Maxtor disk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ferros
Medium Expert
Medium Expert

Maxtor disk

Príspevok od používateľa ferros »

Mam disk Maxtor 6Y060PO 60GB je uz viac ako 2 roky stary, s casu nacas uplne zamrzne a potom sa po chvyli pusti ani system nespadne vsetko bezi ok, je nejaka utilita na overenie funkcnosti tohoto disku
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Mne robi to iste, sem tam este aj pocut ako parkuje hlavicky a ako keby take skripanie po platniach... aspon my to tak pripada. Inac ide pohode data su neposkodene. Jedine co na co som prisiel tak ze Maxtor asi uz nekupim. App neviem ci je ale skus pozret priamo na stranke vyrobcu, inac ked tam nenajdes tak viem ze na stranke Seagate je taky soft ale nieje iste ze ci na Maxtore bude fungovat. Treba pohladat a skusit.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

pokial to nemate niake ozaj stare shity disky tak by ste tam mali mat S.M.A.R.T. a to by vas malo varovat pred dosranim disku tak aby ste stihli este zalohovat data
ferros
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferros »

--==[ RA ]==-- napísal:Mne robi to iste, sem tam este aj pocut ako parkuje hlavicky a ako keby take skripanie po platniach... aspon my to tak pripada. Inac ide pohode data su neposkodene. Jedine co na co som prisiel tak ze Maxtor asi uz nekupim. App neviem ci je ale skus pozret priamo na stranke vyrobcu, inac ked tam nenajdes tak viem ze na stranke Seagate je taky soft ale nieje iste ze ci na Maxtore bude fungovat. Treba pohladat a skusit.
presne to stymi slavickamy mi robi tiez, asi sa poohliadnem po novom disku nic nenarobim
Napísať odpoveď