New komp do 60 000
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Filipito: omg, su tu ludia, co ti davaju dobre rady ohladne perspektivity kupi a ty ich za radom posielas do prdele... mysli viac ekonomicky a viac dopredu, ne ze "dedo donesie 50 tacov, kupim si sa 60 komp" netreba hned kupovat to najlepsie, co ponuka sucasny trh a radovat sa z toho rok... co tak si teraz kupit nadstandardne PC ale za menej a potom vrazat a vynovovat postupne komponenty? Navyse ak vravis, ze tvojou prijoritou su hry, tak sa nemusis bat, ze ti nepojdu aj za PC o 10 - 15 000 lacnejsie... tot moj nazor...
-
addictor
Medium Star
si v sekcii Poradna pri kupe, tak sa ti ludia snazia poradit... ci uz ohladne zostavy, alebo perspektyvy kupy... a myslim, ze ti nik nechce zle poradit.. je na tebe, co si z toho vezmes a co ne...Filipito napísal:ok hojko ale kazdy tu namna piuje ze preco si nezobries tak a tak. a gangy to povedal normalne ja som si myslel ze sa to do tych hlav dostane aj bez toho aby to niekto napisal. ale tak gangy to napisal pekne. to ze to iba on pochopil to som myslel s ironiou
-
t0m4s3
Admin
Alebo sa da povedat, dedo daj mi 30litrov na pocitac, to mi staci a dalsich 30 daj rodicom daju mi ju na ucet/knizku/whatever, budu sa mi hodit do buducna.Gangy napísal:Evidentne absolutne nechapete jeho situaciu. Dedo mu chce dat peniaze nech si kupi pocitac, myslite ze za nim ma teraz prist a povedat "vies co radsej mi daj bakule na ruku, ja si kupim pocitac za 30 litrov a za pol druha roka zas novy, ok?". Ved to je nonsens.
-
Lord ANAKIN
Professional
lool si normalny kym ty kupis pocitac sa toho vela zmeni, cenu si pohyblive takze cela tato tema je trosku mimo lebo mas tu vela odbornikov co ti kvalitne poradia v priebehu 3-4 dni a mas vybrate teraz je este skoro lamentovat nad tym co mas mat alebo co nemas mat v zostave ...Filipito napísal:hojko: ved ok ja nikomu nehovorim aby tu spamoval ale nechaj to tu otvorene lebo komp sa teraz nekupuje az na zaciatku augusta a potom sa spytam ci sa nieco zmenilo.
tomas: da