=Radiohead=
-
in your world
Light Star
-
in your world
Light Star
ja som si tiež pred pár dňami zohnala Best of 2008.našla som tam nejaké nové skladby,aspoň doteraz som ich nepočula
:The national anthem,talk show host,how to disappear completely,true love waits.
//neviem prečo, ale mne sa moc nepáčia albumy z koncertov. koncerty prežívam len keď sú "live". tak z toho dôvodu, keď som sa pozrela na jinov "playlist", nemám takýto typ albumu vo svojej zbierke.
//neviem prečo, ale mne sa moc nepáčia albumy z koncertov. koncerty prežívam len keď sú "live". tak z toho dôvodu, keď som sa pozrela na jinov "playlist", nemám takýto typ albumu vo svojej zbierke.
-
in your world
Light Star
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dostal som sa ku tejto úžasnej skvelej kapele cez song Idioteque, ktorý má v mojom srdci vyhradené veľké miesto... Dal mi to spolužiak, ktorý tú hudbu nikomu nevnucoval, ale raz to mal pustené a ja som sa chytil (na tie štyri tóny, čo sa opakujú, boli tak... melancholické? Proste geniálne tóny). Videl, že to počúvam stále, tak mi dal Jigsaw Falling Into Place a ja som bol znova v prdeli. Muzika úplne iná od žánrov, ktoré počúvam (metal, world, rock trošku). Krásna, úžasná, nekomerčná muzika..
Onedlho som stiahol komplet diskografiu, pochopiteľne a začal som Kid A. Môj naj album. Odtiaľ songy Everything In Its Right Place, Kid A, Treefingers, Optimistic, In Limbo, Idioteqiu a záver po poslednom songu ten taký vesmírny zvuk.. skvelý
Potom som šiel na Amnesiac a narazil som na mierne sklamanie. Prišiel mi ten album trošku slabší... Ale songy I might be wrong, Pyramid song, Packed like Sardines in a neviem čo, Pull Revolving Doors a, Like Spinning Plates sú mňam...
In Rainbows je šupa fasa. Tam mám rád úplne všetky songy, perfektne to zmastili. House Of Cards je asi jediná, čo nemusím. A bonus CD si neviem vynachváliť. Go Slowly a Last Flower nezabudnuteľné pesničky.
Nuž a keď som šiel viac dozadu, tak to už zo mňa opadlo nadšenie, tie staršie songy sa ma až tak nechytali. OK Computer sa mi ešte celkom páčil, ale The Bends, HTTT a Pablo Honey ani nemám poriadne opočúvané. Pablo Honey je u mňa asi najnižšie. No nemôžem nespomenúť song Sail To The Moon, to je pre mňa jeden z najsilnejších songov.
A koncertovky songu Idioteque, to je ešte len sranda!
Len labilným osobnostiam v stave melanchólie a so slabou vôľou neodporúčam, lebo (ja viem, všetci sme tu bossy, but its just my humble opinion) hrozí upadanie do neprestávajúceho zamyslenia a možného prechodu do silne pesimistického zmýšľania.
Radiohead je proste
king...
//kachna -
Onedlho som stiahol komplet diskografiu, pochopiteľne a začal som Kid A. Môj naj album. Odtiaľ songy Everything In Its Right Place, Kid A, Treefingers, Optimistic, In Limbo, Idioteqiu a záver po poslednom songu ten taký vesmírny zvuk.. skvelý
Potom som šiel na Amnesiac a narazil som na mierne sklamanie. Prišiel mi ten album trošku slabší... Ale songy I might be wrong, Pyramid song, Packed like Sardines in a neviem čo, Pull Revolving Doors a, Like Spinning Plates sú mňam...
In Rainbows je šupa fasa. Tam mám rád úplne všetky songy, perfektne to zmastili. House Of Cards je asi jediná, čo nemusím. A bonus CD si neviem vynachváliť. Go Slowly a Last Flower nezabudnuteľné pesničky.
Nuž a keď som šiel viac dozadu, tak to už zo mňa opadlo nadšenie, tie staršie songy sa ma až tak nechytali. OK Computer sa mi ešte celkom páčil, ale The Bends, HTTT a Pablo Honey ani nemám poriadne opočúvané. Pablo Honey je u mňa asi najnižšie. No nemôžem nespomenúť song Sail To The Moon, to je pre mňa jeden z najsilnejších songov.
A koncertovky songu Idioteque, to je ešte len sranda!
Len labilným osobnostiam v stave melanchólie a so slabou vôľou neodporúčam, lebo (ja viem, všetci sme tu bossy, but its just my humble opinion) hrozí upadanie do neprestávajúceho zamyslenia a možného prechodu do silne pesimistického zmýšľania.
Radiohead je proste
//kachna -
ale okamžite je to blbosť...but its just my humble opinion
blbost. malo by to byt: pre vsetkych melancholicky zalozenych ludi kt radi upadaju do stavu vecneho zamyslenia a maju v krvi silno pesimisticke zmyslanieMimKoRn napísal:
neviem si predstavit inych ludi kt by sa takato hudba viac pacila.
Imo, najlepsia kapela
Najlepsi song: Pyramid Song, odporucam pozriet si text, je to uzasne, proste umenie.
Najlepsi album, no najpocuvatelnejsi je OK Computer, ale Amnesiac je asi lepsi na zamyslanie
Inac, dobra je aj solova tvorba spevaka Thoma Yorka, a mozno este lepsia je praca multi-instrumentalistu Johnnyho Greenwooda, odporucam.
Jo, a najlepsi song Thoma Yorka mimo Radiohead: UNKLE - Rabbit in your Headlight ->
Mozno najlepsie hudobne video ake som videl
Najlepsi song: Pyramid Song, odporucam pozriet si text, je to uzasne, proste umenie.
Najlepsi album, no najpocuvatelnejsi je OK Computer, ale Amnesiac je asi lepsi na zamyslanie
Inac, dobra je aj solova tvorba spevaka Thoma Yorka, a mozno este lepsia je praca multi-instrumentalistu Johnnyho Greenwooda, odporucam.
Jo, a najlepsi song Thoma Yorka mimo Radiohead: UNKLE - Rabbit in your Headlight ->
Mozno najlepsie hudobne video ake som videl
-
jin
VIP
kachna: Mne Radiohead pomáha najmä keď si potrebujem upokojiť myseľ. Pripúšťam, niektoré pesničky (I Will, We suck young blood, etc.) majú silno depresívny nádych a sám som ich niekedy počúval za cieľom upadnúť do totálnej melanchólie s pesimizmom spojenej. A vychádzalo to parádne
imnot: OST "There will be blood" od Greenwooda dúfam máš
btw: House of Cards video. Odporúčam!!
Tu na Slovensku sa možno javí, ako nekomerčná, no last.fm pomaly šalie z radioheadu väčšinou na prvom mieste takmer všetkých groupsMimKoRn napísal:Krásna, úžasná, nekomerčná muzika...
imnot: OST "There will be blood" od Greenwooda dúfam máš
btw: House of Cards video. Odporúčam!!
-
jin
VIP
Fantastický song, z ktorého mám zimomriavky. Keď sa radiohead spojí s orchestrom a pridáte si d otoho ešte ťahavý hlas Thoma Yorkea, tak je to lahoda. Vnímajúc ešte pri tom príbeh Harrych Patcha...kachna napísal:
Odporúčam...
Re: =Radiohead=
dnes vysiel novy album, skvely je
-
mr_margera
Medium Professional
Re: =Radiohead=
dobrý hovoríš? už sa tešííím