Zmiznuta zlozka - dolezite
Zmiznuta zlozka - dolezite
caute, prosim vas, oco mal svoju zlzoku na ploche, ja som ju nemazal, ani nic, ale zmizla mi, po obnoveni mi to dalo spat zlozku, ale nedalo mi to naspat tie textove dokumenty. este som nemazal nic z kosa, lebo to tam ani neni, ani nedefragmentoval, nic. je nejaky program, s ktorym to obnovim?
su tam len wordacke dokumenty.
nepomožeš si... textové subory su pravdepobone už prepísané nejakými inými subormi... ked nahodou niečo zmažeš musiš dať ihned bod obnovy pretože akonahle niečo nakopiruješ presunieš a tak tak je 90% šanca že prepišeš udaje ktore sa ti "zmazali" toto sa deje aj ked po strate nainštaluješ soft na obnovu dát.. pravdepodobne ti ich prepiše.... preto treba mať takýto soft inštalnutý PRED nechceným vymazaním
To že vymažeš subor neznamená že zmizne z disku on sa ti len softwarovo neukaže ... zmizne nadobro až vtedy ked sa prepíše iným preto neodporučam citlivé dáta skladovať na ploche kedže je dosť využívaná (to vysvetlenie len pre prípad keby si náhodou nevedel)
Výsledok : minimálna šanca že sa k ním dostaneš... prečo ti ostal len priečinok? lebo ten asi ešte nestihlo ničím prepisať... toľko moj osobný nazor...
Vela zdaru
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 13:12 )
Uvedom si že tým že skladuješ veci na ploche tak ich maš na najpouživanejšom systémovom disku vačšinou C: a teda šanca že sa neprepišu je fakt len mizivá...
To že vymažeš subor neznamená že zmizne z disku on sa ti len softwarovo neukaže ... zmizne nadobro až vtedy ked sa prepíše iným preto neodporučam citlivé dáta skladovať na ploche kedže je dosť využívaná (to vysvetlenie len pre prípad keby si náhodou nevedel)
Výsledok : minimálna šanca že sa k ním dostaneš... prečo ti ostal len priečinok? lebo ten asi ešte nestihlo ničím prepisať... toľko moj osobný nazor...
Vela zdaru
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 13:12 )
Uvedom si že tým že skladuješ veci na ploche tak ich maš na najpouživanejšom systémovom disku vačšinou C: a teda šanca že sa neprepišu je fakt len mizivá...
pozeram nejake firmy a jedna (http://www.zachrana-dat.sk/sk/zachrana- ... takty.html) ma:
záchrana dát z pevného disku - akčná ponuka
ľahké poškodenie súborového systému FAT/NTFS - 99 sk
je to moj pripad?
http://www.zachrana-dat.sk/sk/zachrana- ... ennik.html
záchrana dát z pevného disku - akčná ponuka
ľahké poškodenie súborového systému FAT/NTFS - 99 sk
je to moj pripad?
http://www.zachrana-dat.sk/sk/zachrana- ... ennik.html
už som sa mu to snažil vysvetliť že ked to nezvladol Program (neviem aky) tak už to nenajde nič pretože všetky softy sveta bežne dostupne home userovi funguju na tom istom principe a hladaju subory "teoreticky" vymazané.makaveli napísal:myslis, ze to zvladne aj ked uz na tu particiu zapisoval a data uz budu s velkou pravdepodobnostou prepisane?
Jedine že by zavolal do FBI či mu nespravili akurat pred vymazaním zalohu disku (odpočuvanie dát)
nejsom si až tak istý týmto ale OK verím vam... na obnovu stratených dát použivam TUNE UP
ale ked som také ešte nepoznal tak som dal bod obnovy systému cca vratil som systém do stavu spred tyždna a mal som tam spať aj súbory samozrejme nie všetky ale celkom slušnu časť kedže sa jednalo o Notebook ktory nebol moj a bol len slabo zaplnený omylom tam boli vymazané dáta a spadol sys
tolko k tomu zmenim tam tu vetu kde spolčujem bod obnovy a progs na obnovu dat aby som mal cistejšie svedomie
ale ked som také ešte nepoznal tak som dal bod obnovy systému cca vratil som systém do stavu spred tyždna a mal som tam spať aj súbory samozrejme nie všetky ale celkom slušnu časť kedže sa jednalo o Notebook ktory nebol moj a bol len slabo zaplnený omylom tam boli vymazané dáta a spadol sys
tolko k tomu zmenim tam tu vetu kde spolčujem bod obnovy a progs na obnovu dat aby som mal cistejšie svedomie