JOJka spusta druhy kanal

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

radsej keby urobili poriadny hudobyn kanal na styl VH1
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

SchYzo napísal:HBO by som chcel vediet odkial berie peniaze na najnovsie filmy vzdy, co ich dotuje nejaky miliardar alebo co.
HBO je platená, takže berú peniaze od zákaznikov ktorý si ich kanály objednávajú. Vidíš že si môžu dovoliť nedávať reklamy, z ktorých bežné TV žijú.
hojko napísal:Mateq: Tak mi vymenuj tie filmove stanice, ktorych je tu teda podla teba plna rit. Neviem ako ty, ale ja som Hallmark za tych par rokov co ho mame pozeral mozno 10x, viacej urcite nie. Film+ nemame, no a HBO a Cinemax su platene. Ty chystas este dake dalsie filmove stanice???
Ak budem vychádzať z toho, že filmový kanál Jojky bude zaradený do ponúk hlavných providerov (malý lokálny sa im zrejme nevyplatia, kvoli pokrytiu):

DigiTV: Film+ Slovakia, Hallmark, Film Box v základnej ponuke, v extra balíku Film+ (nejaký ďalší neSlovakia) a možnosť prikúpiť si HBO + HBO2 + HBO Comedy + Cinemax. Dá sa pochybovať o tom či bude joj v základnom balíku

UPC po kábli ktoré mám ja: Hallmark, Film +, Cinemax, MGM - to sú 4 čisto filmové a tiež je tu možnosť prikúpiť si balík ďalších troch od HBO. Všetko sú to české alebo slovenské teda priama konkurencia JOJ.
Na UPC Direct je ešte kopa zahraničných.

Neviem čo máš ty za providera, poznám iba veľkých celoslovenských. Pokiaľ máš nejakého lokálneho, je otázne či sa k tebe filmová joj dostane, pretože o zaradení do ponuky sa zdĺhavo rokuje, záleží od pokrytia či sa to TV oplatí. Vidíš to napr. na Film +, ktoré ako hovoríš nemáš.

JOJ bude podľa mňa smerovať do UPC, DigiTV, alepo do IPTV typu Orange. Tiež neviem či je vhodný čas na nový kanál, ten by mohol byť úspešný ak by priniesol napr. HD ale na to bude na SR čas asi tak o 5 rokov.
Napísať odpoveď