trojite zobrazovanie ikoniek
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
trojite zobrazovanie ikoniek
hm...neviem preco,ale minule sa mi spravila taka chyba,ze niektore hry a aplikacie sa mi zobrazuju 3x...nie vsetky,len niektore...ked si tam hodim nejaku novu java hru tak tu uz tak nezobrazuje...a najhorsie na tom je,ze sa nedaju vymazat
K810i
-
DjBass
Darca
ej netrep tu blbosti ked nevies o co sa jedna...
1. Zalohuj si hudbu, videa, obrazky
2. Naformatuj kartu cez telefon
3. Vrat si naspat hudbu, obrazky...
4. Hry, ktore sa ti zobrazuju 2-3x opat skus nainstalovat...instalacia sa ti mozno nepodari na prvy krat ale treba poskusat
5. Tymto postupom po nainsalovani sa daju vymazat hry.. vsetky hry vymaz
6. Nainstaluj si ich naspat a hry ukladaj do pamati mobilu a nie na KARTU!
toto ma niekolko pricin..mozno si vypol mobil ked citalo z karty abo daco take tak odporucam hry ukladat do pamati MOBILU
1. Zalohuj si hudbu, videa, obrazky
2. Naformatuj kartu cez telefon
3. Vrat si naspat hudbu, obrazky...
4. Hry, ktore sa ti zobrazuju 2-3x opat skus nainstalovat...instalacia sa ti mozno nepodari na prvy krat ale treba poskusat
5. Tymto postupom po nainsalovani sa daju vymazat hry.. vsetky hry vymaz
6. Nainstaluj si ich naspat a hry ukladaj do pamati mobilu a nie na KARTU!
toto ma niekolko pricin..mozno si vypol mobil ked citalo z karty abo daco take tak odporucam hry ukladat do pamati MOBILU
-
DjBass
Darca
jak niesu?...ty nevies citat abo co?pershing napísal:nie kazdy ma so SE tolko skusenosti, ja vsetky taketo kraviny riesim flashom, ma to 90% uspesnost...myslim zeby to tu tiez pomohlo, tak nevrav ze su to blbosti
kes chce mat zaruku tak flash asi nieje riesenim...a chcem to spravit tak,aby som mal este na tom zaruku
Je to cele OffTopic, ale zapojim sa. Asi sa niekomu znechutim.
Ked niekto nieco nevie a poradi "hlupost" pretoze kazdeho neskuseneho uzivatela napadne reklamaci a potom flash. Fora su na to, aby sme radili vyriesit problem bez reklamacie a prehratia FW. To su 2 posledne moznosti. Ale ked to niekto poradi, neznamena ze skusenejsi ho zacne odbijat, potom z toho toto vznika. Ale poradit prehrat FW a reklamaciu, to napadne kazdeho uzivatela. Cize tie rady su zbytocne.
1. Prehratim FW sa zaruka nestrati.
2. Ked niekto poradi reklamaciu, alebo inu "hlupost", tak skusenejsi uzivatel si mysli ze je sef, zacne hovorit ze trepu ini hluposti. A nie aby povedal ze reklamacia nieje nutna, pretoze je mozny aj tento sposob,...
3. Java hry na karte mam aj ja a problem neni. Ale ak je miesto v mobile a hier nieje vela, je lepsie do fonu nahadzat. Karta je hlavne na hudbu a obrazky/fotky, a na nenainstalovane hry.
Tot vse hadajte sa dalej.
Ked niekto nieco nevie a poradi "hlupost" pretoze kazdeho neskuseneho uzivatela napadne reklamaci a potom flash. Fora su na to, aby sme radili vyriesit problem bez reklamacie a prehratia FW. To su 2 posledne moznosti. Ale ked to niekto poradi, neznamena ze skusenejsi ho zacne odbijat, potom z toho toto vznika. Ale poradit prehrat FW a reklamaciu, to napadne kazdeho uzivatela. Cize tie rady su zbytocne.
1. Prehratim FW sa zaruka nestrati.
2. Ked niekto poradi reklamaciu, alebo inu "hlupost", tak skusenejsi uzivatel si mysli ze je sef, zacne hovorit ze trepu ini hluposti. A nie aby povedal ze reklamacia nieje nutna, pretoze je mozny aj tento sposob,...
3. Java hry na karte mam aj ja a problem neni. Ale ak je miesto v mobile a hier nieje vela, je lepsie do fonu nahadzat. Karta je hlavne na hudbu a obrazky/fotky, a na nenainstalovane hry.
Tot vse hadajte sa dalej.
-
DjBass
Darca
mne je to jedno ja som len poradil taky sposob ze nemusi reklamovat ani prehrat FW...toto som mohol hned napisat aj ja ze prehraj FW a konec... ja osobne mam vo fone vela patchov a snazim sa vzdy najst iny sposob ako prehrat FW lebo zas tie patche davat do mobilu...omg
spacesko: konecne niekto normalny
K+
spacesko: konecne niekto normalny
spacesko : mozem sa opytat co si tu povedal co tu este nebolo povedane?
.Prehratie FW vidim ako prvu moznost ked sa nieco pokazi v pripade toho ze chcem mat zaruku.Ked dbam na zaruku tak telefon nepatchujem takze po prehrati FW nemusim naspet hadzat ziadne patche ze DjBass?FW je najjednoduchsia a najrychlejsia moznost ako odstranit taketo drobne chyby.Ak mi to chces vyvratit, prosim.Som zvedavy
Proste som dal len tie info do jedneho prispevku, lebo bolo napisane ze to vezme aj nevezme zaruku, ale ok.
"mozem sa opytat co si tu povedal co tu este nebolo povedane?"
Cela prva cast prispevku.
BTW: Ja nemam nervy po prehrati FW odznova prechadzat telefon v nastaveniach aby boli take ako som si nastavil. Zalohovat sa mi tiez nechce telefon. Dalej SMS telefonny zoznam,....
"FW je najjednoduchsia a najrychlejsia moznost ako odstranit taketo drobne chyby."
Najjednoduchsia urcite neni. Napr taky format pamatovky je iste jednoduchsi a vie to kazdy. A preve preto ze ide o drobne chyby sa to nema riesit prehratim FW.
"mozem sa opytat co si tu povedal co tu este nebolo povedane?"
Cela prva cast prispevku.
BTW: Ja nemam nervy po prehrati FW odznova prechadzat telefon v nastaveniach aby boli take ako som si nastavil. Zalohovat sa mi tiez nechce telefon. Dalej SMS telefonny zoznam,....
"FW je najjednoduchsia a najrychlejsia moznost ako odstranit taketo drobne chyby."
Najjednoduchsia urcite neni. Napr taky format pamatovky je iste jednoduchsi a vie to kazdy. A preve preto ze ide o drobne chyby sa to nema riesit prehratim FW.