heh holuby. niektore su take namyslene ze sa im uz nechce odletiet z cesty po kt idete. radsej sa nechaju prejst.
a mna nahneval jedeb holub nechal som si na balkonovej parapete mensi hrniec a svina si na nho sadol a hrncek mi spadol a odjebalo sa mu usko.
ked mam nejake smetie na balkone v taske tak maju tu drzost ze povytahuju vsetke smeti von, nazeru sa ale nepoprataju za sebou...
mal som problemy s holubmi...otec vysypal sacok ryze do vedierka s jarou, pracim praskom a podobnymi vecami...rozsypal na parapetnu dosku....uz nemam problemy s holubmi...
Strieľať ich nie je riešenie.. skús strašiaka, ten špagát, alebo natiahni šikmo fóliu, alebo niečo šmikľavé.. aby tam nemohli sadnúť.. alebo maketu nejakého dravca.. ale musíš ho presúvať, aby nezistili, že je to len maketa... nič iné mi nenapadá..
//edit: tak s tým ti nepomôžem.. to by chcelo len nejakú fóliu.. len aby sa im tam šmýkalo.. nemusí sa to lesknúť, teda aspoň tak som to videl v telke.. neviem, čo je na tom pravdy.. alebo rady, čo som písal vyššie.. veľa šťastia..
nieco humannejsie na lastovicky nepoznate?
lesklu foliu na balkone natahovat nebudem... nechcem susedovi ale dakemu prislusnikovi mojej rodiny znicit auto ak neudrzim rovnovahu...
jackb napísal:nieco humannejsie na lastovicky nepoznate?
lesklu foliu na balkone natahovat nebudem... nechcem susedovi ale dakemu prislusnikovi mojej rodiny znicit auto ak neudrzim rovnovahu...
staci do rohov prilepit obycajne sacky .. alebo aspon utrzky.. mi nemame balkon, ale mame to v rohoch okien z vonku..
ZitePunkom napísal:Strieľať ich nie je riešenie.. skús strašiaka, ten špagát, alebo natiahni šikmo fóliu, alebo niečo šmikľavé.. aby tam nemohli sadnúť.. alebo maketu nejakého dravca.. ale musíš ho presúvať, aby nezistili, že je to len maketa... nič iné mi nenapadá..
//edit: tak s tým ti nepomôžem.. to by chcelo len nejakú fóliu.. len aby sa im tam šmýkalo.. nemusí sa to lesknúť, teda aspoň tak som to videl v telke.. neviem, čo je na tom pravdy.. alebo rady, čo som písal vyššie.. veľa šťastia..
no smyklave vies tak ti poviem. Mam balkon na prvom poschodi cez ktory sa dost casto v opilosti prelieza aby nas nevidela vratnicka. Veruze uz aj tak s tym mame problemy ked sme pripiti a este po tme tak keby sa to este aj smykalo tak by to s nami poniektorimi nemuselo dopadnut dobre.
ZitePunkom napísal:Strieľať ich nie je riešenie.. skús strašiaka, ten špagát, alebo natiahni šikmo fóliu, alebo niečo šmikľavé.. aby tam nemohli sadnúť.. alebo maketu nejakého dravca.. ale musíš ho presúvať, aby nezistili, že je to len maketa... nič iné mi nenapadá..
ja si tiež myslím, že strielať je úplný nezmysel.za prvé si myslím, že si na teba bude každý sťažovať a nakoniec k tebe príde polícia ato ti budú holuby ukradnuté(budeš mať dosť roboty odohnať polišov)
za druhé-neefektívne:jedného zastrelíš druhý príde a tak ďalej. Najlepšie si tam dať "strašiakov"
holuby omg co su holuby.na nich si pockas a odbachnes...skutocne svine su VRANY.tie robia bordel iba vtedy ak nie ste doma alebo prave spite ako keby mali nejaky senzor...vyzeru silikon z tesneni vsade po dome,potom vam ten silikon bez hamby vyseru na schody,balkon,okno,parapetu,auto,vasu vetrovku,vlasy a podobne,zobudia vas o 4rano lebo sa im zmysli ze je cas na je*acku a ked na nich kempite so vzduchovkou o 4 rano na balkone tak sa vam vysmeju a odletia...gaad ja neznasam vrany
pinacolada napísal:holuby omg co su holuby.na nich si pockas a odbachnes...skutocne svine su VRANY.tie robia bordel iba vtedy ak nie ste doma alebo prave spite ako keby mali nejaky senzor...vyzeru silikon z tesneni vsade po dome,potom vam ten silikon bez hamby vyseru na schody,balkon,okno,parapetu,auto,vasu vetrovku,vlasy a podobne,zobudia vas o 4rano lebo sa im zmysli ze je cas na je*acku a ked na nich kempite so vzduchovkou o 4 rano na balkone tak sa vam vysmeju a odletia...gaad ja neznasam vrany
tak to prisam bohu len strielat. A ktosi tu pisal nieco o policii sak holub neni chraneny nie? A policia by myslim nic neurobila sak by som jej vysvetlil ze mi tie svine robia nervy a bordel...
