JOJka spusta druhy kanal

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

JOJka spusta druhy kanal

Príspevok od používateľa zelovoc »

Televízia JOJ pripravuje už túto jeseň pre televíznych divákov prekvapenie v podobe nového kanálu. Pôjde o stanicu s monotematickou programovou štruktúrou, ktorá bude ponúkať predovšetkým filmy a šírená bude najmä prostredníctvom káblovej televízie. „Vytvorenie druhého kanálu považujeme za strategické rozhodnutie, ktorého cieľom je získať nových divákov a zároveň tak rozšíriť portfólio televízie. Veríme, že tak ako dokázala presvedčiť svojou programovou ponukou JOJ-ka, podarí sa to aj druhému kanálu,“ povedal generálny riaditeľ TV JOJ, Richard Flimel.
http://medialne.etrend.sk/televizia/spr ... prava=7710

no co na to hovorite? mne sa to celkom pozdava. na tie filmy som celkom zvedavy.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Samé lacné shity a za deň aspoň štyri reprízy. Takto nejak to ja vidím.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

dajte dakto prosím alfonzovi za mňa karmu + bo to je pecka čo napísal
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

dobre spravili.. pri jojke sa to zide kedze davaju len same tie kriminalky a tak.. ale ako povedal alfonzo.. bude tam isto milion repriz ak to bude cisto len filmova stanica :roll:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Podľa mňa je to nezmyslel.. Trh je v tomto presýtený. Na kábli od UPC je za poplatok HBO (a tuším ešte aj ďalšie HBO 2/HBO Comedy), a v ponuke tiež Cinemax, Film +, nejaký MGM a Hallmark.. Načo ďalší čisto filmový kanál? Z čoho sa uživí v takej konkurencii?
Radšej nech sa poriadne starajú o svoj prime kanál JOJ.
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

a zabudlo sa na reklamy kopu reklam.......
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

4j4xXx napísal:a zabudlo sa na reklamy kopu reklam.......
reklamy by som mozno prezil, ale aby zacal film 20 minut po tom, ako ma, tak to je sila
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ades napísal:ale aby zacal film 20 minut po tom, ako ma, tak to je sila
nj poslednu dobu sa to stava.. napriklad ked uz mal zacat film ako je pisane v novinach.. dokonca aj na nete.. tak reklamy.. a v telexte je ze 20 minut po tom ako je normalne pisane.. -.-

a jojka je je*nuta.. toto urobili preslap.. nebude im to vynasat.. ale som zvedavy co tam budu davat... nj reprizy.. jednoznacne.. a same stare filmy a kktiny.. urcite budu vyplnat cas aj reklamami.. a ak nie tak to bude len dobre.. pretoze kvoli reklamam si radsej film stiahnem ako ked si ho mam pozret na jojke ale markize.. obcas potesi ak je film na STV .. ak je dobry :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No aj Nova má svoj vlastný filmový kanál Nova Cinema...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Radšej by urobili niečo ako National Geographic Channel alebo Discovery.

//no ono to asi vravím preto, lebo na Digi TV mám {dosť veľa} kanálov a z týchto pozerám len NGC, NG Wild a sem-tam Discovery a Spectrum.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

alfonz napísal:Radšej by urobili niečo ako National Geographic Channel alebo Discovery.
presne... keby vysielali dokumenty ako tieto dva kanaly tak by to bola supa.. teda u mna by mali bod :P
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

To už nemajú do čoho trt*ať? Nový kanál... Ja im urobím nový kanál pred ich sídlom a tam si môžu aj PRIVATE JOJ robiť. :smt107
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vsetci ste mudri, medialni odbornici, vsetci viete, ako to funguje, aku maju sledovanost, atd. :roll:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

p4ra napísal:Vsetci ste mudri, medialni odbornici, vsetci viete, ako to funguje, aku maju sledovanost, atd. :roll:
no mas pravdu predsa len je to vazny krok a nemyslim si ze maju tak vela penazi aby robili taketo kroky bez romyslenia...
janci__kgsm
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa janci__kgsm »

No myslim ze toto su take keci s ktore som uz pocul Xkrat. Vzdy ked vznika nova TV tak slubuju same super veci a po mesiaci ix to prejde a clovek si potom popozera radsej ine kanaly. Ale tak nechajme sa prekvapit :-D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

janci__kgsm napísal:No myslim ze toto su take keci s ktore som uz pocul Xkrat. Vzdy ked vznika nova TV tak slubuju same super veci a po mesiaci ix to prejde a clovek si potom popozera radsej ine kanaly. Ale tak nechajme sa prekvapit :-D
hovoris akoby kazdy polrok vznikla nova TV, ale vidim ze na ludi bez kablovky moc nemyslia, tesil som sa zeby som znova zacal kukat telku ale nic jak vidim... :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mateq: Lebo UPC je v kazdom meste a vsetci chcu dat tie dve ci tri stovky za UPC, ze???

alfonz: Nemyslim, ze dokumentarne programy zaujimaju podstatne mensiu skupinu divakov ako su filmy alebo serialy??? Navyse ked mas moznost sledovania Discovery v sk/cz jazyku, taktiez Spektrum..., National Geographic...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

hojko napísal:Mateq: Lebo UPC je v kazdom meste a vsetci chcu dat tie dve ci tri stovky za UPC, ze???
Nový kanál JOJ bude šírený cez káblogvé rozvody (alebo asi aj satelitných providerov). A v ponuke väčšiny káblových operátorov na SR je filmových kanálov plná riť. Takže ak budem chcieť mať filmovú JOJ, musím si zaobstarať káblovku, SATRO, DigiTV alebo UPC Digital.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mateq: Tak mi vymenuj tie filmove stanice, ktorych je tu teda podla teba plna rit. Neviem ako ty, ale ja som Hallmark za tych par rokov co ho mame pozeral mozno 10x, viacej urcite nie. Film+ nemame, no a HBO a Cinemax su platene. Ty chystas este dake dalsie filmove stanice???
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hallmark, filmbox a film+ ani za rec nestoja, tam davaju same shity, este na filmboxe obcas mozno daco dobre ide ale v ziadnom tv programe nemaju tento kanal takze tiez to moc nekukam. HBO by som chcel vediet odkial berie peniaze na najnovsie filmy vzdy, co ich dotuje nejaky miliardar alebo co. a k tej jojke, to sa neda vobec teraz povedat ci to bude mat sledovanost alebo nie ked este o to vobec ziadne podrobnosti nevieme. nevieme ake filmy budu davat, nevieme nic.
Napísať odpoveď