mam problemik... chcem si pustit nejake video ci uz na YT alebo na MC a proste nejdu... normal sa nacitaju, ale nejde zvuk, po par sekundach sekne, ked posuniem dalej manualne zasa sekne... aj ked je video uplne nacitane... neviete kde moze byt problem? pouzivam operu 9.26 a doteraz to nerobilo
// v mozille to ide ok...
/// uz to ide zasa aj v opere, ale takto ze cely den proste nic... divne
aj mne sa to stava, ale len obcas, ze pustim nejake video na youtube , ide 2 sekundy bez zvuku a zasekne sa, pouzivam operu, a o par hodin mi uz idu zas normalne pustat videa z youtube.
tak problem pretrvava a vsimol som si ze to iste robi aj pri zvuku - proste akoby streamovane veci nechcelo prehravat... firefox ide vpohode, opera nie... preinstalovanie nepomohlo, fakt neviem v com by to mohlo byt
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 11:30 )
nechapem... nainstaloval som novu operu 9.5 a islo to 2 dni uplne normalne a dnes uz zasa nie... fakt ludia neviete co s tym je? 2s prehra, bez zvuku a zastane.... a ked to aj posuniem dalej tak nejde... ale nacitava vpohode
neico podobne tak nejdem zakladat novu temu...youtube mi ide ok ale na metacafe mi nechcu ist videa...tam kde ma byt video mi pise In order to view this video, you must enable Javascript ale ostatne stranky vsetky idu a javu som sami zda pred nedavnom aktualizoval...kde to teda pls zapnem???mam Operu 9.22...THX