Scrubs

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Scrubs

Príspevok od používateľa Šu-Do »

CSFD / IMDB
cesky web ktory sa tomuto serialu venuje

Serial z nemocnicneho prostredia... zatial som videl prve dva diely.. chcel som napisat "do uz existujucej temy".. ktora vsak neexistuje.. co ma zarazilo...
da sa povedat ze je to serial podobny HIMYM.. o com je si mozete pozriet na CSFD alebo na tej ceskej stranke... proste.. tie hlasky co su v tom serialy su niekedy neskutocne... jedna ma teraz dostala v druhom diely...
Elliot: (zobere fotku kde je Turk a este niekto..)
Elliot sa opyta.. kedy si sa stretol s Morganom Freemanom ?
Turk odpovie.. to je moja mama :lol: :lol: to bol akoze brutal... jednoznacne tento serial odporucam.. hodnotenia su dost vysoke.. na to ze je uz aj polka siedmej serie.. vsetky diely sa daju stiahnut z TL.. su tam packy od 1 do 6-tej serie.. a potom diely zo siedmej ktore momentalne vysli...
co sa tyka tituliek tak su stale aktualne ku kazdemu novemu dielu.. cize s tym problem nebude..

bolo by fajn keby ste napisali vase nazory... :P teda ak to pozeravate
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

videl som par casti, ale velmi ma to neoslovilo :?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pozeral som to len kvoli tej blondinke / elliot reid / :) ale len par casti...
nejak ma nechytil ale kedze ide obdobie sucha /pozeral som uz aj the 4400 :-D/ tak si asi stiahnem nejake serie...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

OT : ak aj vy prežívate seriálové sucho, pozrite si Coupling, niečo na spôsob Priatelov, ale pridajte anglický humor... Je to niečo fantastické, má to 27 častí, ale budete na kolenách od smiechu. Normál že sa vtip natiahne na tri minúty a vy sa neprestávate smiať... :)

k téme : Chystal som sa na Scrubs, ale prišlo mi do toho asi 7 iných seriálov, tak som toho nechal :) Ale podla ohlasov na webe to je super :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Na nemcoch to chodi uz velmi dlho a mozem len a len odporucit. Vynikajuci serial.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

OK. Tak teda stahujem prvu cast. :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hahaha ten udrzbar je uplne najlepsi zo vsetkych.. to je taky vychcany haj*el :smt082
proste ten robi JD-mu tak zle, ze to az pekne neni :lol:
uplne dobry serial... uz som kukol 10 casti z prvej serie.. tesi ma ze mam pred sebou minimalne este cez 100 dielov :P
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Šu-Do napísal:hahaha ten udrzbar je uplne najlepsi zo vsetkych.. to je taky vychcany haj*el :smt082
proste ten robi JD-mu tak zle, ze to az pekne neni :lol:
uplne dobry serial... uz som kukol 10 casti z prvej serie.. tesi ma ze mam pred sebou minimalne este cez 100 dielov :P
jj ten udrzbar je uplne vymakany.pozrel som si uz 4 serie a musim povedat ze to je stale lepsie a lepsie ale v dalsich castiach si to JD nenecha a budia si robit zle ze budete pukat od smiechu :wink: :lol:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

uz si dal 10 dielov?
tusim sa ti to lubi :D

..takisto som na 4. serii.. zavyslacim :P
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

udrzbar nema chybu-
U: so you are telling me, that i can´t do your job, but you can do mine?
JD: yes
U: so how would you clean coffee blur?
JD: hmmm, with rough side of a sponge?
U: ...shit :lol:
alebo super scena bola, ked elliot a turk dosli do bytu a spravili tu choreografiu- pozdrav alebo co to bolo, to bolo dost dobre :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

i-cube
jaska.. 10 dielov.. dnes kuknem dalsie.. uplne je to vymakane.. vdaka za tip :) K+ :wink:

ades
proste henten udrzbar je taka brzda.. vsak vid tvoj prispevok.. uplne je najlepsi dpc.. :D on to berie vsetko tak vazne.. dokonala postava v tom serialy.. a co tak 10 diel.. vola sa nickname.. SPOJLER
kde vymyslel prezyvku pre JDho.. ze hmm.. budes scooter.. :D ze preco ? lebo neznasam tu skupinu.. a na konci dielu.. (Cox..) bye Scooter. a ten udrzbar jaky irsky tanec tam hodil :lol:
ten pozdrav myslis to co potom pocula carla ? hhh.. inak Dr. Perry Cox.. on je gay ? to co vtedy u seba doma skusal na JDho.. ale vsak mal (ma) zenu dpc, celkom sympaticku...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jj to nemalo chybu co predviedol :D nie ten myslim- dasli kvazi SPOJLER:
oni vosli do bytu (turk+elliot), mali robit nejaky referat na konferenciu a elliot taka: shall we? a zacali tam s turkom tancovat, uz neviem presne ktora cast to bola
a drsne bolo ked na zaciatku hned opravoval tie dvere a JD taky: bola by sranda, keby tam bola minca a potom na to udrzbar neskor: i´m watching you" :lol:
perfektni su aj ti 4 typci co furt vo vytahu spievaju :lol:
edit: tak som to nasiel tu http://www.bebo.com/FlashBox.jsp?FlashBoxId=5544398023&
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Btw ti typci co spievaju vo vytahu s Tedom na cele, maju aj vydany v hentom zlozeni album :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Noo keď to Šu-Do odporúča tak to idem potiahnuť..som zvedavý :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 16:50 )
Takže pozrel som dve časti..Nieje to až také dobré ako HIMYM ale hádam sa to vyšplhne v ďalších častiach..beztak sa sem tam schuti zasmejem :D Do zajtra potiahnem prvú sériu a uvidíme :)
evee
Medium Star
Medium Star

