Potrebujem pomoc s nájdením súčiastky na moto cez net

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Potrebujem pomoc s nájdením súčiastky na moto cez net

Príspevok od používateľa rixo »

Ahojte, zakladám tému v sekcii pomoc lebo naozaj potrebujem pomoc a pomerne rýchlo.Probléem je v tom, že potrebujem nájsť jednu súčiastku na motorku cez ebay, alebo proste niekde za dobrú cenu.Viem, že si to môžem nájsť sám, ale budem hľadať aj ja, ale aj vás prosím o pomoc, za každý link sa vám odmením K+.
O čo ide? Mám motorku Husqvarna SM 125 s r.v.2005, potrebujem zohnať hlavu válca, prípadne aj válec(ak bude dobrá cena, dobrá znamená nie 30 000), mala by byť v dobrom stave, nezváraná, neprasknutá, proste bez chyby, tá moja praskla už dvakrát zvonka, dali sme to zavariť dvakrát, no teraz praskla aj zvnútra aj zvonku a divím sa že je ešte v celku.Za pomoc ďakujem
Rixo
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

a musí to byť cez e-bay ? čo tak predajna husqarny ? či to tam nemajú ? u nás v LM je jedna ale či budu mať toto oni sa špecializuju skorej na kosačky

ozaj v Rk je predajna na motorky je tam toho strašne vela a čo nie je tak sa to da zohnať ale zas kolko by si chcel do toho dať ?
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Matej, novú si samozrejme môžem aj ja objednať z talianska, no keď v servise čo dováža diely z talianska chceli za hlavu válca na 125ku 4500, tak si predstav, koľko budú chcieť za obe.
4500 za hlavu válca je veľmi veľa, do 2500 max
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

4500 sa ti zdá veľa? na taký ročnik? za ročníky 90 pytaju z za použité 2500 tisic a nove 5 - 6000...

byť tebou zobral by som celý nový motor myslim že do 15 tisic by sa mal dať doviesť nie? (nemam predstavu o cenach komplet motorov) .. teda nie novy ale jazdeny ale proste do zalohy.. je to cross nie? asi ano tak tam sa to oplati mať založny motor predsa len na crosskach odchadza vela veci rychlo .. kedže sa jedná o vysokovýkoné maloobjemové motory...

osobne som to tak riešil .. hlava a valec su najťažšie zohnateľné sučiastky z druhej ruky u 125 motorov... ja som zobral cely druhy motor a mam pokoj a namiesto 3500 za valec som vycaloval 6 tisic za cely motor(mal prasknuty obal prevodovky) a som spokojny
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

sebči:moja moto nieje kroska ale supermoto, to je podobné no nemá to taký výkon ako ostrá kros.Pýtal som sa komplet hlava, válec, piset, krúžky + tesnenie, ojnica kľukovka 35 000. v BB Moto majú novú hlavu za 4500 čo je dosť za nejaký dekel
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Motoride.sk poznaš nie? najelpšie ti poradia tam :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

samozrejme že poznám, len vám som veril viac:)
Napísať odpoveď