Prosim o pomoc pri pouzivani Skype-u //Tema vyriesena LOCK

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djkobrra
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Prosim o pomoc pri pouzivani Skype-u //Tema vyriesena LOCK

Príspevok od používateľa djkobrra »

Potrebujem pomoct mam program Skype....Mam slovensku verziu...ale v com je problem???
Ked niekomu zavolam,jeho pocujem,ale on mna nie...
Kde moze byt problem???
Ja mam spravne zapojenie kable tak ako maju byt,nastavenia tiez si myslim,ale skype mi vypisuje ze mikrofon nemam zapnuty....

VIE MI NIEKTO POVEDAT,KDE BY SOM NASIEL MANUAL,KDE BY SOM SI PRESTUDOVAL CI MAM VSETKY nastavenia v poriadku? lebo proste ma to stve.....
Alebo ak mal niekto problem,ze by mi poradil???Dakujem
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

windowsacke nastavovanie hlasitosti ma mikrofon väčšinou od defaultnych nastavení stlmený.. preto si to zruš a samozrejme pridaš hlasitosť snimania mikrofonu na 3/4... ak nevieš o čom vravim tak napiš dam ti sem screen
djkobrra
Light Star
Light Star

sebci napísal:windowsacke nastavovanie hlasitosti ma mikrofon väčšinou od defaultnych nastavení stlmený.. preto si to zruš a samozrejme pridaš hlasitosť snimania mikrofonu na 3/4... ak nevieš o čom vravim tak napiš dam ti sem screen
bud taky dobry hod ten screen mam Windows XP
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

malo by to byt toto
Prílohy
Untitled 1.jpg
sebci
Star
Star

dolu pri hodinach dvojklik na to čo som ti zaškrtol červenou... potom hladaj stlpec microphone... ak ho nemaš tak si ho aktivuj v možnostiach... ak ho maš tak to vyžeň ten slide hore... a poličko daj tak aby NEbolo zaškrtnuté... v pripade že nemaš tu ikonku dolu tak si to aktivuj v ovladacich paneloch zvuky a zvukove zariadenie--- a potom ešte raz zvuky a zvukove zariadenia.. a tam maš umiestnit ikonu na panel....

prikladam svoj screen
Prílohy
MIKROFON.JPG
djkobrra
Light Star
Light Star

erik_tt napísal:malo by to byt toto
Vdaka,tieto nastavenia mam ako maju byt,ale pozri,mne tam ziaden microphone neukazuje.....vid obrazok 1 co tam mam.....ja fakt neviem ci som lama,alebo hej......

A ja mam Realtek nastavenia pozri obrazok 2.......

//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2008, 21:55 )
sebci napísal:dolu pri hodinach dvojklik na to čo som ti zaškrtol červenou... potom hladaj stlpec microphone... ak ho nemaš tak si ho aktivuj v možnostiach... ak ho maš tak to vyžeň ten slide hore... a poličko daj tak aby NEbolo zaškrtnuté... v pripade že nemaš tu ikonku dolu tak si to aktivuj v ovladacich paneloch zvuky a zvukove zariadenie--- a potom ešte raz zvuky a zvukove zariadenia.. a tam maš umiestnit ikonu na panel....

prikladam svoj screen
Hento viem,ale Ked dam moznosti,neviem preco,nechce mi dat ROZSIRENE Ovladanie,kedysi mi to slo ale teraz ani vo zvukoch to nejde nastavit......F*ck Windows

//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2008, 22:20 )
Mozno,keby vedel niekto najst manual pre tento program vid obrazok a vid cervenou oznacene....To sa mi vzdy otvori,ked si ho pustim (SKYPE).....
Ach ja lamicka (obrazok REALtek)
Prílohy
Clip_5.jpg
Clip_4.jpg
realtek.jpg
sebci
Star
Star

v tom realtek ovladaní mi ukaž zložku microphone čo maš hore....

btw spusti .. start... programy... prislusenstvi... zabava... zaznam zvuku... a skus sa nahrať či ťa nahrá potom si to pusti či sa počuješ...
djkobrra
Light Star
Light Star

sebci napísal:v tom realtek ovladaní mi ukaž zložku microphone čo maš hore....

btw spusti .. start... programy... prislusenstvi... zabava... zaznam zvuku... a skus sa nahrať či ťa nahrá potom si to pusti či sa počuješ...
Takze v tom realtecu microphone aj to som skusal to len testujes nejaku blbost vid obrazok

A co sa tyka toho nahravania,skusal som a vysledok???Nenahralo mi nic...ako predtym ako som sa bavil s nastaveniami v tom realteku,tak som pocul,ked som fukol do mikrofonu,ale po tom ako som sa dobavil nepocujem uz ani to fuknutie... .:(

//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2008, 22:54 )
NO troska som sa pobavil s nastaveniami,a skusal som sa nahrat a ide to ako ma....nahralo mi to,teraz uz iba vyskusat,ci mi to ozaj funguje teda cez skype.... (nejaky zaujemca) :D ........
Prílohy
realtek.jpg
sebci
Star
Star

no vidíš to.... aky si šikovny :D

edit// Vykonaj skušobny hovor je tam ta možnosť v NASTROJE - NASTAVENI - OBECNE - ZVUKOVA ZARIZENI... a tam maš uskutočniť testovaci hovor zdarma.. kecaj do mikrofonu počas hovoru sa ti zobrazia dolu také sluchatka otvor si to a tam sleduj či sa ti ukazuje že hovoriš do mikrofonu... to je ten prvy volume BAR a druhy služi na ukazovanie hlasitosti človeka na druhej strane... tam si aj nastavuješ zvukový hardware a aj hlasitosť samotnu či už teba alebo toho dotyčneho...

peace... už ti to musi fungovať...
djkobrra
Light Star
Light Star

sebci napísal:no vidíš to.... aky si šikovny :D
Aleneviemci to funguje.....mas skype? ze by sme to vyskusali:DD

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 11:02 )
sebci napísal:no vidíš to.... aky si šikovny :D

edit// Vykonaj skušobny hovor je tam ta možnosť v NASTROJE - NASTAVENI - OBECNE - ZVUKOVA ZARIZENI... a tam maš uskutočniť testovaci hovor zdarma.. kecaj do mikrofonu počas hovoru sa ti zobrazia dolu také sluchatka otvor si to a tam sleduj či sa ti ukazuje že hovoriš do mikrofonu... to je ten prvy volume BAR a druhy služi na ukazovanie hlasitosti človeka na druhej strane... tam si aj nastavuješ zvukový hardware a aj hlasitosť samotnu či už teba alebo toho dotyčneho...

peace... už ti to musi fungovať...
NO jo vcera som volal fakci to ,diky moct
sebci
Star
Star

som rad že som pomohol vitaj medzi nami uživatelmi SKYPE :)
Napísať odpoveď