Mass Effect

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

Šu-Do napísal:skus ine ovladace k vga
diky Šu-Do, ovladače zabrali :D trosku to trha, ale da sa zvyknut
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

vyslo Mass.Effect-ViTALiTY
momentalne to stiahlo len 13 ludi.. takze este nikto nenapisal ako to ide a ci to ide
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Šu-Do napísal:vyslo Mass.Effect-ViTALiTY
momentalne to stiahlo len 13 ludi.. takze este nikto nenapisal ako to ide a ci to ide
ale ved funkcny crack na galaxy map a savy zevraj uz vysiel(cital som na lamkach)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

AXO napísal:ale ved funkcny crack na galaxy map a savy zevraj uz vysiel(cital som na lamkach)
ale nonscene crack...
a su tam problemy 50:50 s blackscreen
ale da sa prejist s tym crackom komplet hra
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Šu-Do napísal:ale nonscene crack...
a su tam problemy 50:50 s blackscreen
ale da sa prejist s tym crackom komplet hra
:) no radsej budem nabuduce ticho :D som to este nehral, tak neviem co to je... :(
Dědek Kostěj
Expert
Expert

noo tak som to prave dohral, celkom dobre, cakal som ze to bude dlhsie.. ale pohodicka :D
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

Suhlasim ....10 hodin je na RPG sakra malo... a to som sa desim ze si konecne zadrvim daco po dlhom case... :? a uz som aj dodrvil.
Keby bola herna doba tak aspon 4x dlhsia tak by to nemalo konkurenciu, ale takto... nevyuzity potencial... velke mnozstvo planet, ale vlastne sa cestuje len na 4 a tym sa hlavna dejova linia konci, v hre sa nevysksytuje takmer nic co by cloveka zaviedlo na ine planety... velka skoda... tak ale tesim sa na pokracovanie, kedze toto je vraj prva cast trilogie...
Dědek Kostěj
Expert
Expert

noo ja som sa snazil robit vsetky questy, teda aj hladat tie mineraly a kovy a plyny na planetach.. a je pravda, ze vlastne dej sa tykal len tych 4 planet, ale na niektore "bezvyznamne" sa dalo pristat a dali sa tam najst nejake somariny, nejake medajlony (to bol quest, hladat medajlony na planetach :roll: ) potom zasa nieco hladat, este nieco hladat, no a obcas tam bolo par nepriatelov. a ani som nevedel ze maju byt tri casti, sa tesim teda :D a mne to trvalo viac ako 10 hodin..
engWar
Light Expert
Light Expert

No hej tusim to hned na zaciatku vraveli, ze je to zaciatok trilogie... ale mozno sa aj mylim tak to neber ako istu informaciu... kazdopadne to bude super, som riadne zvedavy ako to bude pokracovat s Reapermi, kedze Sovereign bol len jeden z mnohych... pribeh je jednoznacne z toho najlepsieho za posledne roky podla mna a uplne ma to vtiahlo... naozaj skoda ze prave ked sa to rozbehlo sa to hned aj skoncilo.
Dědek Kostěj
Expert
Expert

nj mozno to bude este velmi zaujimave.. som to skusal hrat odznova, za iny class, ale stala sa mi taka vec. prvy krat sa mi to stalo, ked som bojoval so sarenom na konci: nedal som si pozor, prehriala sa mi brokovnica, ale potom sa nezacala ochladzovat. jednoducho cely cas to bolo cervene a ked som 2 minuty pobehoval tak nic, nic sa s tym nedialo.. tak som ho musel dokoncit samopalom. no a potom som si dal uplne novu hru, vzal som pistol (nakolko nic ine som nemohol pouzivat), ta sa mi prehriala, a opät to iste - nechce sa ani za boha ochladit. takze som to vypol a kaslem na to, ale netusim preco to tak je, pocas celej predoslej hry (az na ten uplny koniec) to fungovalo perfektne, a zrazu toto :(
engWar
Light Expert
Light Expert

