Ktory hudobny styl neznasate?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

hmm co nemusim je hip hop a rap ale tak najdu sa z toho zanru aj dobre veci ....(trance rulez :twisted: )

//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 20:55 )
pinacolada napísal:jj suhlasim...tuc tuc a do toho nejaka 4tonova melodia.to je kurevske umenie

inak ostatny styly mi nevadia
jj kurevske umenie ked si taky geroj bud jak tiesto je to pi*ov*** jednoduche a budes zarabat miliony eur preco si este neni potom slavny??? :roll:

//nabuduce za k- porposim podpis :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

si.ska napísal:nemozem pocuvat rap..ked niekde zapocujem rytmusa tak mi vynecha par uderov srdca :D a este neznasam upistane zenske ktore su v klipe viac vyzlecene jak oblecene...nemusim ani techno a prilis EMOtivne kapely..
dalsi dalsi, stale len toto..

rytmus nie je hip hop, je jeden z miliona, preco stale spominate jeho?
preto lebo je najvacsi ko*ot? :roll:

nemozes pocuvat rap, nepocuvaj, no ten kto povie ze rap len pi*uje, to povie iba obmedzenec co pi*u pocuje..
su aj dobre texty, velmi dobre texty a bohuzial aj tie horsie (myslim, ze v kazdom style su rozdiely medzi interpretmi)

ked sa rozhodnete za K-, poprosim podpis a padny dovod (ide o moj skromny nazor)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

DeFeAt to nemá cenu vysvetlovať, tu sú všetko rockeri,metalisti,a punkeri ktorý su zaslepený svojimi štýlmi a z rapu poznajú iba rytmusa..
...a aby ste si mohli vyhoniť neznášam Punk,Metal tie otrasné pesničky v ktorých sa len škrieka a škrieka,DNB a ludovky..a áno počúvam HIP-HOP..a som nato hrdý 8)
..samozrejme že do hip-hopu nezaraďujem rytmusa a jemu podobné slovenské trapošiny...

a taktiež prosím za k- podpis

//no čo ampex už si pochopil :lol:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

nemám rád HipHop, Rap, Techo, Trance, House a ďalšie podobné odrody..
nič nevidím na kecaní pseudo rýmov do tuc tuc melódie, alebo iba čisto TUC TUC TUCI TUCI TUC TUC :roll: Pre mňa to nieje hudba...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Opak
Myslia si, že vedia ale ani netušia,
snažím sa im dohovoriť nech sa naučia,
myslia si, že vedia ale ani netušia,
keď mali dávať pozor sedeli si na ušiach..
ja zas nemam rad techno a punk je mi proti srsti..ostatne mi nevadia
whatever
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Lord_3D napísal:nemám rád HipHop, Rap, Techo, Trance, House a ďalšie podobné odrody..
nič nevidím na kecaní pseudo rýmov do tuc tuc melódie, alebo iba čisto TUC TUC TUCI TUCI TUC TUC :roll: Pre mňa to nieje hudba...
Až na ten hip-hop a rap sa stotožňujem. Viem, že aj tu sú "tuc tuc pesničky" ale sú tu aj oveľa kreatívnejšie diela.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

takto ja nemám rád len Slovenský rap a Hip-Hop, americký sa dá, lebo je to ich hudba a vedia o čom spievajú.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ti, ktori pisete ako vam vadi rap/HH hlavne domacej produkcie aky mate na to dovod?
ten, ze ho pocuvaju male deti? alebo ze sa tam nadava? (ano, nikto z vas nepovedal v zivote skaredsie slovo ako "kurniksopa") mozno snad preto, ze texty su o zivote a ludoch? alebo len preto, ze hatovat je cool?
slovenska hh scena je fajn, ale IMHO vsetko pokazili male detiska, ktore sa snazia az velmi podobat sa interpretom ich oblubenej hudby.
texty sa mi paci, narozdiel od americkych, a v poslednej dobe aj Patresovych, kde chalani 5minut ficia o tom ze maju prachy, zenske, drogy, auta
ale k teme :D : neodsudzujem ludi podla toho co pocuvaju, takze asi nieje styl ktory by som neznasal.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ti, ktori pisete ako vam vadi rap/HH hlavne domacej produkcie aky mate na to dovod?
ten, ze ho pocuvaju male deti? alebo ze sa tam nadava? (ano, nikto z vas nepovedal v zivote skaredsie slovo ako "kurniksopa") mozno snad preto, ze texty su o zivote a ludoch? alebo len preto, ze hatovat je cool?
slovenska hh scena je fajn, ale IMHO vsetko pokazili male detiska, ktore sa snazia az velmi podobat sa interpretom ich oblubenej hudby.
texty sa mi paci, narozdiel od americkych, a v poslednej dobe aj Patresovych, kde chalani 5minut ficia o tom ze maju prachy, zenske, drogy, auta
ale k teme :D : neodsudzujem ludi podla toho co pocuvaju, takze asi nieje styl ktory by som neznasal.
tak tak, preto hatujete svk scenu, lebo vidite male decka v baroch s rovnymi siltmi a fake nohavicami ci vecami?
skuste neodcudzovat HUDOBNY STYL s jednotlivcami, ktori urcity hudobny styl uznavaju.. je rozdiel povedat NEZNASAM HIP HOP a NEZNASAM MALE DECKA, CO SA HRAJU NA RAPPER A POD.

