Mám taký problém ako som už spomenul v názve že mi mizne voľné miesto na systémovaj partici ( c ) Používam WinXP SP2 a každým dňom je tam menej a menej miesta. Pred mesiacom tam bolo 5gb teraz je len okolo 1.21gb. Ale nechámem prečo. Swapovanie app. mám nastavený na iný disk, a system restore mám nastavený na danú partíciu iba do 200mb.
na druhej partici toho istého disku sa to vobec nedeje..
Má niekto neaký nápad prečo to robí ? A ešte lepšie ako to vyriešiť aby to nerobilo ?
edit: robí to samozrejme bez toho aby som tam niečo vedome ukladal
Môžeš premazať tieto priečinky..
C:\Documents and Settings\Lord_3D\Local Settings\Temp\
C:\Documents and Settings\Lord_3D\Local Settings\Temporary Internet Files\
Vymaž cache vo svojom prehliadači..
Niekedy, keď sa vyskytne chyba vo Wine, tak sa v C:\WINDOWS\Minidump\ vytvoria súbory buď nulovej veľkosti, ale aj niekoľko stovák MB.. kľudne môžeš zmazať..
atď..
Diky za pomoc. To "TEMP" C:\Documents and Settings\Maťko\Local Settings\Temp má 7gb a hrooooze veľe všakovakých priečinkov a súborov, isto možem celý jeho obsah zmazať ?
edit: tak som to všetko zmazal, ďakujem pekne brm ! K+
Zdravim, bol som donuteny otvorit este raz tuto temu, miznut miesto mi prestalo ale zrazu som mal dnes s 3,8 gb iba 800mb, vsetko som zmazal a nič. Tak som trochu hľadal a našiel že priečinok C:\Documents and Settings\Maťko\Local Settings\Application Data\Nikon\Capture NX\Cache ma neuveritelných 28gb. Preto sa pýtam čo ho môžem zmazať.
Lord_3D napísal:Zdravim, bol som donuteny otvorit este raz tuto temu, miznut miesto mi prestalo ale zrazu som mal dnes s 3,8 gb iba 800mb, vsetko som zmazal a nič. Tak som trochu hľadal a našiel že priečinok C:\Documents and Settings\Maťko\Local Settings\Application Data\Nikon\Capture NX\Cache ma neuveritelných 28gb. Preto sa pýtam čo ho môžem zmazať.
zmazat to mozes pokial tam nie su ulozene dake foto lebo ako pozeram tak nikon je fotak .. ak sa nemylim.. systemove nic nezmazes neboj..
Nikon Capture NX umožňuje kdekoľvek vrátiť späť ľubovolný krok editačného procesu pre úplnú slobodu pri revízii prevádzaných úprav bez nutnosti vracať späť jednotlivé kroky medzi vybranými úpravami.
Pravdepodobne ako zmažeš obsah toho adresára, zmažeš spomínané spätné kroky.. (aj keď priznám sa, nemám tušák, čo ten program vlastne robí)
Program sluzi na editaciu fotiek vo formate .nef
Zrejme su to subory ktoré si pamatajú všetky kroky kazdej fotky ktorá bola upravaná. Ale už som to zmazal. Thx za pomoc
jojo aj my mame nikona a ten program. to mas proste obrazok orezes ho zmenis velkost pokreslis a podobne a tie subory su ze ked tam das aj fotku po roku tak si to pamata ze ti to vrati do povodneho stavu