Ludia nemozte to hodnotit hned po dvoch castiach.chce to aspon 15 casti ked sa to rozbehne a potom to mojde hore vodou 8) naozaj sa mate na co tesit.ale uplne sa mi pacilo ked som si stiahol siedmu seriu a pozeral som len tak zaciatok tak bola tam taka vymakana scena!
JD a Turk boli na streche a plnili si balonky vodou a zrazu sa pozreli dole a tam boli navckovia a a robili ze budu ako hra SPACE INVADERS a aj tak chodili kyvali s tymi rukami takto som nemohol ale potom ze
JD:ALL RIGHT BONNE.YOU WILL BE SPACE SHIP.GO!
a zrazu hore sa taky chlap zacal krutit ako lod a TURK na to
TURK:I GOT YOU
a hodil balon a jeho do hlavy az ho plne zrazilo na zem a na to turk
TURK:SOMEBODY GIVE HIM SOME ICE :lol: :lol: jakoze ja som nemohol to si musite pozret.teto serial je naozaj jednotka :wink: :!: :!:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ades
to s tou mincou bolo v prvej casti ne ? vlastne tym sa to zacalo.. ked opravoval dvere.. a potom mu ukazoval mince a strasil ho... omg to sa nedalo :D hlavne ked zametal a mu ukazoval ustami "Im gonna kill you" a JD "what"? potom ten udrzbar uz tak zufalo ukazoval posunkovou recou ze ho chyti pod krk a zaskrti ho a popri tom tak spomalene "Im... gonna... kill... you" hahah.. a JD "why" a udrzbar.. rukami "I dont know" a ked sa obzrel Kelso (primar) tak akoze zameta :D kks to je uplne ze v <> s nim ^,^

Soviet
no mna chytila hned prva cast.. to bolo ako keby zoznamenie.. dalsie casti su uz o tom ze trosku zistujes nieco o ich zivotoch a vztahoch.. uz sa mi
dost pozdava aj Perry... on je v podstate dobry clovek... ale aj tak najoblubenejsia postava je u mna Udrzbar :P uz 15 casti za mnou

evee
jj.. musim uznat ze cim dalej tym je to lepsie a uz aj zaujimavejsie..

//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2008, 4:17 )
oki... prva seria za mnou... 24 dielov... 24 super zabavnych a aj smutnych dielov... posledna cast sa skoncila celkom dost prekvapivo.. urobili to dobre.. :)
hned idem na druhu seriu :P
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Prekvapivo sa skonci asi kazda seria :)
evee
Medium Star
Medium Star

Šu-Do napísal:
oki... prva seria za mnou... 24 dielov... 24 super zabavnych a aj smutnych dielov... posledna cast sa skoncila celkom dost prekvapivo.. urobili to dobre.. :)
hned idem na druhu seriu :P
dubre je ze na zaciatku druhej serie vlastne ta uvodna znelka bude dlha a lepsia a viac spivania..uvidis sam..kazdopadne by som tu znelku nechal tak ako bola tato.mylsim tuto prvu..ale co uz a ja to je dobra ked som to pozeral prvy raz a ze"I m no supermam" som nemohol :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

evee napísal:dubre je ze na zaciatku druhej serie vlastne ta uvodna znelka bude dlha a lepsia a viac spivania..uvidis sam..kazdopadne by som tu znelku nechal tak ako bola tato.mylsim tuto prvu..ale co uz a ja to je dobra ked som to pozeral prvy raz a ze"I m no supermam" som nemohol :lol:
ako som dopisal post som potom isiel kukat hned druhu seriu... okamzite ma to zarazilo.. ten zaciatok.. ze to bolo take pretiahnute... viac sa mi to pacilo v prvej serii.. inak znelku to ma paradnu.. dobre vybrali.. a co sa tam spieva je v podstate podla toho serialu aj pravda :D
ked uz pisem tak som hned kukol z druhej serii 2 casti prve... nezklamali.. este lepsie ako predtym... pomaly viem uz meno kazdej osoby zo serialu... nj to sa na cloveka nalepi po nejakom case ked ich stale opakuju :D
inak v poslednej dobe sa mi zapacil TODD (to je ten sexualny maniak ktory pracuje s Turkom na chirurgii :D Screen ) on je tiez fasa typek

//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 21:00 )
OOOOOOOO
akurat som si pustil tretiu seriu... hned prvy diel... co si spieva JD pred tym ako ide do prace ?
LIMP BIZKIT - FAITH.. no mna drbne... tento serial zerem :smt050
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Šu-Do napísal://autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 21:00 )
OOOOOOOO
akurat som si pustil tretiu seriu... hned prvy diel... co si spieva JD pred tym ako ide do prace ?
LIMP BIZKIT - FAITH.. no mna drbne... tento serial zerem :smt050
ta songa je v originali od Georga Michaela a tie pohyby zadkom mal G.M. vo videu k tej songe, rovnako aj na neho boli tie narazky na gaya....to len aby si chapal suvislosti..teda nakoniec v tom bolo trochu viac vtipu :) to len aby si vedel
inac som videl asi dve serie scrubs a prestalo ma to bavit...neviem preco...ma to nieco do seba ale neudrzalo si ma to
Napísať odpoveď