Kua ludia, pochopte, ze 100 ludi = 100 chuti. To samozrejme neplati ak sem niekto da fotku napr. tamtej MXky a 90 ludi zo 100 povie, ze to je hnus, ale aj tych zvysnych 10 ludi ma svoj vkus a mozno iny ako ti ostatni... Ta cena je fest dost. A akurat vcera kamarat hovoril... Ze kupovat uz vytunovane auto je pikacovina, on kupil len poondiatu Rapidku - ale pekne decentne porobenu, dosiel na zraz a vsetci jeeee to ja embecka, to si kupil od toho a od toho? Od vtedy s nou nechodi na zrazy

Dobre teraz o inom, ja by som s tolkymi lovami kupil ked sa ti uz moc tak paci MX, tak nejaku v zlom stave za par korun, ostatne love das ked aj pri najhorsom tuningovej firme, alebo sikovnemu tymu ludi, ktori robia "tuning" a budes mat auto podla seba. Ta cena je samozrejme prehnana. Mne osobne sa to paci, lebo fast&furious sa mi pacilo cele, aj ta barva spojlery vsetko mnaam

Tak ale, mne sa povacsinou paci vsetko

Ta V6 je celkom zaujimavy motor, a mna osobne by nejak netrapila spotreba, neviem ako casto jazdis... Ale urcite si kup auto v zlom stave, porob GO a tuning podla vlastnej hlavy, nech si origo, unikat, tvoj tuning, tvoje brm.