Vyeber z 3 PC...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Jajo_TV
Novice
Novice

Vyeber z 3 PC...

Príspevok od používateľa Jajo_TV »

Potreboval by som poradit, ktory PC z tychto mam vziat...

1.
Predám výkonný herný PC AMD Athlon X2 3600+ 2 GB RAM PQI 667 MHz Ati Radeon X1950 GT 256 MB 320 GB HDD WD Abit KN9 400w Forton DVD-RW LG za 7000sk

2.
Athlon 64 X2 5000+, ASUS M2V-VM-HDMI, 2x1GB 1066MHz CORSAIR, 750GB HDD, GF EN8800GS 348MB DDR3 192bit, DVDRW SATA, 400W zdroj, cierno-strieborna skrinka. Pouzivany 1 mesiac, v zaruke. za 11900sk

3.
Athlon 3200+ Asus A8N5X Zvuk 5.1 250GB nVidia 7950GT 512mb PCie16x 2x1GB(400MHz) 400W 2xDVDRW za 8000sk

//audiotrack: téma presunutá
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Tak asi ten druhy by bola najlepsia volba ale len ten 400w zdroj bude pravdepodobne noname takze ked to kupis tak ten by som vymenil za znackovy
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

nova zostava (nove komponenty):
CPU CORE2 Duo BOX najlacnejsi je za 2950 Skk s dph
2GB RAM - 2x1GB Kingston HyperX 800 MHz - 1181Skk s dph
doska - gigabyte DS3L, p35 chipset - 2050Skk s dph
zdroj - fortron 350W saga+ - 917skk s dph
disk - 320GB samsung jednoplatnovy 1410 skk s dph
grafika - tu by som priplatil, GeForce 9600GT 512MB - 3407 skk s dph
skrinka - 700 skk s dph, napalovacka dalsich 700 skk
----------------------------------------------------------------
spolu cca 13 200 skk s dph, mas komplet novy komp so zarukou a istotou, ze komponenty pred tebou nikto netaktoval, neprehrieval a ani inak neposkodil... V zostave sa da aj usetrit (skrinka s integrovanym zdrojom - nedoporucujem, prechod k AMD miesto CORE 2, lacnejsia ramka, lacnejsi zdroj...)

tolko len moj nazor. Pokial nekupujes tie PC od niekoho znameho, pripadne nemas pri tych pocitacoch inu zaruku, ze sa ti na nich nieco po chvilke nepokazi, tak sa ti viac oplati poskladat si vlastny... Kurz koruny je super, ceny su dole..., idealne obdobie.
Jajo_TV
Novice
Novice

johny_sk napísal:nova zostava (nove komponenty):
CPU CORE2 Duo BOX najlacnejsi je za 2950 Skk s dph
2GB RAM - 2x1GB Kingston HyperX 800 MHz - 1181Skk s dph
doska - gigabyte DS3L, p35 chipset - 2050Skk s dph
zdroj - fortron 350W saga+ - 917skk s dph
disk - 320GB samsung jednoplatnovy 1410 skk s dph
grafika - tu by som priplatil, GeForce 9600GT 512MB - 3407 skk s dph
skrinka - 700 skk s dph, napalovacka dalsich 700 skk
----------------------------------------------------------------
spolu cca 13 200 skk s dph, mas komplet novy komp so zarukou a istotou, ze komponenty pred tebou nikto netaktoval, neprehrieval a ani inak neposkodil... V zostave sa da aj usetrit (skrinka s integrovanym zdrojom - nedoporucujem, prechod k AMD miesto CORE 2, lacnejsia ramka, lacnejsi zdroj...)

tolko len moj nazor. Pokial nekupujes tie PC od niekoho znameho, pripadne nemas pri tych pocitacoch inu zaruku, ze sa ti na nich nieco po chvilke nepokazi, tak sa ti viac oplati poskladat si vlastny... Kurz koruny je super, ceny su dole..., idealne obdobie.
Ok, aj tak som chcel radsej novy , no pockam na september sestra bude na vyske a ja si kupim za velkoobchodne ceny z alzy... Potom vam napisem ze kolko mam investicii na ten PC lebo teraz nejakych 12000 no cez prazdniny k tomu pribudne minimalne 5000sk... A este sa chcem opytat ci sa mi oplati pockat na euro a tak kupit alebo teraz za koruny alebo je to jedno, ak neberiem do uvahy ze si dosporim a ze potom budu novsie veci a ze pojdu dole ceny... Ako sa to najviac oplati? :-) Dakujem za nazory...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

ked bude sestra na vyske tak skadial budes mat velkoobchodne ceny ??? nieco mi unika ... ci myslis tu zalvu 2% ci kolko tam je v aalze ked si student ???
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ceny v Alze su na niektore veci OK, vacsinovo ale nieco drahsie ako v inych shopoch.

A co sa vyckania na euro tyka - od letnych prazdnin uz budes mat ceny pri vsetkom uvadzane aj v eurach aj v korunach..., tak zistis ;)
Jajo_TV
Novice
Novice

johny_sk napísal:ceny v Alze su na niektore veci OK, vacsinovo ale nieco drahsie ako v inych shopoch.

A co sa vyckania na euro tyka - od letnych prazdnin uz budes mat ceny pri vsetkom uvadzane aj v eurach aj v korunach..., tak zistis ;)
Hej , hej... Po prazdninach a vsetkych brigadach napisem kolko mam penazi a snad mi niekto poradi co kupit a kde najlepsie. :-)

A neviem uz kto sa pytal na tu alzu, ale je to tak ze vysokoskolaci su vlastne nezamestnani dospeli ludia tak maju v kopu veciach vyhody lebo su bez prijimov a tak je to aj v nakupe PC komponentov... Kopu obchodov dava zlavy no alza velkoobchodne ceny... A to je o dost menej lebo šarža byva pri niecom 50% cize niektore veci su velmi predrazene... No niektore zase vobec ... :-) A tka si pockam na to ze sestra bude mat index sice z mediciny:-) ale co aj medici maju moznost si kupit PC nie? :-D ... Proste ja dufam ze tam budu ceny lacnejsie napr z 3000 na 2500 a tak ... A to na mna ako 16 rocneho brigadnika sice u oca:) ale aj tam sa narobim tak ta ciastka je dost... 2 denna praca:-D. Okej johnny este ti napisem a poradis mi dufam. :-)
Napísať odpoveď