Problem s 8800 GTS (obraz v p*ci)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nj.. s tym prenasanim zo zimy do izbovej teploty... to je normalne ze sa nechavaju spotrebice trosku odstat.. ale tie rukavice... hehe.. to ja by som mal v tom pripade svoj PC 10x minimalne zoskratovany od maticnej dosky po FDD.. alebo HDD alebo CDROM.. proste vsetko.. dosku, CPU alebo VGA normalne chytam aj za chodu rukou... no.. ale ze by problem nebol nemozem povedat.. ked som zatlacil trosku na VGA tak mi zmrzol PC.. to sa mi stalo za posledne tri roky 3x...
-
hojko
Site Admin
sebci: Prosim ta, ved si pozri co pises. Vacsina predajcov PC pokial pracuje v zime, tj. ked je teplota blizka nule alebo nebodaj mrzne, tak necha PC ci ine komponenty radsej hodinu az dve postat. Zda sa ti vsak, ze tu niekto pisal o tom, ze tu grafiku si priniesol na Silvestra ked bolo 10 stupnov pod nulou???
-
RainbowSix
Light Professional
Hojko ma pravdu a chcem vidiet aka vlchkost musi bit v lete miestnosti abi ju viskratovalohojko napísal:sebci: Prosim ta, ved si pozri co pises. Vacsina predajcov PC pokial pracuje v zime, tj. ked je teplota blizka nule alebo nebodaj mrzne, tak necha PC ci ine komponenty radsej hodinu az dve postat. Zda sa ti vsak, ze tu niekto pisal o tom, ze tu grafiku si priniesol na Silvestra ked bolo 10 stupnov pod nulou???
Ty si magor rainbow six... v lete je relatívna vlhkosť vzduchu najnižšia a teplota najvyššia.. preto sa tak strašne potiš a aj drevo sa tak preto ľahko suší (vzduch si berie vlhkosť od iných materiálov ktoré jej maju prebytok)... ked sa nerozumieš do procesov odoberania vlhkosti vzduchom materialov a naopak tak nepiš decko .... obdoba patri aj tebe hojko len menej vulgarna : to jest : nerozumieš sa procesom prestupov vlhkosti takže nemaš ani šajnu kedy ti komp može zoskratovať vplyvom vlhkosti či už zo vzduchu alebo aj ten spoínany POT tak to nechaj tak. Študujem tématiku vlhkosti a jej prestupov.
BTW... všetci : neviem kde ste zobrali že som napissal že v lete zapričini pretstup vlhkosti zo vzduchu do PC skrat.. ja som vravel iba o potení... ktore zabezpečuje nízka vlhkosť vzduchu a vysoká teplota..
ste neznalý tematiky tak laskavo sklapnite...
Hojko čo sa tej zimy týka vravel som o komponentoch že si niekto nosi domov? spominal som MOJ prípad že som si doniesol celý PC pred asi 7 rokmi cca v 15 ked som o kondenzovani ešte nic nevedel zapol ho a PRD ... vonku bolo asi tych spominaných -10 cez deň ! Viem že v poslednych rokoch byvaju teploty menšie v zime ale to neubera na tom aby ludia boli opatrný
Hojko ako možeš nechať sa tu vyjadrovať takéhoto človeka (decko), však ten ešte pušťa do plienok podla textu... kedže piše ako počuje
BTW... všetci : neviem kde ste zobrali že som napissal že v lete zapričini pretstup vlhkosti zo vzduchu do PC skrat.. ja som vravel iba o potení... ktore zabezpečuje nízka vlhkosť vzduchu a vysoká teplota..
ste neznalý tematiky tak laskavo sklapnite...
