prva
mali ste taky mali modry vrtulnicek s ktorym ste prelietavali nad stvorcovou oblastou v ktorej boli tri gulicky. Ani jedna vas nesmela trafit. Vzdy ked ste peleteli oblastou tak sa dana oblast vyplnila farbou.Proste sa vyplnila a takto ste to vyplnovali az opkial ste nemali zaplnenu urcitu plochu a sli ste do dalsieho kola a popri tom vam tam padali take veci ako spomalenie casu alebo naopak zrachlenie alebo bonusove body a peniaze.
Druha
Bol som nejaky mimozemstan s copikom a zasitymi ustami a "moj lud" zaziva mixovali a robili z nas konzervy a ja som im usiel a musel som sa dostat z tej tovarne a jedine co som mal ako zbran ze som vedel hypnotizovat a potom sa napr straze posekali navzajom. A mal som take velke oci a bol som vychudnuty.
Tretia
Bol som Zajac rambo a strelal som korytnacky. a mal som take laserove zbrane a vsetko mozne.
Stvrta
Tuto chcem najviac. Bol som taky prisprostasty donosaurik alebo priserka alebo ja neviem co to bolo ale vo videach to bolo ruzovej farby a nahanali ma take cierne priserky ktore sa plazili po zemi. Ludia tie priserky vyzerali presne ako VENOM v SPIDERMANOVI 3. A dokonca ked vas chytili tak vas aj tak isto pohltili. No a chodili ste kade take a ked ste nasli taky zeleny kamen tak ste tie cierne neviem co to bolo mohli strielat.
A bolo tam par videi a tie cierne potvory daktore mohli aj lietat a mali cervene oci.