Fingerboard
Fingerboard
V ktorom slovenskom e-shope kupiť Fingerboard?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fingerboard
nebude to v hrackarstve ?sss123 napísal:V ktorom slovenskom e-shope kupiť Fingerboard?
Re: Fingerboard
chlapec, co mas ban an google?sss123 napísal:V ktorom slovenskom e-shope kupiť Fingerboard?
http://www.google.com/search?hl=sk&clie ... %C5%A5&lr=
-
.:M4jco:.
Medium Star
Radšej si priplať 50 SK na cestu do nejakeho vačšieho mesta kde je skateshop. Cez net sa to neoplatí (moja skúsenosť) dáš 200SK za to + dalších 200SK za poštovné.
Pokial by to v tom skateshope nemali, tak sa stačí dohodnuť s predávačom čo tam je či sa to nechystaju objednať a povieš že to chceš atd...
Designer: Koľko jazdíš na fingerboarde? Ja som začal pred siedmymi rokmi...postupom času ma to bavilo a bol som schopný pri tom vydržať aj 3-4 hodiny denne, až to došlo do fázy keď som nemal čo dávať (vedel som všetko do všetkého na všetkom dá sa povedať) a pokial neveríte neverte, tí čo ma poznajú tak vedia. Síce momentálne už jazdím len tak z nudy a to možno raz za týždeň.
Pokial by to v tom skateshope nemali, tak sa stačí dohodnuť s predávačom čo tam je či sa to nechystaju objednať a povieš že to chceš atd...
Designer: Koľko jazdíš na fingerboarde? Ja som začal pred siedmymi rokmi...postupom času ma to bavilo a bol som schopný pri tom vydržať aj 3-4 hodiny denne, až to došlo do fázy keď som nemal čo dávať (vedel som všetko do všetkého na všetkom dá sa povedať) a pokial neveríte neverte, tí čo ma poznajú tak vedia. Síce momentálne už jazdím len tak z nudy a to možno raz za týždeň.
Neviem z kade si, ale v ke dostat fingerboardy tech deck za 190 sk v capricorne a doka sporte. V pogu maju teraz taku limitovanu ediciu 3ks za myslim 300sk +-
Fingerboarding ma baví uz vyse 5 rokov. Prvy fingerboard som mal z kanady. Dalsich 6 som kupil v skateshopoch. Mam doma aj fingerBMX a fingerSNOWBOARD. V pripade zaujmu rad poradim ako "na to" alebo ako vyrobit U-rampu alebo podobne prekazky.
Fingerboarding ma baví uz vyse 5 rokov. Prvy fingerboard som mal z kanady. Dalsich 6 som kupil v skateshopoch. Mam doma aj fingerBMX a fingerSNOWBOARD. V pripade zaujmu rad poradim ako "na to" alebo ako vyrobit U-rampu alebo podobne prekazky.
-
moosha
Darca
Ou, zdruzenie lamiek
... Vidim ze viete o tom dost vela. Zacni s TechDeckom za 200 z skateshopu a potom prejdi na drevene dosky. Finga, SnobStyle (tu mam ja) a plno ceskych znaciek toto robi v malovyrobe. Je to uz trocha drahsie a bolo by dobre zehnat ludi, co ti budu davat gripy, trucky, kola (Finga to robi, ak vies jazdit opytaj sa ho). Velmi ti pomoze www.fingerboarding.cz a ich forum. GL
!
ano myslim ze je tam pomerne dost moznych derivacii trikov, podla toho co so mvidle na videach, ludi bavia veci v ktorych sa mozno zlepsovat, mozno je dovod preco to robia... Ja teiz robim pen spinning a tiez ma niektory mozno povazuju za idiota. Preto ciastocne fingerboardistov chapem aj ked ani zdaleko sa mi to nezda velmi efektne. Nuz kazdy nech si robi co ho baviFrco napísal:ehm triky? Mne to pripada strasna <>vina, pozrel som si jedno video a nechapem o com to je, parta 15 rocnych si pusta 10 cm zmenseninu v ruke po prekazkach
tie videa co som videl podla ktorych som si urobil nazor
-
.:M4jco:.
Medium Star
Patjo: Aj toto je podla teba hrajkanie sa s autami?
Beriem tvoj názor že pre teba to je chu****, ale to može povedať každý o všetkom...a pokial danú vec nechápeš tak sa moc nesnaž zapájať sa do diskusie. KAždý vie povedať omg detičky, ale tak buď taká "je*a" a urob to čo robia oni na tých videách...predsa keď to robia detičky tak prečo by si to nemal dokázať aj ty?
Beriem tvoj názor že pre teba to je chu****, ale to može povedať každý o všetkom...a pokial danú vec nechápeš tak sa moc nesnaž zapájať sa do diskusie. KAždý vie povedať omg detičky, ale tak buď taká "je*a" a urob to čo robia oni na tých videách...predsa keď to robia detičky tak prečo by si to nemal dokázať aj ty?