je aj jedna pesnicka.. sa vola ze "ľuďom je*e"

ta pesnicka je velavravna (pre tych, co nepoznaju, hovori o nenavisti medzi ludmi a z tej nenavisti "ľuďom je*e" )
peace
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Opak napísal:DeFeAt to nemá cenu vysvetlovať, tu sú všetko rockeri,metalisti,a punkeri ktorý su zaslepený svojimi štýlmi a z rapu poznajú iba rytmusa..
...a aby ste si mohli vyhoniť neznášam Punk,Metal tie otrasné pesničky v ktorých sa len škrieka a škrieka,DNB a ludovky..a áno počúvam HIP-HOP..a som nato hrdý 8)
..samozrejme že do hip-hopu nezaraďujem rytmusa a jemu podobné slovenské trapošiny...

a taktiež prosím za k- podpis

//no čo ampex už si pochopil :lol:
Z rapu poznam polovicu SVK sceny lebo som ho pocuval.A su to chcanky.Ked mi vravis ze punk a metal kde skriekaju .. toto milujem.Mozes mi prosim nahrat ten skrek?Lebo kazdy hovori ze skriekat viem aj ja ale zaujimalo by ma ze ked to je skrek ze ako vies skriekat ty.Recitovat do mikrofonu dokaze kazdy druhy typek s IQ22.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja len tolko, ze je milion metalovych stylov s cistymi vokalmi takze tento problem si mozete kludne eliminovat, ale ako odstranite z rapu recitovanie? hmm?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

DeFeAt napísal:Opak ja zas nemam rad techno a punk je mi proti srsti..ostatne mi nevadia
whatever
aaa naj songa z Čísla Nepustia...navyše neškatulkujte ľudí ja počúvam hlavne metal a áno aj "krochkanie a škriekanie" najmä však progres a v poslednom čase fičím na kope Hip Hopu a to výhradne slovenského VEC a H16 sú fakt kvalitka a ked sa prenesiete cez Rytmusa tak aj Kontrafakt :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

: metalova minuta pre teba opak.Ked zaspievas takyto vokal tak mi daj vediet.Potonm ti pridem zarecitovat a poviem ti ze metal je sracka
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

:) DiegO ono je to trochu nefer, lebo pokial viem Vortex ma ciastocne vzdelanie v opernom speve ... ale tak zastanem sa ta , metal ma omnoho vacsiu umelecku hodnotu ,nezrovnatelnu s hip hopom ale o tom hudba len nie je....mne ide o relax a zabavu a tu mi poskytne aj hip hop samozrejme len obcas
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

I am devil,I love MeTal

k veci:nemam styl ktori neznasam akurat od techna ma zacne boliet hlava
Ked je dobra rockova pesnicka tak si ju vypocujem aleho aj rap...mne to problem nerobi :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

UjoNecro : mozno aj preto je hip hop scena taka sracka lebo ju robi kazdy aj ten kto nie je talentovany :).Na hip hop ti staci mikrofon za 200 korun a pocitac ktory ma kazdy dnes uz doma.Na metal bud dobre hlasivky alebo gitara/basa/bicie.Mozno preto je metal na vyssej urovni
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

To je pravda aj na sračkový garážový metal potrebuješ aspoň elementárne znalosti nástrojov , pri hip hope to nepotrebuješ.

Avšak bavívme sa o počuvateľných veciach kde už interpréti vedia čo robia a aj v slovenskom hip hope sa dá nájsť kvalita, netreba hneď všetko osudzovať.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

UjoNecro napísal:Avšak bavíme sa o počuvateľných veciach
napísal si krásnu vetu...Dieg0napísal že na rap ti stačí 200 korunový mikrofón a Pc..tak mi teraz ukáž taký počuvatelný song keďže sa bavíme o počuvatelných veciach...nenájdeš... :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Páni. Každému píli uši niečo iné. Niekto počúva napr. powernoise v kuse, vidí v otm zmysel života, druhému pri tom okamžite tečie krv z nosa. A myslím, že toľko o jedinečnosti kritéria počúvateľnosti ktorého-toho človeka stačí :wink:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Ja som to myslel ze nejdeme kritizovat tych odpadovych interpretov len preto lebo nemaju talent a ani vybavenie.

To je zbytocne...To uzna kazdy ze to je hroza

priklad :

Avsak pri pocuvatelnych interpretoch ma uz kazdy subjektivny nazor ci sa mu to paci alebo nie .
Napísať odpoveď