mám problém s firefoxom 3, nieje to len RC3, bolo to už aj inými betaverziami nainštaloval som si ho a keď chcem stiahnuť hocijaký súbor ktorý ma koncovku .exe alebo napr. mp3 tak mi ho odmietne stiahnuť a neifm čo s tým robiť.. ale pri z rarovaných súboroch to nerobí.. poradne ti pls nejak
DjBass napísal:toto ti robi len na firefoxe 3??... ci aj na 2?...
YELLA napísal:mám problém s firefoxom 3, nieje to len RC3, bolo to už aj inými betaverziami nainštaloval som si ho a keď chcem stiahnuť hocijaký súbor ktorý ma koncovku .exe alebo napr. mp3 tak mi ho odmietne stiahnuť a neifm čo s tým robiť.. ale pri z rarovaných súboroch to nerobí.. poradne ti pls nejak
DjBass napísal:zda sa ti 2 ako betaverzia?...lebo mne nie
rotfl.. ty si sa pytal ci mu to robi aj na FF2.. ja som ti tam dal jasnu citaciu ktora vyvraca ze by mu to robilo na FF2.. napisal pekne ze mu to robi pri vsetkych RC a betach... cize vsetko FF3 a ty mi napises ze ci sa mi zda FF2 ako beta omfg
dneska uz druhy prispevok kde si totalne mimo
Šu-Do napísal:rotfl.. ty si sa pytal ci mu to robi aj na FF2.. ja som ti tam dal jasnu citaciu ktora vyvraca ze by mu to robilo na FF2.. napisal pekne ze mu to robi pri vsetkych RC a betach... cize vsetko FF3 a ty mi napises ze ci sa mi zda FF2 ako beta omfg