zdravim chcem nejake odporucania na nejake dobre PDA (wifi,navigacka prsote vsetko ako sa patri)... uvazoval som nad mobilom nokia N95 (som momentalne v holandsku a tu mozem kupit za priblizne 11 litrov v prepocte) ale odradilo ma, ze sa tam musi platit licencia na navigaciu. Pri PDAcku sa neplati nic, ze ? proste navigacka je taka ako ma byt. vdaka za tipy
neviem sa rozhodnut ci kupit PDA alebo NOKIU N95 8GB alebo NOKIU N82 ..
PDA
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj presne tak, po tom HP iPAQ 614c som kedysi pozeral aj JA. Ak mas viac love a chces pohodlnu QWERTY klavesnicu, tak HTC TyTN 2 (Kaiser).
Re: PDA
ono aj na lamkach "kupis" navigaciu podstatne lepsiu ako je ta originalna od Nokie, na PDA tam "predavaju" take iste (bez platenia)stanulik napísal:zdravim chcem nejake odporucania na nejake dobre PDA (wifi,navigacka prsote vsetko ako sa patri)... uvazoval som nad mobilom nokia N95 (som momentalne v holandsku a tu mozem kupit za priblizne 11 litrov v prepocte) ale odradilo ma, ze sa tam musi platit licencia na navigaciu. Pri PDAcku sa neplati nic, ze ? proste navigacka je taka ako ma byt. vdaka za tipy
neviem sa rozhodnut ci kupit PDA alebo NOKIU N95 8GB alebo NOKIU N82 ..