Zdravim, akosi sa nevyznam do wifi a uz vobec nie do routerov a s tym by som potreboval poradit. Potrebujem kupit wifi router na DSL aby som mohol pripojit PC a cez wifi notebook PDA a PSP napriklad teraz cez wifi kartu v pc mi PSP nejde pripojit viete mi poradit? aaa aky je rozdiel medzi DSL ADSL ADSL2 popripade mozete hodit niaky link napriklad z agemu alebo taq bol by som mooooc vdacny
diky
Wifi router
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V skratke DSL (z anj. Digital Subscriber Line)znamena digitalne ucastnicke vedenie/linka/pripojka, teda dnesny internet. ADSL (Asimetricky), teda rychlost downloadu a uploadu je rozdielna napr. 1,5 MBs na 0,5 MBs. ADSL2 a ADSL2 + su vylepsenia klasickeho ADSL (rychlost, pripojky atd.)
ADSL wifi router: http://elektronet.ekatalog.biz/zbozi.as ... 0EU&desc=0 mozes si vybrat.
Ak mas v PC net, da sa to poriesit aj pomocou tej wifi karty, ale vzdy len pre jedno zariadenie PDA alebo PSP, ale nie pre oba sucasne.
ADSL wifi router: http://elektronet.ekatalog.biz/zbozi.as ... 0EU&desc=0 mozes si vybrat.
Ak mas v PC net, da sa to poriesit aj pomocou tej wifi karty, ale vzdy len pre jedno zariadenie PDA alebo PSP, ale nie pre oba sucasne.
no taq este mam otazocku ak by si bol prosim ta taky ochotny a nasel mi router na www.alza.sk inac v pc uz wifi antenu mam len potrebujem router proste zmena organizacie len nefem ktori router ptipojim na to moje DSL aaa co je to WAN??? to neni port do ktoreho mi ide to DSL? pls naky ten link mi odtal hod diki moc
Co je to WAN alebo ako stratit 5 sekund na googliandy477 napísal:no taq este mam otazocku ak by si bol prosim ta taky ochotny a nasel mi router na www.alza.sk inac v pc uz wifi antenu mam len potrebujem router proste zmena organizacie len nefem ktori router ptipojim na to moje DSL aaa co je to WAN??? to neni port do ktoreho mi ide to DSL? pls naky ten link mi odtal hod diki moc
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Alza mi nejak neche zobrazit ADSL modemy,ma stale hadze na uvodnu stranku
.Tak, zalezi od toho ci mas nejake speci poziadavky na router, ak nie mozem ti odporucit Linksys WAG200G, mam ho aj ja a spokojnost
.
"Co je to WAN alebo ako stratit 5 sekund na googli" Tak toto je inak dobre
pobavil si ma
K+.
"Co je to WAN alebo ako stratit 5 sekund na googli" Tak toto je inak dobre