iPod Classic alebo iPod nano ALEBO ZUNE 80?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

iPod Classic alebo iPod nano ALEBO ZUNE 80?

Príspevok od používateľa robo1152 »

Chcem si kúpiť niektoý z týchto dvoch prehrávačov. Bud 8gb nano 3rd. gen. alebo 80 gb classic. 8 gb mi úplne stačí a na nane sa mi páčia jeho rozmery a hmotnosť ale nepáči sa mi tlačítko hold na spodku, classic sa mi zasa zdá už dosť veľký a nelubi sa mi na nom zasa vstup pre slúchadlá na vrchu. A s Classicom sú vraj aj nejaké problémy s hlasitosťou ...pls poradte, diky
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Sice ti neporadim ktory ipod srry...ale surpe prehravac kvalitne prehrava hudbu kvalitny displej s 16,7 mil farbami kompatibilita super a proste cele ovladane fotky prilizovanie a ich davanie a menenie farieb a davanie na plochu... a je to Creative zen vyrabaju od 2-32GB a + SDHC pamtofka teda da sa zohant u nas 16GB mozno aj viacej... http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10498104
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

No k tomuto ti poradim asi ja. :D

Najlepsia alternativa je si kupit iPod Touch z bazaru, hlavne z apple stranok. (nie nejake vseobecne bazary, inzeraty atd).

8GB iPod touch stoji novy vyse 10tisic, ale v bazaroch ako nove su aj za 6-7tisic. Komplet cele zariadenie je multi-touch dotykovy displej a lepsi prehravac nenajdes. Je aj nenormalne tenucky.

Ale ak chces poradit len medzi iPod classic a nano, tak ja by som bral nano. Je kompaktnejsi a praktickejsi. Zalezi velmi od toho, na co ho potrebujes. Je tam velky rozdiel v kapacitach.

iPod Touch:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=GYwx4LQkxfc
http://www.youtube.com/watch?v=KKQUZPqDZb0
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

OT: ak naozaj kvalitny prehravac za celkom solidnu cenu iAudio D2

//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 10:50 )
OT: ak naozaj kvalitny prehravac za celkom solidnu cenu iAudio D2 :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tak iPod nano je určite stokrát lepší ako Creative ZEN, obidva som používal, radím ti iPod nano.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

no creative ani iné značky nechcem, chcem apple, iPod touch som zo začiatku chcel ale teraz sa rozhodujem medzi týmito dvoma prehrávačmi, a keby som mal kúpiť ten touch tak ho kúpim nový, lebo by boli aj naň peniaze, a súhlasím, že nano je malý šikovný a tak, ale má o pol palcia menší displaj, tak neviem či je to neaký veľký rozdiel alebo tak....
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Respektujem ludi, ktori si kupuju ostatne znacky, ale je to uplne jednoznacne, ze akykolvek creative, sony, samsung sa na apple ani nechytaju, co sa tyka mp3 prehravacov.

Najlepsie co urobis je, ze pojdes do apple store a vyskusas si ich sam, ako ti sedia, ako ti sedia vo vacku, ako prehravaju video, mp3 atd.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

classic om si už skusil, nano tiež ale len 2 nd. generation...z hladiska rozmerov je ale jednoznačne najlepší...mohol by sem niekto kto má jeden z týchto prehrávačov napísať svojé skúsenosti a tak..?...hm? a apple store je odomna pomerne daleko..hmm.predpokladám, že je len v BA...že?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

iStyle (Apple premium reseller) najdes aj v Kosiciach a asi aj v BB, neviem.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Apple store najdes viacero, ale co sa tyka prehravacov, tak tie su skoro vsade. NAY, Datart atd...

No 2nd generation nano je nic proti 3rd. Jednak tretia generacia je kompaktnejsia, prehrava aj video a ma hlavne vacsi/kvalitnejsi displej.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

no viem viem..2 nd. gen. je oproti 3 nič...hmm..ale poprosil by som niekoho kto má niektoý z týcho prehrávačov o jeho skúsenosti a tak..hmm..
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som mal docinenia uz asi s kazdym typom iPodu, preto bola moja hlavna otazka, na co ho potrebujes? Pozeranie filmov, pocuvanie hudby, obrazkov, nebodaj internet a maily...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

no tak hlavne na prehrávanie hudby...to je moje čislo 1..občas nejaký film..a hudobné klipy...a teraz som videl videorecenziu na microsoft zune 80..viete niečo bližšie o tomto prehrávači?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

skus si pozriet toto

http://www.zune.net/en-US/products/zune80gb/default.htm

http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=50638
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

aha..hmm..diky..a čo vravíte na toto?..vyzerá to dosť do pohody..neviete či sa to dá kúpiť v UK?? ľúbi sa mi to už viac ako iPod..
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:no tak hlavne na prehrávanie hudby...to je moje čislo 1..občas nejaký film..a hudobné klipy...a teraz som videl videorecenziu na microsoft zune 80..viete niečo bližšie o tomto prehrávači?
Tak potom iPod nano urcite. So Zune ti neporadim, ale nekupoval by som si to. :D
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

prečo by si to nekupoval? hm?... a vela ludí sa sťažuje, že iPod-y majú zlý zvuk, ked som skúšal kamarátov classic 160 gb tak to nebola velká sláva, ale tak zlé mi to nepripadalo, ale neviem, tie basy..hmm..
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:prečo by si to nekupoval? hm?... a vela ludí sa sťažuje, že iPod-y majú zlý zvuk, ked som skúšal kamarátov classic 160 gb tak to nebola velká sláva, ale tak zlé mi to nepripadalo, ale neviem, tie basy..hmm..
Ake mal k tomu sluchadka?
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

klasicke iPodovske biele..hmm..tak a k tomu zune sú už od základu nejaké špeciálne..hmm..a itak chcem k prehrávaču nejake male sluchatka, a nie ničo typu koss porta pro...
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:klasicke iPodovske biele..hmm..tak a k tomu zune sú už od základu nejaké špeciálne..hmm..a itak chcem k prehrávaču nejake male sluchatka, a nie ničo typu koss porta pro...
Ja tiez nenavidim velke sluchadka, zvlast niekde vonku. Urcite budes citit u iPodu rozdiel so Sennheiser, popripade k basovym hudbam koss plugy...
Napísať odpoveď