Ohodnodte dizajn
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ohodnodte dizajn
Ahojte, nechal som si robiť nový dizajn stránky.
Co na to vravíte?
www.biometric.sk
Budem vdačný za každú pripomienku
Co na to vravíte?
www.biometric.sk
Budem vdačný za každú pripomienku
-
LLucia
Star
Je to asi "funkčné" ale predsalen by tomu neuškodil malý facelift. Skúsila by som jemné grafické prvky, trochu zväčšiť priestor medzi jednotlivými prvkami (ovládacie p. ale aj textové polia). Neviem či je tam teraz len demoobsah - ale trochu rušivo na mňa pôsobí že je tam jedno zariadenie zobrazené hneď trikrát a tieto fotky potom odpútavajú pozornosť od menších červených nadpisov.
Tak teda navrhujem aby dizajn trochu viac dýchal, aby mal jednoznačné nadpisy a aby tie fotky zariadení neboli redundantné. No a pripájam sa k názorom vyššie, že to menu nie je riešené najšťastnejšie.
Celkovo sa mi zdá že tento layout i obsah by sa dal pekne preklopiť do pochopiteľného, príjemného a user-friendly dizajnu a zároveň môžeš zachovať to technické zameranie pre návštevníkov-odborníkov. Myslím že aj biometria ako téma (nielen v súvislosti s produktami) je celkom zaujímavá, takže ten teoretický pokec (o čom to je, ako to funguje) môže mať na hlavnej stránke väčší priestor. Ak človek do gúglu zadá biometria a dostane sa na tvoju stránku, rád si prečíta o čo ide a príjemným spôsobom sa navnadí na kúpu práve tvojich produktov.
Dodám len obligátnu vetu ktorú počujem čoraz častejšie "Nech to vyzerá ako web 2.0!"
Tak teda navrhujem aby dizajn trochu viac dýchal, aby mal jednoznačné nadpisy a aby tie fotky zariadení neboli redundantné. No a pripájam sa k názorom vyššie, že to menu nie je riešené najšťastnejšie.
Celkovo sa mi zdá že tento layout i obsah by sa dal pekne preklopiť do pochopiteľného, príjemného a user-friendly dizajnu a zároveň môžeš zachovať to technické zameranie pre návštevníkov-odborníkov. Myslím že aj biometria ako téma (nielen v súvislosti s produktami) je celkom zaujímavá, takže ten teoretický pokec (o čom to je, ako to funguje) môže mať na hlavnej stránke väčší priestor. Ak človek do gúglu zadá biometria a dostane sa na tvoju stránku, rád si prečíta o čo ide a príjemným spôsobom sa navnadí na kúpu práve tvojich produktov.
Dodám len obligátnu vetu ktorú počujem čoraz častejšie "Nech to vyzerá ako web 2.0!"
-
vajda65
Medium Professional
fix menu na horizontálne rolovanie.
Spokojný? Alebo ešte stále nejaké výhrady.
http://www.4earth.eu/kbr/biometric/biometric.html
nie je to hodené na stránke takže klik urobi presmerovanie na skutočnu stránku.
Spokojný? Alebo ešte stále nejaké výhrady.
http://www.4earth.eu/kbr/biometric/biometric.html
nie je to hodené na stránke takže klik urobi presmerovanie na skutočnu stránku.