Hojko čo sa tej zimy týka vravel som o komponentoch že si niekto nosi domov? spominal som MOJ prípad že som si doniesol celý PC pred asi 7 rokmi cca v 15 ked som o kondenzovani ešte nic nevedel zapol ho a PRD ... vonku bolo asi tych spominaných -10 cez deň ! Viem že v poslednych rokoch byvaju teploty menšie v zime ale to neubera na tom aby ludia boli opatrný
Hojko ako možeš nechať sa tu vyjadrovať takéhoto človeka (decko), však ten ešte pušťa do plienok podla textu... kedže piše ako počuje
to GANGY : : ď za pomoc pri obhajobe pred magormi... K+Rainbowsix napísal:Hojko ma pravdu a chcem vidiet aka vlchkost musi bit v lete miestnosti abi ju viskratovalo ak pravdaze nebiva pod dazdnikom dakom pralese kde je vlchkost 80% ale aj tak tomu neverim
všimni si čo napisal... antistaciké rukavice použiva každy rozumný človek alebo ten naramok. tj technici na to seru a aj ludia ktory zabezpečuju prepravu atd atd.... a teraz sa naskytá otazka prečo si mysliš že tam kde sa vyrábaju sučiastky na PC pracujú s absolutne čistom prostredi s rukavicami atd atd... ? dopre na prepravu a manipulaciu pri preprave sa vykašlať prečo? lebo tam su sučiastky väčišnou zabezpečené obalom .hojko napísal:Gangy: Mozem ti v klude povedat, ze som este nikdy nikoho nevidel v takych rukaviciach robit, ked pracoval s PC. A to mozem v klude povedat, ze poznam dost technikov vo firmach.
technici nepouživaju rukavice atd... prečo si mysliš že je tolko reklamacii PC komponentov? nikdo mnohokrat nik nevie zavadu prečo zrazu to a to odišlo napišu tam vyrobnu vadu čo vobec nemusi byť tak ale može to byť sposobené aj statickou elektrinou a čo ja viem čim ešte... ale nik to nerieši a radšej necha vyreklamovať alebo povie nuž to ste si sami odpalili...
-
hojko
Site Admin
sebci: Neviem ako v tvojom okoli, ale ked som u kamarata na firme a divam si veci, ci su to disky, pamate, procaky a podobne, tak vzdy skor ako to idem chytit, tak mi povie, aby som sa dotkol noh stola, police alebo niecoho velkeho s kovovou castou, samozrejme prave kvoli statickej elektrine. Ci to pomoze, to uz neviem povedat. Poznas PC obchody v ktorych by pouzivali rukavice alebo naramky???
no tak to je dost, kurnik to si este nikdy nevidel sparat sa niekoho v pc a s rukavicami??... kurnik mam 14 a ja ked pridem do neakej predajne tak zvycajne bud maju rukavice alebo take "naramky" .... istota je istotahojko napísal:Gangy: Mozem ti v klude povedat, ze som este nikdy nikoho nevidel v takych rukaviciach robit, ked pracoval s PC. A to mozem v klude povedat, ze poznam dost technikov vo firmach.
ano poznam chces kontakt ??hojko napísal:sebci: Neviem ako v tvojom okoli, ale ked som u kamarata na firme a divam si veci, ci su to disky, pamate, procaky a podobne, tak vzdy skor ako to idem chytit, tak mi povie, aby som sa dotkol noh stola, police alebo niecoho velkeho s kovovou castou, samozrejme prave kvoli statickej elektrine. Ci to pomoze, to uz neviem povedat. Poznas PC obchody v ktorych by pouzivali rukavice alebo naramky???
to hojko: obchod nepoznam preto vravim že by to mali použivať ...
edit// to AXO... šak sa nehadame normalne diskutujeme... šak to je len dobré pre toho kto sa nevyzná a hodla sa robiť zmeny v PC pozrie sem a usudi že či použiť rukavice a iné nastroje vhodne pre pracu s PC
edit2// loool I-cube tak toto ma dostalo
edit// to AXO... šak sa nehadame normalne diskutujeme... šak to je len dobré pre toho kto sa nevyzná a hodla sa robiť zmeny v PC pozrie sem a usudi že či použiť rukavice a iné nastroje vhodne pre pracu s PC
edit2// loool I-cube tak toto ma dostalo
-
seth82
Darca
Skusal si tu grafaren v inom pc? ved pokial to nie je gainward, tak reklamovat sa da, nie? Aj ked si zmenil chladic. Tusim na asusoch nie su plomby ani papieriky, ci ano? pretoze ak ti to robi furt aj napriek tomu, ze mas normalnu teplotu, tak je to v trubke. Co sa tyka tej kondenzacie a statickej elektriny, tak velmi pochybujem, ze by to dokazalo sposobit spominane problemy. Ale kludne sa bavte dalej 
-
RainbowSix
Light Professional