Neboj nie je to chyba ani nc podobne, tiez sa mi to dialo... pocas celeho priebehu hry... geth-ovia pouzivaju taku nejaku zbran ktora ked ta trafi tak sa ti zbran lahsie prehreje (po zasahu mas okolo seba akesi oranzove "pole") ...a ked sa ti v tom momente prehreje tak uz nebude fungovat... najprv som si myslel ze mozno je to tym beta crackom co som mal ale nakonci mi doslo ze to je zamerne... Jednoducho ked ta trafia tou zbranou tak chvilu nestrielat alebo len velmi opatrne, inak ten saren na konci bol pekna sracka, aj mi trvalo dobrych 10 minut kym som ho dal, samozrejme ze moja crew padla hned na zaciatku a uz som kaslal na to neozivoval som ich... bol tam taky stlp a za ten sa dalo fajne schovat a ten saren tam neliezol nastastie, ty si to jak robil?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Urcite si zahram ak to bude na PC :wink:
engWar
Light Expert
Light Expert

Flinstone napísal:Urcite si zahram ak to bude na PC :wink:
asi si zaspal dobu, vyslo to pred vyse tyzdnom
Dědek Kostěj
Expert
Expert

no ale ta zbran ked sa mi prehreje, tak ono sa to nezrusi ani po vymene za inu zbran v inventory, skratka prehreje sa mi brokovnica firestorm VI zmenim ju na tornado VII a tornado je tiez prehriate. prejdem do inej lokacie, stale je prehriate, a nie a nie sa ochladit :(

no a sarena som daval sprostym samopalom v ktorom som nemal body naplno (ja som maxoval shotgun a pistol) a trvalo mi to asi 20 minut, pretoze kym som mu odpalil stit tak si ho 3x doplnil.. a moja partia tiez skapala takmer okamzite, ale vzdy ked som mohol tak som ich ozivil pomocou toho skillu co si ziskal ked si maxoval Spectre trening.. no a oni ozili parkrat vystrelili a za chvilu skapali znova
engWar
Light Expert
Light Expert

no jednoducho ten urcity typ zbrane si uz na konci nevedel pouzit, ale ja som nemal ten problem lebo ked som videl ze ten smrad ma zasiahol a mal som okolo seba to pole tak som sa chvilu len schovaval a cakal kym to pole zmizlo... a takto to slo pomerne rychlo, zodvihol som sarena, dal som do neho warp a potom som susil a takto dokola to slo pekne rychlo aj bez partakov...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

To prehrievanie je bug... staci save/load a uz je to ok
engWar
Light Expert
Light Expert

tak potom je velmi zaujimave ze ten bug sa prejavuje vzdy len vtedy ked ta zasiahne jeden konkretny typ pola... a pri akomkolvek protivnikovi v akejkolvek situacii.... save/load to riesi, ale vzhladom k tomu ze pocas boja sa ukladat neda to h*vno pomoze... myslim ze taketo "riesenie" nikomu nepomoze.... nic v zlom
Dědek Kostěj
Expert
Expert

no jo, nic s tym nenarobime, je to bug, ale kazdopadne dakujem za radu, aspon uz viem ze chyba nieje vo mne
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

engWar napísal:tak potom je velmi zaujimave ze ten bug sa prejavuje vzdy len vtedy ked ta zasiahne jeden konkretny typ pola... a pri akomkolvek protivnikovi v akejkolvek situacii.... save/load to riesi, ale vzhladom k tomu ze pocas boja sa ukladat neda to h*vno pomoze... myslim ze taketo "riesenie" nikomu nepomoze.... nic v zlom
Omyl, stava sa to obcas aj mimo boja ked zacnes len tak strielat... To ze sa ti rychlo prehreje tak to je skill tusim sabotage... ale potom by mala zbran vychladnut.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

jj je to bug aj mne sa to stava, je to dost o nervy :?
Napísať odpoveď