Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
dieta moje zvykaj si, lepsie to uz nebudebolek napísal:![]()
som stašne blbá... v pondelok skúška a ja to totálne flákam, stále len na net chodím a neučím sa, keď ja už nevládzem, nechcem, nemôžem a musím, dokelu, dokelu, nech už je voľno, ja už chcem prázdniny!
+/- dnes som odflakol
-od zajtra dalsie ucenie
+uz su ceske titule k futurame
edit: internetove radio sa neda hodit z okna
-- dnes sa vratila sestra zo skoleskeho vyletu a porozpravala mi zazitok s nazvom hodinovy motel... /vylet 8makov/ + ucitel pije so ziakmi, dava navrhy... osobne by som tomu ucitelovi hlavu rozbil...
+ jahody a jahodka
+ cakam kto sa prihlasi do temy "falsovanie zeleznicneho listka" a napise ze ma na predaj origos listky do kt si mozem vytlacit co potrebujem
+ viete co sa hovori: vsetko zle je na nieco dobre: myslim, ze to ked ma okradli v buse o vsetky doklady bola celkom dobra vec. prisiel som domov, konecne sme vsetci pokope, je nam fajn, smejeme sa spolu, obedujeme, travime cas ako rodina. skvele ! //aj ked ma to se vsim vsudy stalo cez 3000 sk//
+ domasafest sa blizi...
+ jahody a jahodka
+ cakam kto sa prihlasi do temy "falsovanie zeleznicneho listka" a napise ze ma na predaj origos listky do kt si mozem vytlacit co potrebujem
+ viete co sa hovori: vsetko zle je na nieco dobre: myslim, ze to ked ma okradli v buse o vsetky doklady bola celkom dobra vec. prisiel som domov, konecne sme vsetci pokope, je nam fajn, smejeme sa spolu, obedujeme, travime cas ako rodina. skvele ! //aj ked ma to se vsim vsudy stalo cez 3000 sk//
+ domasafest sa blizi...