuby :D
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak to bude ina action :D budes spavat s otvorenym oknom a pistolou pod vankusom :D a este ani nevstanes a uz ich budes strielat :D ENJOY [sorry za OT :D]
Napísať odpoveď