JS - "Loading"

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

JS - "Loading"

Príspevok od používateľa Nadeo »

No, ide o to , ze mame stranku (forum) ,a na spodok chceme pridat jeden externy script .. ktoremu ale velmi dlho trva kym sa nacita.Chceme tam dat nejaky loading image alebo text ,a ked sa to nacita tak to normalne zobrazi frame ... Da sa to ? A ked ano tak ako ? dakujem
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Záleží od toho, ako presne je to urobené. Pravdepodobne budeš musieť ten prvok, ktorý sa tak pomaly načítava, pridať až po načítaní celej stránky (napr. v body.onload). Tam ten element môžeš pridať napr. skrytý a po načítaní ho zobrazíš (alebo to môžeš niečím prekryť...). Ak je to iframe, tak to môžeš zobraziť nejakou funkciou v onload toho iframe. (ale ako som už napísal, záleží to od toho, čo presne robíš a ako to vyzerá)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Zobrazit frame az ked sa nacita . Co viac dodat? Lenze moje schopnosti v tomto su chabe ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Kód: Vybrať všetko

<iframe src ="http://www.hojko.com" style="visibility:hidden" onload="this.style.visibility='visible'">
</iframe>
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Diky, skusim ,ale este pls nelocknite

//edit : Takze , facha to v pohode, ale prehliadac stale ukazuje nenacitanu stranku , takze nedalo by sa to nejako na pozadi ?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ako som už napísal, ten iframe tam musíš pridať dynamicky až po načítaní celej stránky (a tiež som už napísal, že celkové riešenie záleží od toho, ako presne to máš urobené). ;)
Napísať odpoveď