No takže mám taký problém, že po asi 10 minútach po štarte počítača sa zasekne a je potrebný tvrdý reštart alebo proste vybehne Blue Screen of Death a hneď sa reštartne automaticky...skúšal som preinštalovávať Windows, ale počítač sa reštartoval aj pri kopírovaní Windowsových súborov
Môže to byť spôsobené aj tým, že mi odišla nejaká časť hardwaru?
Takže "pokazeným" Windowsom to nebude, lebo som skúšal hodiť do PC 2. HDD s iným Windowsom a robí to tiež...takže už to bude jedine RAM alebo základná doska?
Ako chapat druhy hdd s inym winom? Bo ak si vytiahol disk s ineho pccka a hodil ho do tohto, tak je velmi pravdepodobne, ze to prave to sposobuje teraz pre zmenu. Ak mozes, preinstaluj ten win, obnov nastavenia v biose na default a potom uvidis. Na pamate pouzi Memtest.
pato83 napísal:Ako chapat druhy hdd s inym winom? Bo ak si vytiahol disk s ineho pccka a hodil ho do tohto, tak je velmi pravdepodobne, ze to prave to sposobuje teraz pre zmenu. Ak mozes, preinstaluj ten win, obnov nastavenia v biose na default a potom uvidis. Na pamate pouzi Memtest.
No ale počítač sa zasekne ešte aj počas inštalácie Windowsu...no a obnoviť defaultné nastavenia BIOSu som už skúšal tiež
Pilifo napísal:No je to starší PC, takže je tam iba jedna 256 Mb RAM
skus ju vymenit predpokladam ze je to sdr tak si od niekohk zapozicaj ci to nebude nic robit ak hej doska zomrela zial moze byt aj to ze nejaky kondenzator je uz zly