upraveny symbian pre 6120??
upraveny symbian pre 6120??
zdravim .. chcem sa spytat ci orange upravuje nejak symbian alebo nie? chcel by som vyriesit taky maly rozmar a to ze sa mi tapeta neda na celu obrazovku ale iba na polovicu.. a to v strede presnejsie.. neviem ci sa to da vyriesit preinstalovanim ?? viete mi poradit? dakujem za odpovede
no ved prave ze som to skusal ale mam nanovsiu verziu v04.21... a nevies ako by som tam hodil FW bez kustomizacie?? alebo kde ho mozem stihnut? lebo neviem ci je to s tou tapetou normalne ale uz som si zvykol ze to byva na cely dispej a teraz toto a skusal som aj temy menit no nic 
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 12:43 )
no ved prave ze som to skusal ale mam nanovsiu verziu v04.21... a nevies ako by som tam hodil FW bez kustomizacie?? alebo kde ho mozem stihnut? lebo neviem ci je to s tou tapetou normalne ale uz som si zvykol ze to byva na cely dispej a teraz toto a skusal som aj temy menit no nic
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 12:43 )