Salvia Divotvorna
nie
nie nie extrakt si môže vyrobiť každý sám
tu je jednoduchý návod z groweru od Gerdy potrebuješ len čistý acetón alebo denaturalizovaný alkohol
tu je jednoduchý návod z groweru od Gerdy potrebuješ len čistý acetón alebo denaturalizovaný alkohol
Kód: Vybrať všetko
nadrtím na prach šalvějové listy, ve sklenici zaleju čistým acetonem (ne žádným acetonovým ředidlem, ale čistým). nechám tak dva až tři dny macerovat, tak několikrát denně pořádně protřepu. Pak si dám do skleněný misky nabrubo nadrcené listy v množství tak 1/10 až 1/20 původního množství a na to přefiltruji acetonový roztok (přesapesník, filtrační papír, kávový filtr a i papírový ubrousek stačí). No a pak to stačí dát na nějaký dobře větraný místo odpařit aceton. Ve výsledném hrubém extraktu není cítit žádný aceton a na kouření je to dostatečné. taky se dá použít líh, ale je to drahé, snad jedině, pokud máte nějaký chladič a lih oddestilujete na další použití.-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito-prekvapil si ma tvojimi príspevkami, super:)
Mám 16 a šalviu som vyskúšal raz na výlete, nič mi nebolo akurát sa mi divne točila, hlava, žiadny úžasný zážitok ktorý by som chcel často opakovať, okrem toho nehnevajte sa , ale tí čo húlite fakt neviem čo z toho máte?
Jediné čo fajčím je vodná fajka a ako mi určite jin a mnoho iných dá za pravdu je to výborný relax:)
Mám 16 a šalviu som vyskúšal raz na výlete, nič mi nebolo akurát sa mi divne točila, hlava, žiadny úžasný zážitok ktorý by som chcel často opakovať, okrem toho nehnevajte sa , ale tí čo húlite fakt neviem čo z toho máte?
Jediné čo fajčím je vodná fajka a ako mi určite jin a mnoho iných dá za pravdu je to výborný relax:)
mno fcera som skusil salvijku divotvornu a mozem povedat ze... prislo to az necakane rychlo... stavy celkom v pohode len som necakal ze to bude az take brutalne
tak ma to zastihlo "nepripraveneho"
ale inac mrte f pohode, rozhodne si este niekedy dam, ale teraz uz radsej v klude (fcera na hrade v BA.. vela ludi bolo)
-
twardykamen
Medium Professional
-
pishta
Light Professional
Ked nechces travu,ani si ju nemal tak preco chces toto?twardykamen napísal:) travu nechcem ani nebudem ..ale tak toto by som snad aj skusil...
Stavy su podobne trave,ale ovela silnejsie aj kratsie.Vedel by si rozlisit travu a salviu mas trosku ine tie psychycke stavy.
Jedno poriadne velke bongo z 20x a odpadnes:)
asi preto, ze je to legalne a netrva to dlho... ale inac ani by som nepovedal ze tie stavy su podobnepishta napísal:Ked nechces travu,ani si ju nemal tak preco chces toto?
Stavy su podobne trave,ale ovela silnejsie aj kratsie.Vedel by si rozlisit travu a salviu mas trosku ine tie psychycke stavy.
Jedno poriadne velke bongo z 20x a odpadnes:)
-
pishta
Light Professional
No je to legalne,pocuj aj tolulen je legalny.Alebo aj extrakt z muchotravky cervenej je legalny...;)Za to ze je to legalne to nemusi byt "neskodne"
No ja som to mal 3x,prvy krat som odpadol a nieco ako sen s roznymi halucinaciami atd.Druhy krat som si dal 2 bonga a bolo to asi ako 6 silnych bong z travy,proste strasna sila,stavy podobne makaku ale ne rovnake...Povedal by som ze si viac vypatlany a ze nevies kto si atd...
No ja som to mal 3x,prvy krat som odpadol a nieco ako sen s roznymi halucinaciami atd.Druhy krat som si dal 2 bonga a bolo to asi ako 6 silnych bong z travy,proste strasna sila,stavy podobne makaku ale ne rovnake...Povedal by som ze si viac vypatlany a ze nevies kto si atd...
omg co ty splietas? kto tu rozprava o neskodnosti? na zaklade toho, ze nechce travu som usudil, ze toto je prenho sypmatickejsia alternativa, kedze je to legalne (plus ze to netrva dlho)... to neznamena ze teraz by sa mal vrhnut na vsetky legalne drogy... wtf?pishta napísal:No je to legalne,pocuj aj tolulen je legalny.Alebo aj extrakt z muchotravky cervenej je legalny...;)Za to ze je to legalne to nemusi byt "neskodne"
-
pishta
Light Professional
No mozno to je prenho sympatickejsie ale neviem,ja by som to nedoporucoval ked nema s nicim skusenostiViRuS napísal:omg co ty splietas? kto tu rozprava o neskodnosti? na zaklade toho, ze nechce travu som usudil, ze toto je prenho sypmatickejsia alternativa, kedze je to legalne (plus ze to netrva dlho)... to neznamena ze teraz by sa mal vrhnut na vsetky legalne drogy... wtf?
-
forgottten
Medium Star