Ja neviem, nie som si istý a ani sa do toho veľmi nerozumiem, ale nemal by si mať na to, keby ich cchceš strieľať offiziell, papier, dovolenie, alebo len ako býva ja neviem "sezónny odstreľ" podľa mňa si ich nemôžeš len tak strieľať, aj keď nie sú chránené... minimálne ochranári..
Gangy napísal:Niektori ti radia ich strielat a niektori chcu aby si ich odstrasil.
Pre uspokojenie oboch stran jedneho z holubov zastrel, ukrizuj a vystav na balkone.
Daj vediet ci pomohlo.
pomoze to pred rokom nam hrozno obzierali skorce poondene...jedneho som odstrelil a potom som este raz na nich strielal a odvtedy sa tu neukazali..proste ta haved sa medzi sebou pozna, su to kamarati a ked jedneho zabijes na vystrahu tak sa medzi nimi rozsiri ze je to u teba nebezpecne a nebudu uz oxidovat.moze to zniet z mojej strany az paranoidne no je to uplna pravda...zakonov sa neboj,kym neohrozis nieci majetok alebo zdravie tak ta urcite ziadni zeleni nebudu otravovat...
btw ked vymyslite nejaky figel na vrany tak dajdte vediet..chcem byt na jesen pripraveny
pinacolada napísal:pomoze to pred rokom nam hrozno obzierali skorce poondene...jedneho som odstrelil a potom som este raz na nich strielal a odvtedy sa tu neukazali..proste ta haved sa medzi sebou pozna, su to kamarati a ked jedneho zabijes na vystrahu tak sa medzi nimi rozsiri ze je to u teba nebezpecne a nebudu uz oxidovat.moze to zniet z mojej strany az paranoidne no je to uplna pravda...zakonov sa neboj,kym neohrozis nieci majetok alebo zdravie tak ta urcite ziadni zeleni nebudu otravovat...
btw ked vymyslite nejaky figel na vrany tak dajdte vediet..chcem byt na jesen pripraveny
buhuhehehe to chcem vidiet aky to bude mat efekt ked mi na balkon budu pozerat ludia z cesty a ja tam budem mat ukrizovaneho skrvaveneho holuba. Este sa natriem na zeleno cierno,dam ci pasku na celo jak rambo a do ruky vzduchovka To keby dakto videl alebo este sfotil tak by to bola fotka roka.
qwerty-xyz napísal: buhuhehehe to chcem vidiet aky to bude mat efekt ked mi na balkon budu pozerat ludia z cesty a ja tam budem mat ukrizovaneho skrvaveneho holuba. Este sa natriem na zeleno cierno,dam ci pasku na celo jak rambo a do ruky vzduchovka To keby dakto videl alebo este sfotil tak by to bola fotka roka.
ja som ho neukrizoval .nie som az tak morbidny ze by som mrtveho holuba pribijal na kriz som ho proste nechal lezat tam jak bol..na vystrahu
ono na holuby staci aj lopata. ked ich par pozabijas tak potom by uz mali prestat tam lietat. ale ked s nimi budes manipulovat, maj na sebe rukavice a drz sa od toho co najdalej lebo to kolko parazitov taky holub prenasa je nieco abnormalne. pokial netrafis vzduchovkou susedovie psa, tak s policiou nebudes mat problem. maju aj dolezitejsie veci na praci nez smrt holuba
zelovoc napísal:ono na holuby staci aj lopata. ked ich par pozabijas tak potom by uz mali prestat tam lietat. ale ked s nimi budes manipulovat, maj na sebe rukavice a drz sa od toho co najdalej lebo to kolko parazitov taky holub prenasa je nieco abnormalne. pokial netrafis vzduchovkou susedovie psa, tak s policiou nebudes mat problem. maju aj dolezitejsie veci na praci nez smrt holuba
nie keby osm sa nahodu netrafil tak to schyta nejake okno internatu oproti tomu nasemu.