inaksie tuna su tie pravidla
Vlastny dizajn bankovej karty
-
mikkimikki
Medium Professional
tak tak na tu kartu si nemozes dat skoro nic ... napriklad ja som mal fotku kuzelu s nemeckym napisom achtung smyka sa podlaha alebo nieco take a tiez mi to neschvalili ... a taktiez ked uz aj mas fotku a dajme tomu ste tamdvaja kamosi jedn ma triko s velkym napisom nike druhy tebarz quiksilver a pred sebou mate krigel piva s logom trebarz starobrno tak to podla mna tiez neschvalia (propagacia znaciek, logo)hojko napísal:Tazkze ako uz niekto avizoval, to sa aj stalo: Lutujeme, ale Vas obrazok nemohol byt spracovany, pretoze nesplna pravidla pre vyber obrazku.
Edit: Ako tak citam pravidla, tak na tej karte nemoze byt skoro nic, mozno tak nejaka fotka, ktoru vyhotovim, pretoze co vsetko tam zakazuju, tak to az pekne nie je.
divne to je no
najviac sa mi paci pravidlo c. 22: motívy brániace jednoznačnej identifikácii karty obchodníkmi,wolodo napísal:inaksie tuna su tie pravidla
typicka hlava22, naposledy sa mi stalo, ze normalnu kartu pri plateni si teta prezerala, ze taku este nevidela, nechcem si predstavit, ze by som tam mal este vlastny motiv
-
nejakymarko
Addict
Sorry, za ot ale z tych pravidiel vyplyva to, ze oni Vam povolia dat si tam "lubovolny" obrazok, ale nic si tam dat nemozte
Tak ako pisal Hojko ,skoro nic tam nesmie byt. a nechapem preco zakazuju aj tematiku Olympijskych hier, ja mam tiez na karte tematiku olypmijskych hier
no mne uz tak udali, sice je pravda ze nie na SVK 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ake su naklady na zalozenie a mesacne poplatky? Naozaj sa nic neplati? Lebo aj na stranke maju ze vsetko zadarmoSkolacik napísal:ja som si nedavno daval spravit studentsky ucet FUN v CSOB a image karta ako to oni nazyvaju ma vysla bezplatne. Ako motiv som si zvolil obrazok vid priloha, ale pravidla nie su az take okresane ako je to u SLSP, za to optimalne rozlisenie obrazka je az 2625x1680.
Uz len cakam kedy mi dojde karta